W
Wilson
Guest
Vagy nem ez a két lehetőség van.....Szerintem időhúzás… leszámolnak a keleten rekedtekkel, aztán folytatják![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy nem ez a két lehetőség van.....Szerintem időhúzás… leszámolnak a keleten rekedtekkel, aztán folytatják![]()
![]() |
Fotó: NDSL "Okhmatdit" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Képernyőkép a videóból |
Ukrán lap: Orbán, Macron és Scholz is gyáva
A cikk szerint a magyar miniszterelnök ráadásul „egzotikus eurázsiai zöldség” a Duna medrében.
A Day.kiyv.ua egyik cikkében a saját dalukat előadó, de a gyávaság hasonló kottáját követő trióról cikkezett: Orbán Viktor magyar, Emmanuel Macron francia és Olaf Scholz német vezetőkről. A cikk szerint az első elnök, vagyis Orbán esetében minden világos, szerintük Angela Merkel pártfogása nélkül Orbán „nem nőtt volna egzotikus eurázsiai zöldséggé a Duna medrében”. Az európai választási törvény veszélyes és könyörtelen dolog a politikusok számára, írják. Hozzátették: az emberek fogságban érzik magukat, és azt nyilatkozzák a kamerának, amint szabadon soha nem mondanának.
csupán a háború elítélésében őszinték. A kijevi portál szerint ezek a politikai vezetők visszavágynak az 1991-es évbe, ahogy azt Vlagyimir Putyin orosz elnök is akarja.
A lap szerint Orbánék azt hangoztatják: „Látjátok, segítünk, amivel tudunk!”. Hangsúlyozzák:
Azt fejtegetik: a Biblia híres részénél, amely arról szól, hogy saját arcunkat tartsuk oda az ütéseknek, tovább kell olvasni: „Aki kér, annak adni kell, aki kölcsön kér, attól ne fordulj el. Ez azt jelenti, hogy bűn megakadályozni a küzdelmet folytatókat” – összegezte cikkét a day.kyiv.ua.
![]()
Ukrán lap: Orbán, Macron és Scholz is gyáva
www.vadhajtasok.hu
Nézzék már a netet. Lesz ott még elég!És bazmeg ott a végén a kötelező.. "Egyedi elszigetelt eset".
Most idézhetném a Hadházy által a parlamentben felmutatott ominózus tábla szövegét, de nem teszem, mert úriember vagyok.Ukrajna felkérte Oroszországot, hogy állapodjon meg abban, hogy 15 éven belül nem lehet katonai eszközökkel megoldani a Krím-félsziget ügyét
Ezt Mikhailo Podoljak, az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója mondta.
Elmondása szerint azt javasolják, hogy 15 éven belül kétoldalú tárgyalásokat folytassanak a Krím és Szevasztopol státuszáról. Ebben az időszakban Ukrajna azt javasolta, hogy ne használjon csapatokat a Krím kérdésének megoldására.
Talán a vulgáris megjegyzéseket hagyjátok el.Nézzék már a netet. Lesz ott még elég!
(Keresztreszítés, horogkereszt, szarrá lőtt család, stb.)
Most tök mindegy, ez nem arról szól, h tényleg elszigetelt eset-e, hanem h a védendő csoportnál már automatikusan hozzáfűzik, mint a terroristáknál, h cihiátriai eset volt, véletlenül sem terrorizmus, különben is, egyedi elszigetelt eset.Nézzék már a netet. Lesz ott még elég!
(Keresztreszítés, horogkereszt, szarrá lőtt család, stb.)
Ravaszak ezek az oroszok, csak olyan kis bénák
Hírérték amennyiben a sokadik kilőtt tank és elfoglalt EW technika is az. Szerintem.
Értelmét én sem sokat látok benne, de ők tudják![]()
Vagy van realitás érzékük és tényleg szeretnének valami megegyezést.Tudtam, b+, tudtam! Annyira jó fejek akarnak lenni még azután is, hogy szétszankciózták őket, hogy belemennek valami végletekig ostoba és számukra totál előnytelen megállapodásba... Ahelyett, hogy kitaposnák az ukránok beleit, hogy mindenki tudja, hányas a kabát. De neeeeem, ők jó fejek akarnak lenni, hátha a sz*rházi nyugat is jó fej lesz... NEM lesz, már most mondom.
A katlan az katlan. Meg akarják semmisíteni az ukrán hadsereget. Nem hinném, hogy megállnának. Csak az időt húzzák.Ha jól értem a béketárgyalások állását, akkor Ukrajna lemond a Krímről, a két szakadár köztársaságról és nyílván a part menti sávról ami összeköti a Krímet Oroszországgal, cserébe nem lesz NATO tag, de EU tag lehet (soha a büdös életbe nem veszik fel, mert az az EU gazdaság végét jelentené), nem kell az orosz kisebbségi jogokat betartania (mivel majd az összes Oroszországba kerül területesttül), de legalább övék marad Odessza és marad tengerük is.
Azt mondjuk megnézném hogyan védi meg Lettország majd Ukrajnát![]()
Lettország nem lesz kezes állam, USA, Anglia,Törökország,Kanada....Ha jól értem a béketárgyalások állását, akkor Ukrajna lemond a Krímről, a két szakadár köztársaságról és nyílván a part menti sávról ami összeköti a Krímet Oroszországgal, cserébe nem lesz NATO tag, de EU tag lehet (soha a büdös életbe nem veszik fel, mert az az EU gazdaság végét jelentené), nem kell az orosz kisebbségi jogokat betartania (mivel majd az összes Oroszországba kerül területesttül), de legalább övék marad Odessza és marad tengerük is.
Nem mondanak le... a szakikról személyesen akar tárgyalni Putyinnal. A krím meg olyan lesz mint hong kong volt. Majd 15 éven belül megbeszélik. Nem hiszem. Arra várnak h Putyin helyett vmi nyugatbarát kormány jöjjön, és visszakapjon mindent. 1 év alatt visszafegyverzik a hoholokat, és megint menni fog a balhé. Nem figják a köztársaságikat békén hagyni.Ha jól értem a béketárgyalások állását, akkor Ukrajna lemond a Krímről, a két szakadár köztársaságról és nyílván a part menti sávról ami összeköti a Krímet Oroszországgal, cserébe nem lesz NATO tag, de EU tag lehet (soha a büdös életbe nem veszik fel, mert az az EU gazdaság végét jelentené), nem kell az orosz kisebbségi jogokat betartania (mivel majd az összes Oroszországba kerül területesttül), de legalább övék marad Odessza és marad tengerük is.
Olyanok is vannak koztuk, meg olyanok akik mar leultek a buntetesuket, es akik valami helyi onkenyur maganhadseregenek a tagjai. Szerte az orszagban koboztak el ingatlanokat, maganvallalatokat amiket a m"magukeva" tettek, talan tenyleg az SS csinalt annak idejen ilyen dolgokat. Az a mariupoli bazisuk is valami ilyesmi volt ha jol remlik, panzio vagy szalloda, lathattad a kek medenceket az udvaron. Decettermek, benzinkutak, kavezok stb stb...Merthogy ezek kiengedett köztörvényesek?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..