Olvasd tovább a topikotMac, ne ferdíts. Itt nem iskolai "biolaborokról" van szó, hanem olyan laborokról, ahol fertőző betegségeket kutatnak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Olvasd tovább a topikotMac, ne ferdíts. Itt nem iskolai "biolaborokról" van szó, hanem olyan laborokról, ahol fertőző betegségeket kutatnak.
Nono, azér nem támadunk meg országot, mert biológia laborja van (bárki is pénzelje azokat). Itt a sereg egyik szóvívője magyarázza, hogy mennyire veszélyesek is azok a laborok Oroszországra és az orosz népre nézve.
Tudod, genetikai alapon kihegyezett biofegyverek stb stb
Jo kis gep, csak mit celoztak vele? Nem tunt fel semmi kiterjedt ukran celpont.Cseburaska akcióban
VK | VK
vk.com
Németország mindig célkeresztben volt, főleg, hogy most az utóbbi időben meglódult gazdaságilag. Mondják a hivatalos médiában, hogy az EU is a németek újjáalkotott III. Római birodalma és őket szolgálja, csak ők nyernek.Az igazi okokat nem mondja ki egyik fél sem. Én hallgattam olyan elemzőt, aki azt állította, hogy a fő cél Európa kifektetése, benne elsődlegesen Németországgal. Ha hosszú időre megakadályozzák az eurázsiai együttműködést, azzal valójában Európa veszít. Igaz csak egy hozzászólásban olvastam, hogy gáz hiányában például nem tudják fűteni a tehenészeteket, az üvegházakat stb. Ezt a német gazdák jelezték Olaf Scholcznak. Az biztos, hogy Trump idején Németország célkeresztben volt, és most a francia hadiiparral sem bántak túl etikusan az angolszász országok.
Szerintem egyértemű volt.
Kreml: sosem látott gazdasági háború zajlik, sokkhatás alatt az orosz gazdaság
Kreml: sosem látott gazdasági háború zajlik, sokkhatás alatt az orosz gazdaság
Sosem látott gazdasági háború zajlik jelenleg Oroszország ellen, amely “sokkhatás alá” került a külföldi országok által foganatosított intézkedések miatt – idézi Dimitri Peszkov Kreml-szóvivőt a RIA Novosztyi orosz hírportál.www.portfolio.hu
Beásott állások vannak ott.Jo kis gep, csak mit celoztak vele? Nem tunt fel semmi kiterjedt ukran celpont.
A háború egy ilyen műfaj. Mégis mit vártak az oroszok azután hogy ők is semmibe vették a nemzetközi jogot már a Krím elcsatolásánál is?Civil autókkal szállítják a Javelineket, iskolákba szállásolják el a katonákat, minden civilnek fegyvert adnak és engedélyt, hogy oroszt ölhessen, azután meg sírnak, hogy az oroszok lövik az iskolákat a civileket és a civil járműveket!
Minden Ukrajnában élő fegyvert foghat, sőt tüzet is nyithat
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírt egy törvényt, amely ezt lehetővé teszi az országban lévő civileknek.index.hu
Nem hiszem hogy meg lett volna hamisítva a kreml nyilatkozata, az túl könnyen ellenőrizhető.A portfolio.hu-t rutinos fórumozóink már egy ideje nem linkelik --nem rombolják vele a fórumot és saját tekintélyüket-- az oldal "egyoldalú objektivitása", és gyorsan váltakozó "valóságtartalma" miatt.
...lassan semelyik oldali vélemény képviselői. Okkal!!! ...de te döntesz!
.
Rendben.Mac, nem biztos, hogy biológiai fegyvereket kutattak ott, de már az is simán felháborító, hogy ha a helyi lakosságon hajtották végre a kísérleteket (akár önkéntes alapon).
Bocsi, de az tunt fel hogy a celpont vibral, mocorog, de mogotte a lanctalpnyom nem. Pedig haromszor megneztem. Szoval ketsegeim vannak.
És rendszeresítsünk 200 Panzirt?Amiben Nuland hazudott a szenátusi meghallgatáson az az, amikor azt állította, hogy 100%-ig biztos abban, hogy ha azokból a laborokból bármi elszabadul, az csak az oroszok műve lehet.
(Költői kérdés: "iskolai biolaborból" mi a csuda szabadulhatna el, amely veszélyes a lakosságra nézve?)
