Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogy fognak kinezni ezek a csodafegyverek torony nelkul? Legalabb koporsonak jok lesznek.Jut eszembe most adtak arról hírt az ukrik, hogy ezek már náluk vannak....+a BMP1-k is.....Több tucat T-72-l és BMP-l írnak....
Eddig is ilyeneket használtak.....Hogy fognak kinezni ezek a csodafegyverek torony nelkul? Legalabb koporsonak jok lesznek.
Találtak még egyet, lehet hogy csak a kiképzők hagyták ott ajándékbaVót ott francia barett us az egyik videóban.
.Hogy fognak kinezni ezek a csodafegyverek torony nelkul? Legalabb koporsonak jok lesznek.
.Eddig is ilyeneket használtak.....
Manipulatív fogalmazás.... Nincs semmi bizonyítva de nem azt írták, hogy tagadta, hanem azt hogy letagadta. Ócska libsibérenc szarok.Vaszilij Nebenzja, Oroszország ENSZ-nagykövete ma letagadta az ENSZ Biztonsági Tanácsa előtt, hogy Oroszország bármilyen atrocitást követett el a Kijev melletti Bucsában a civil lakosság ellen és hamisnak nevezte az erről szóló bizonyítékokat.
A RIA Novosztyi orosz hírportál szerint Nebnzja bizonyítékokat is bemutatott, mellyel alátámasztotta állítását, de nem részletezik, hogy pontosan mik voltak ezek.
Nebenzja előtt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is beszélt, aki a második világháború óta elkövetett legszörnyűbb háborús bűncselekménynek nevezte a Bucsában történteket és arra kérte az ENSZ BT-t, hogy fosszák meg Oroszországot a vétójogától.
Az ENSZ BT ma tárgyalja az orosz-ukrán háború jelentős nemzetközi visszhangot kiváltó atrocitását; Ukrajna és számos nyugati ország azzal vádolja Oroszországot, hogy az orosz katonák számos civil lakost lemészároltak és megerőszakoltak, amikor Bucsát megszállva tartották. Oroszország tagadja, hogy ilyen tetteket elkövettek volna katonáik és az erről szóló fényképes bizonyítékokat hamisítványnak nevezik.
![]()
Oroszország az ENSZ elÅtt tagadta, hogy népirtást követtek el Bucsában
Vaszilij Nebenzja, Oroszország ENSZ-nagykövete ma letagadta az ENSZ Biztonsági Tanácsa elÅtt, hogy Oroszország bármilyen atrocitást követett el a Kijev melletti Bucsában a civil lakosság ellen és hamisnak nevezte az errÅl szóló bizonyÃtékokat.www.portfolio.hu
Van az Ukránoknak, majd felrakják az ex cseh 72-re......
.
Ezeken még ERA sincs, full fapad verzió extrák nélkül.
Bár mindegy is talán, az ERA túl sokat nem véd ahogy látjuk.
Kár hogy a képen egy sima 125-ös repesz-romboló gránát van"Az orosz erők foszfort és termobár lőszert használtak Ukrajna Harkiv régiójában. Az ukrán katonák a
TOS-1A rakétavetőben használt termobár és foszfor lőszereket találtak azon a területen, ahonnan az orosz katonákat kivonták."
Én az itt látható videón láttam rajtuk a kék karszalagot.Kamu, nem ukrán katonák voltak, mert nem voltak elég sárosak, koszosak.![]()
ElképesztŠinformációs háború zajlik Mariupol körül - Mégis mi a fene történhetett az ukrán tengerészgyalogosokkal?
Tegnap több videó is felkerült a közösségi médiába â többnyire orosz és oroszbarát forrásokból -, melyen az volt látható, hogy több tucat ukrán tengerészgyalogos adja meg magát a Mariupolt ostromló orosz haderÅnek. Egyes ukrán, ukránbarát források hamisÃtványnak nevezik...www.portfolio.hu
Kabaré.
Igen ezt én is néztem de az ukránok is ezt állítják de még nem prezentálták képet....Kár hogy a képen egy sima repesz-romboló gránát van))
Öreganyám mesélte, hogy 56-ban vidéken sokat hallottak a pesti eseményekről, de nem tudták hova tenni. Van valami, meg páran vonulgatnak a városban, meg a diákok mozgolódnak...Részemről az elején még valahol értettem.
Azért nehéz felfogni, hogy Europában egyszercsak jön valaki és kitör a háború
/kivéve ha É-Ír vagy, vagy baszk/ .
Mostanában már sokkal néptelenebb minden.
Az Egyesült Államok megerősítette, hogy az ukrán fegyveres erők tagjait az Egyesült Államokban képezik ki. Ezt április 5-én, kedden nyilatkozta a Pentagon vezetője, Lloyd Austin az Egyesült Államok Képviselőházának fegyveres szolgálatokkal foglalkozó bizottságában tartott meghallgatásán.Újjab csodálatos toronydobásos alkotás:
Stugna megint akcióban:
Vajon milyen fegyverre fogják az amerikaiak kiképezni az ukránokat?
Asszem Kadyrov telegramján volt először fent ez a videó. Ott láttam először.Én az itt látható videón láttam rajtuk a kék karszalagot.
Ez nekem is feltűnt. Lehet, hogy rossz fordítás.Manipulatív fogalmazás.... Nincs semmi bizonyítva de nem azt írták, hogy tagadta, hanem azt hogy letagadta. Ócska libsibérenc szarok.
ez ugyan bolgár gyártmány, de látszik hogy azonosak... a hajtótöltet dobozán olvasható is a 125 D81 felirat.Igen ezt én is néztem de az ukránok is ezt állítják de még nem prezentálták képet....
Köszi, hogy betetted én is ugyanezt találtam meg a neten.....ez ugyan bolgár gyártmány, de látszik hogy azonosak... a hajtótöltet dobozán olvasható is a 125 D81 felirat.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..