[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Én nem látom akire érdemes figyelni ez ügyben az Kína de ő nem tesz semmit, hogy lépéseket tegyen a dollár világkereskedelmi én betöltött szerepének megváltoztatására....Az oroszok ebből szempontból nem számítanak...

Kína dörzsöli a két tenyerét, attól amit lát. Egyik potenciális ellenfele most kerül lassan gazdaságilag padlóra.

Én nem látom akire érdemes figyelni ez ügyben az Kína de ő nem tesz semmit, hogy lépéseket tegyen a dollár világkereskedelmi én betöltött szerepének megváltoztatására....Az oroszok ebből szempontból nem számítanak...
Azt felejtik el,hogy mikor a FED pénzt bocsájt ki a piacra,azt nem csak az USAnak teszi,hanem a világkereskedelemnek is.

Azt felejtik el,hogy mikor a FED pénzt bocsájt ki a piacra,azt nem csak az USAnak teszi,hanem a világkereskedelemnek is.
Pontosan, amíg nem szüntetik meg a dollár meghatározó szerepet a világkereskedelmben addig felesleges változásban reménykedni bárkinek is...

Az a baj ezzel, hogy az eu és usa 800 millió fogyasztó, India, Pakisztán, Afrika 5 mrd.
És együtt szintén van kb 500 millió hasonlóan szituált.
Ciki. Már nem1990 van.
Persze. Csak az nagyon nem mindegy, hogy szabályzás, jogi, adó, vám, nyelv, kultúra, vásárlói szokások és preferencia stb. szempontjából 2 többé-kevésbé egységes piacra (USA+EU) kell bevezetned a termékedet, vagy 150-re. Utóbbi jelentős többletköltséggel jár.

És Amerika annyi dollárt nyomtat amit nem szégyel,,,

A kínai gazdaságot és a kínai ingatlan lufit mivel fújják egyre nagyobbra?Elárulom neked hitelből....
Csak annyi a különbség, hogy a jüan most lesz tartalék deviza a dollár meg szorul vissza érzed a különbséget ? Ki is tud majd a jövőben több pénzt nyomtatni infláció veszélye nélkül?