A kérdés poén vagy komoly?Csak a tisztánlátás végett a térkép feletti szöveggel kapcsolatban kérdés, ha már jelzőket használnak:
Milyen a legális invázió? Illetve mi számít provokációnak?
Nem tudom eldönteni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kérdés poén vagy komoly?Csak a tisztánlátás végett a térkép feletti szöveggel kapcsolatban kérdés, ha már jelzőket használnak:
Milyen a legális invázió? Illetve mi számít provokációnak?
Nem értünk mi ehhez.Én meg nem láttam,.olyan országot amelyet sikerült barátságossá lőni.....
Kinevettem volna azt aki Február 24-én azt mondja 2 hét múlva itt fog tartani az orosz invázió.
Komoly. Tényleg érdekel, hogy mitől számít egy invázió legálisnak, és hogy mi számít provokációnak.A kérdés poén vagy komoly?
Nem tudom eldönteni.
a 2 mio menekült nincs már benne.https://life.karpat.in.ua/?p=93867&lang=hu
"Az ukránok több mint 90 százaléka meg van győződve, hogy Ukrajna gyorsan legyőzi Oroszországot a háborúban
A megkérdezett ukránok 92%-a úgy gondolja, hogy Ukrajna képes lesz visszaverni Oroszország támadását, és napról napra növekszik ez a szám, már mindössze csak 6%-nak vannak kétségei, miközben 97% a közeljövőben nem készül elhagyni az országot – derült ki egy frissen végzett közvélemény-kutatás adataiból, adta hírül csütörtökön az Ukrajinszka Pravda hírportál.
A Rating Szociológiai Csoport felmérése azt mutatta, a válaszadók 57%-a véli úgy, hogy Ukrajna a következő hetekben meg tudja nyerni az Oroszország ellen vívott háborút, 18% szerint ez egy hét múlva, 39% szerint néhány héten belül megtörténik. További 18% gondolja úgy, hogy a háború több hónapig fog tartani, és csak 9% véli úgy, hogy a háború hat hónapig vagy még tovább fog tartani.
A mérésből az is kiderült, hogy szinte nincs olyan ember, aki egyáltalán ne hinne a győzelemben...."
Ez bődületes marhaság. Értem én hogy kommunikáció, meg " szorgos népünk győzni fog", de a Goebbelsi kommunikáció hová fogja vezetni őket?
Ez mindig utólag dől el.Komoly. Tényleg érdekel, hogy mitől számít egy invázió legálisnak, és hogy mi számít provokációnak.
Ha már azzal a jelzővel illetik ezt a háborút, hogy illegális és kiprovokálatlan.
ezt mindig a győztes/ek döntik el, uh még várunk.Komoly. Tényleg érdekel, hogy mitől számít egy invázió legálisnak, és hogy mi számít provokációnak.
Ha már azzal a jelzővel illetik ezt a háborút, hogy illegális és kiprovokálatlan.
Gondolom ez azért van, mert "egyesek" nem olyan kishitűek, mint Kulabá. Még a háborút sem hitték el! (Legalábbis ez volt pár oldallal korábban.)A valóság kedvelőinek:
Kuleba ....ukrán külügymin... ma
"KULEBA AZT IS KIJELENTETTE, HOGY ORSZÁGA NEM TUDJA MEGÁLLÍTANI A HÁBORÚT, HA AZ AGRESSZIÓT INDÍTÓ ORSZÁG "NEM AKARJA EZT MEGTENNI".
https://www.portfolio.hu/global/202...dta-lavrov-a-sikertelen-targyalas-utan-532481
Mert hát ugye akár nyerhetnek is egyesek szerint... az ukik szerint nem...
Ahm, igen. A jog alapja az erőEz mindig utólag dől el.
Akinek jobb a médiája és nagyobb az ereje megmondja.
no offence, de reggel már ezzel kezdtemA brit hírszerzés megjegyzi, hogy az elmúlt napokban csökkent az orosz hadsereg által Ukrajnára mért légicsapások száma.
