W
Wilson
Guest
Sehol sincs olyan vásárlóerő mint az USA-ban és az EU-ban ez tény...Partnerségi megállapodás
Ez egyre kevésbé igaz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sehol sincs olyan vásárlóerő mint az USA-ban és az EU-ban ez tény...Partnerségi megállapodás
Ez egyre kevésbé igaz.
Sehol sincs olyan vásárlóerő mint az USA-ban és az EU-ban ez tény...
És Amerika annyi dollárt nyomtat amit nem szégyel,,,...HITELBŐL!!!
...amíg --ahogy a szóban és a valóságban is-- van hozzá(benne) HIT!
.
Az a baj ezzel, hogy az eu és usa 800 millió fogyasztó, India, Pakisztán, Afrika 5 mrd.Sehol sincs olyan vásárlóerő mint az USA-ban és az EU-ban ez tény...
Vagy még sem, csak meg kell nézni a kínai export számokat a számok sohasem hazudnak.....Az a baj ezzel, hogy az eu és usa 800 millió fogyasztó, India, Pakisztán, Afrika 5 mrd.
És együtt szintén van kb 500 millió hasonlóan szituált.
Ciki. Már nem1990 van.
És Amerika annyi dollárt nyomtat amit nem szégyel,,,
Annyiszor mondták már ezt az utóbbi 20 évben de nem történt semmi változás....Amíg van hülye aki megveszi,az adósságukat,ha 3-4 milliárdan lepattannak a dodóról,meglepi lesz washingtonban,ami a dollár vásárlóerejét illeti,meg a végtelen nyomtathatóságot.
Annyiszor mondták már ezt az utóbbi 20 évben de nem történt semmi változás....
Én nem látom akire érdemes figyelni ez ügyben az Kína de ő nem tesz semmit, hogy lépéseket tegyen a dollár világkereskedelmi én betöltött szerepének megváltoztatására....Az oroszok ebből szempontból nem számítanak...Most van a változás,nem látod?
Én nem látom akire érdemes figyelni ez ügyben az Kína de ő nem tesz semmit, hogy lépéseket tegyen a dollár világkereskedelmi én betöltött szerepének megváltoztatására....Az oroszok ebből szempontból nem számítanak...
És egyre jobban Kínára van utalva....Kína dörzsöli a két tenyerét, attól amit lát. Egyik potenciális ellenfele most kerül lassan gazdaságilag padlóra.
Azt felejtik el,hogy mikor a FED pénzt bocsájt ki a piacra,azt nem csak az USAnak teszi,hanem a világkereskedelemnek is.Én nem látom akire érdemes figyelni ez ügyben az Kína de ő nem tesz semmit, hogy lépéseket tegyen a dollár világkereskedelmi én betöltött szerepének megváltoztatására....Az oroszok ebből szempontból nem számítanak...
Pontosan, amíg nem szüntetik meg a dollár meghatározó szerepet a világkereskedelmben addig felesleges változásban reménykedni bárkinek is...Azt felejtik el,hogy mikor a FED pénzt bocsájt ki a piacra,azt nem csak az USAnak teszi,hanem a világkereskedelemnek is.
Csak mostanra sikerült az angolszászokon kívüli világot (7 milliárd ember) összekovácsolniuk.Annyiszor mondták már ezt az utóbbi 20 évben de nem történt semmi változás....
Ezt szerintem te sem hiszed el,hogy az angolszász világon kívül mindenki egységes miközben ugyanúgy meghatározó szerepe van a dollárnak a világkereskedelemben....Csak mostanra sikerült az angolszászokon kívüli világot (7 milliárd ember) összekovácsolniuk.
Persze. Csak az nagyon nem mindegy, hogy szabályzás, jogi, adó, vám, nyelv, kultúra, vásárlói szokások és preferencia stb. szempontjából 2 többé-kevésbé egységes piacra (USA+EU) kell bevezetned a termékedet, vagy 150-re. Utóbbi jelentős többletköltséggel jár.Az a baj ezzel, hogy az eu és usa 800 millió fogyasztó, India, Pakisztán, Afrika 5 mrd.
Ciki. Már nem1990 van.
India,Pakisztán meg Afrika vasarlóerőben 5 milliárdnyi sem érnek fel azzal a 800 millióval. Ugyanarra!Az a baj ezzel, hogy az eu és usa 800 millió fogyasztó, India, Pakisztán, Afrika 5 mrd.
Ciki. Már nem1990 van.
Talàn egy statisztika?India,Pakisztán meg Afrika vasarlóerőben 5 milliárdnyi sem érnek fel azzal a 800 millióval. Ugyanarra!