P
Pogány
Guest
Nagyon jól érthető, hogy @Negan mire gondolt. Annyiról beszélt, hogy a NERA alatt a Merkava alappáncélzata nem olyan jelentős, mint a T-72 lenne ugyanazon kiegészítő pancél alatt. Ez nem azt jelenti, hogy pontosan ugyanazon méretű és formájú blokkok kvázi egy Merkava-ról leszerelve, hanem azt jelenti hogy ugyanolyan típusú pancélzattal felszerelve. De mivel T-72, értelemszerűen ahhoz igazítva. A T-72 SIM1, SIM2-ben meg nincs semmi misztikum, pontosan tudja, hogy milyen szint hiszen ketten feltúrtuk a netet utána. A fórumon megtalálod.Igen, persze Mónika, mert én végletekben gondolkodom és csak bele magyarázom, hogy Negan mit akart. Mik is voltak Negan eredeti szavai?
Valóban, tényleg nem azt mondta, hogy a jelenlegi teljes toronypáncélt használjuk annak, ami a Merkava mk.4nél csak a legbelsőbb réteg. Erre jönne rá szerinte a NERA és a külső páncélhéj.
Ez így, tényleg úgy tűnik, hogy ő nem akart súlynövekedést. És azt figyelembe véve, hogy ő is kihangsúlyozta, hogy a zsidó eredeti torony legbelső rétegben kevesebb anyag van, mint az ő elképzelésében, tényleg nem fogja elérni sem az ő tankjuk súlyát.
Negannak legalább van olyan közel a realitásokhoz, hogy lehet vele vitatkozni. Rögtön hozzá teszi, hogy a plusz teherrel motor csere és teljesen új hajtáslánc. Nem csak egy kis nitro kell neki és jól van az úgy, ahogy az eredetiben volt. Van oka, hogy rajta kívül senki nem számol azzal, amiben ő szívből hisz, de nem száll fel a Pegazus Program hátára és nem repül a felhők közé.
Egy valamit ő sem vitathat. Vásároltunk a zsidóktól katonai cuccot, nem is egy közös ügylet volt. Egy jó ajánlatot érzelmi alapon nem sztornózunk. Ha úgy gondolták, hogy számunkra hasznos lehet egy ilyen felújítási program, akkor megmutatták.
Nekem erős kétségeim vannak afelől, hogy az általa nagyon emlegetett két kaukázusi program során arra a szintre hozták-e fel a T-72-eseket, mint amire ő gondol. De erről lehet vitatkozni. Mármint vele. Veletek az az igazság, hogy nem. Mert ti ketten LM-mel vagy felvettetek valamit a magnóra és mindig visszahallgatjuk. (LM amúgy legalább gondolkodik mérnöki dolgokon, neki munkája van benne, csak a hibákat nem ismeri be és nem korrigálja. Így elszállt a valóságtól, szerintem, nem létező árakról beszél.)