Forrás : az Egyesült Királyság Védelmi Minisztériuma a Twitteren
"A Kijevtől északra fekvő orosz járművekből álló nagy konvoj csekély előrehaladást ért el az elmúlt héten, és veszteségeket szenved az ukrán fegyveres erőktől.
Az elmúlt napokban érezhetően csökkent az orosz légi aktivitás Ukrajna felett, valószínűleg az Ukrán Fegyveres Erők légierejének váratlan hatékonysága és kitartása miatt.
Részletek : A brit hírszerzés azt is megjegyzi, hogy a háborúban elszenvedett számos veszteség után Oroszország kénytelen lesz kivonni a sorkatonákat Ukrajna területéről.
Воздушная активность России над Украиной снизилась – британская разведка
Британская разведка отмечает, что количество авиаударов по Украине со стороны российской армии в последние дни снизилось.www.pravda.com.ua
A nemzetközi jog rögzíti az agresszió fogalmat. ENSZ alapokmánya, általános érvénnyel, kivétel nélkül tiltja szuverén államok között.Komoly. Tényleg érdekel, hogy mitől számít egy invázió legálisnak, és hogy mi számít provokációnak.
IgenMind a ket kezen levagta nem? Nekem ugy remlik.
Kezdetnek egy hadüzenetet kell átadni előtte, ami itt nem történt meg mert az oroszok nem akarták háborúnak nevezni a dolgot hanem csak "különleges katonai hadműveletnek".Komoly. Tényleg érdekel, hogy mitől számít egy invázió legálisnak, és hogy mi számít provokációnak.
Jól értem, hogy a Külügyminiszterük nincs 92%-ban?https://life.karpat.in.ua/?p=93867&lang=hu
"Az ukránok több mint 90 százaléka meg van győződve, hogy Ukrajna gyorsan legyőzi Oroszországot a háborúban
A megkérdezett ukránok 92%-a úgy gondolja, hogy Ukrajna képes lesz visszaverni Oroszország támadását, és napról napra növekszik ez a szám, már mindössze csak 6%-nak vannak kétségei, miközben 97% a közeljövőben nem készül elhagyni az országot – derült ki egy frissen végzett közvélemény-kutatás adataiból, adta hírül csütörtökön az Ukrajinszka Pravda hírportál.
A Rating Szociológiai Csoport felmérése azt mutatta, a válaszadók 57%-a véli úgy, hogy Ukrajna a következő hetekben meg tudja nyerni az Oroszország ellen vívott háborút, 18% szerint ez egy hét múlva, 39% szerint néhány héten belül megtörténik. További 18% gondolja úgy, hogy a háború több hónapig fog tartani, és csak 9% véli úgy, hogy a háború hat hónapig vagy még tovább fog tartani.
A mérésből az is kiderült, hogy szinte nincs olyan ember, aki egyáltalán ne hinne a győzelemben...."
Ez bődületes marhaság. Értem én hogy kommunikáció, meg " szorgos népünk győzni fog", de a Goebbelsi kommunikáció hová fogja vezetni őket?
Boki, az iskola amibe jártam. Annak is volt bilológia laborja. Sőt fizika is! Ukrajnába szerintem tőbb ezer iskolai biolabor lehet. Ne is beszéljünk az ottani ANTSZ-nek megfelelő laborokról. Csak míg eljutunk oda, hogy ezekben amerikai pénzeléssel biológiai fegyvereket fejlesszenek görönyös az út.
Értem, hogy Amerika pénzel biológiai kutatásokat szerte a világban, de ahogy látom a hozzáértők hozzáslásait, ezeket elég nehéz biofegyver fejesztésekhez kötni.
Hamarabb antibiotikum kutatásokhoz.
De az agitprop narratíva is eléggé önellentmondó. Mindent megsemmisítettek, de mi megtudtuk... Legalább valamilyen kémcsöveket le kéne videózni és azokat mutogatni.
Bár lehet jön majd ez is.