A cinizmus s a cinikus megközelítés jó a túléléshez, de soha nem nyer meg semmit és képtelen időszakosan is eredményt felmutatni, értéket teremteni…Ez mindig utólag dől el.
Akinek jobb a médiája és nagyobb az ereje megmondja.
DNR soprogeti azert ossze az ukran katonakat. Eleg lekoszlottan neznek ki az ukranok arrafele, beragadtak a bunkereikbe, mozgaskeptelenek, nincs nekik kiut, a moraljuk ilyen korulmenyek kozt egyre romlani fog.
|
Fotó: "Rating" szociológiai csoport |
Hmm, ha azt gondolják orosz vagy, meglátogatnak és fejbelőnek. Szóval így mit fogsz mondani egy ilyen kérdésre?https://life.karpat.in.ua/?p=93867&lang=hu
"Az ukránok több mint 90 százaléka meg van győződve, hogy Ukrajna gyorsan legyőzi Oroszországot a háborúban
A megkérdezett ukránok 92%-a úgy gondolja, hogy Ukrajna képes lesz visszaverni Oroszország támadását, és napról napra növekszik ez a szám, már mindössze csak 6%-nak vannak kétségei, miközben 97% a közeljövőben nem készül elhagyni az országot – derült ki egy frissen végzett közvélemény-kutatás adataiból, adta hírül csütörtökön az Ukrajinszka Pravda hírportál.
A Rating Szociológiai Csoport felmérése azt mutatta, a válaszadók 57%-a véli úgy, hogy Ukrajna a következő hetekben meg tudja nyerni az Oroszország ellen vívott háborút, 18% szerint ez egy hét múlva, 39% szerint néhány héten belül megtörténik. További 18% gondolja úgy, hogy a háború több hónapig fog tartani, és csak 9% véli úgy, hogy a háború hat hónapig vagy még tovább fog tartani.
A mérésből az is kiderült, hogy szinte nincs olyan ember, aki egyáltalán ne hinne a győzelemben...."
Ez bődületes marhaság. Értem én hogy kommunikáció, meg " szorgos népünk győzni fog", de a Goebbelsi kommunikáció hová fogja vezetni őket?
Tuti igaz, látszik, hogy kézikamerával van felvéve, és nincs rajta poziciójelzés. Ez nem hamis, mint az orosz drónfelvételekBocsi, de az tunt fel hogy a celpont vibral, mocorog, de mogotte a lanctalpnyom nem. Pedig haromszor megneztem. Szoval ketsegeim vannak.
Közép-Európa elég sok értéket teremtett. És így ezer éve megvan. Szerintem ezek után ilyet leírni.A cinizmus s a cinikus megközelítés jó a túléléshez, de soha nem nyer meg semmit és képtelen időszakosan is eredményt felmutatni, értéket teremteni…
Még pár önkéntes titánbányász, akik lelövik előre a főni terveit...De kegyetlen "Dicsősség Ukrajnának - Oroszország részeként!"
Ha 97% nem tervezi elhagyni az orszagot akkor az a masfel millio honnet jott?https://life.karpat.in.ua/?p=93867&lang=hu
"Az ukránok több mint 90 százaléka meg van győződve, hogy Ukrajna gyorsan legyőzi Oroszországot a háborúban
A megkérdezett ukránok 92%-a úgy gondolja, hogy Ukrajna képes lesz visszaverni Oroszország támadását, és napról napra növekszik ez a szám, már mindössze csak 6%-nak vannak kétségei, miközben 97% a közeljövőben nem készül elhagyni az országot – derült ki egy frissen végzett közvélemény-kutatás adataiból, adta hírül csütörtökön az Ukrajinszka Pravda hírportál.
A Rating Szociológiai Csoport felmérése azt mutatta, a válaszadók 57%-a véli úgy, hogy Ukrajna a következő hetekben meg tudja nyerni az Oroszország ellen vívott háborút, 18% szerint ez egy hét múlva, 39% szerint néhány héten belül megtörténik. További 18% gondolja úgy, hogy a háború több hónapig fog tartani, és csak 9% véli úgy, hogy a háború hat hónapig vagy még tovább fog tartani.
A mérésből az is kiderült, hogy szinte nincs olyan ember, aki egyáltalán ne hinne a győzelemben...."
Ez bődületes marhaság. Értem én hogy kommunikáció, meg " szorgos népünk győzni fog", de a Goebbelsi kommunikáció hová fogja vezetni őket?