T-80

Állítólag még T-80U, de ezt én meg nem mondanám:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Állítólag még T-80U, de ezt én meg nem mondanám:

A motorhátsóból és a torony légszűrőjéből ítélve az volt.

Nem is akármilyen T-80, hanem a Drozd-2 aktív védelmi rendszerrel felszerelt T-80UM2 (nem a Black Eagle, a másik) prototípus.

9D5CAJ9.png

Fake....
Butítás.
Ezeket a gépeket leégették ennyi.
Nincs tűzcsapás, semmi....beállított képek.
Nincsenek repesznyomok, az összes üvegtermék tökéletesen elolvad, de a az MRI csak megpörkölődik, sőt, a Polietilén vizes ballon is teljesen éppen van.
( Vezető oldali keresőfény intakt, de amúgy az összes üveg leolvadt.....aham.....sőt még a rendszám is olvasható.)
Nem látom az extra kötényből, a leégetés után visszamaradó sodronyokat....
A föld miért nem égett meg?
Humbug.....

Változatosság kedvéért, T-80UK:

Teljesen érthetetlen, szürreális számomra ezek a működő és sérülés nélkül haditechnika hátrahagyások, gondolom, nem sorkatonákat ültettek a T-80UK-ba is.

Háború és értelmetlen rombolás és civil áldozatok nélkül is fel lehetett volna fegyverezni az Ukránokat T-80-asokkal, T-72-esekkel és T-90A-kal is, ha már az Oroszoknál senki nem akar katonáskodni. És a Magyar Honvédség is örülne ezeknek.

Teljesen érthetetlen, szürreális számomra ezek a működő és sérülés nélkül haditechnika hátrahagyások,

Lehet elsüllyedt ez is a sárban.
Idővel megváltoztak a talajviszonyok, így aztán ki lehetett menteni a tankot.
Utána már gurul magától.
Én még mindig csak azt nem értem, hogyha elhagynak egy tankot, akkor azt miért nem robbantják föl.

Lehet elsüllyedt ez is a sárban.
Idővel megváltoztak a talajviszonyok, így aztán ki lehetett menteni a tankot.
Utána már gurul magától.
Én még mindig csak azt nem értem, hogyha elhagynak egy tankot, akkor azt miért nem robbantják föl.

A háborút úgy kezdték meg, hogy az autópályán, a sztrádán lépték át a határt, szép szabályos, békeidős oszlopban, nem pedig csatárláncban a mezőn támadni, és belefutni a raszputyicába.

gRATfzA.jpg

A háborút úgy kezdték meg, hogy az autópályán, a sztrádán lépték át a határt, szép szabályos, békeidős oszlopban, nem pedig csatárláncban a mezőn támadni, és belefutni a raszputyicába.

Már bocsi, de miután az autópályán betörtek utána igen is a mezőkön széledtek szét.
N+1 videó van arról, hogy terepen harcolnak. Ezért traktorozgatnak össze az ukrán parasztok egy két tankot a földjeikről.
A mozgások nagy része földúton és terepen van.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

gRATfzA.jpg
Ezzel mit akarsz mondani?

Már bocsi, de miután az autópályán betörtek utána igen is a mezőkön széledtek szét.
N+1 videó van arról, hogy terepen harcolnak. Ezért traktorozgatnak össze az ukrán parasztok egy két tankot a földjeikről.
A mozgások nagy része földúton és terepen van.

És miért most indították meg az offenzívát, miért nem akkor, amikor teljesen fagyott volt a föld ?

Ne tőlem kérdezd. De én a helyükben valamikor január elején támadtam volna. (kb. Jan 10-fele, az ő karácsonyuk után)

Itt az egész offenzívát ízekre lehet szedni, böszmeségeket követnek el sorozatosan az akadémikus tábornokok, és nem tanultak az elmúlt 8 évből.

Elnézést a moderátoroktól a politikai szófordulatokért, No Flame.

T-80U védőhabbal bekenve. Állítólag IR láthatóság ellen. Érdekes.
Olvastam már erről a cuccról. Azt hiszem azért nem használják mert éghető a hab. Az meg elég kellemetlen dolog.