W
Wilson
Guest
Egy normális csapatlégvédelem látja (pl TOR).Valójában a Bájraktárat nem látják a radaron.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy normális csapatlégvédelem látja (pl TOR).Valójában a Bájraktárat nem látják a radaron.
Van rola filmfelvetel, legalabbis tegnap delutan lattam az MDR nemet adon. Ahol full mainstreem gonosz orosz letamadas megy, orokbe fogadott menekultekkel. Nagyjabol 15-20 fo volt, ezen a filmen a sirba dobalva rendezetlenul. Nagyon erdekes latvany hogy ugy rugja be a labaval a kiasott tomegsirba az elhunytat. De ez nem nem jelenti azt hogy fake a kep, nagyjabol igazi halottak lehetnek. Ez meg csak a kezdet, ettol sokkal nagyobb tomegsirok lesznek sajnos. Jobb lett volna ha viragot adnak az orosznak, nem ATGM-el lovik, volt ra lehetoseguk.Állítólag Mariupol.
![]()
![]()
Războiul Rusiei contra Ucrainei | Biden îi retrage Rusiei clauza națiunii celei mai favorizate. Putin trimite 16.000 de mercenari în Ucraina
În a 16-a zi a războiului ordonat de Vladimir Putin împotriva Ucrainei, forțele Rusiei se apropie de capitala Kiev și au provocat distrugeri majore în zonele din jurul acesteia. Orașele Cernigău și Mariupol sunt devastate, mai multe orașe sunt încercuite.romania.europalibera.org
Mire alapozod? Mert erre nincs példa. Meg nem kell atom. Minek? Van nagy bumm atom nélkül is.Ha az oroszok atomhoz nyúlnak totál elszigetelés jön. Kína is kihátrál mögülük egy ilyen esetben. Észak Korea 2
Önként beavatkozik egy olyan konfliktusba, amiben semmilyen köteléke, vagy kötelezettsége sincs egy fél felé sem. Ellentétben az orosz, vagy ukrán katonákkal akik a kötelességüket teljesítik, parancsra cselekednek.Nem védi a hágai egyezmény, mint ahogy egyetlen külföldi önkéntest sem...
Válaszom volt egy kommentre.Mire alapozod? Mert erre nincs példa. Meg nem kell atom. Minek? Van nagy bumm atom nélkül is.
sztem megoldották már, pár napja mondta Z is, hogy módosítottak/hoztak vmi jogszabályt.Miközben már harcolnak külföldi önkéntesek Ukrajnában....
A törokok szerint a páncír Sz1 7 kmről látja meg a Bájraktárat. Az meg 8 kmről tudja kilőni. A karabahi harcok ezt igazolják.Egy normális csapatlégvédelem látja (pl TOR).
Ehhez hasonló volt Karabahban is a kapituláció előtt, csak ott nők kúsztak-másztak fapuskával.Ez a kiképző is inkább menjen a harctérre, mint hogy gyerekeket képezzen ki harcra. Szégyen ez az egész és az is, hogy ez nem zavar senkit. Hasonlít a szitu. Berlinre 1945 -ben.![]()
Arra reagáltam, h a nemzetközi egyezmények szerint hogyan válhatnak kombattans személyé, akiket megillet a nemzetközi egyezményekben rögzített elbánás.Eddig én nem láttam, olyan híradást az ukrán médiában,amelyben bármilyen hivatalos közleményt közölnek amelyben az áll, hogy ezek az önkéntesek, hivatalosan is beléptek az ukrán hadseregbe...
És ha csak mélységesen felháborítja az orosz agresszió, és harcolni akár az ukránok mellett, miért gondolod, hogy mindegyik örömét leli benne ?Ilyen alapon a történelemben az összes ilyen önkéntest el lehet ítélni...Önként beavatkozik egy olyan konfliktusba, amiben semmilyen köteléke, vagy kötelezettsége sincs egy fél felé sem. Ellentétben az orosz, vagy ukrán katonákkal akik a kötelességüket teljesítik, parancsra cselekednek.
Ez arra enged következtetni, hogy azért ment oda mert embereket akar gyilkolni, mert örömét leli benne.
Remélem eszerint fognak vele bánni, ha elkapják. Innentől kezdve ő csak egy egyszerű sorozatgyilkos.
Lehet én még nem találkoztam vele...sztem megoldották már, pár napja mondta Z is, hogy módosítottak/hoztak vmi jogszabályt.
...
Donyeck régió . Csend van Kramatorszkban. Szvetlodarkánál az orosz hadsereg megrongált egy nagynyomású gázvezetéket.
"Mariupol ostrom alatt áll. A miénk. A város továbbra is nehéz helyzetben van" - közölte az OVA.
...
Dehogyisnem, hogy látják, Szíriában is az orosz légvédelem lőtte le őket , úgy hogy látták a radaron...Valójában a Bájraktárat nem látják a radaron.
Hírként ,a ukran elnök jogszabály módosítása kapcsán találkoztam én is a kérdéssel…Lehet én még nem találkoztam vele...
Ez nem kórház a képek alapján.Hol vannak az áldozatok akikről Z ír?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..