A Deutsche Welle fact-checking részlege ellenőrizte az ukrán és az orosz fél állításait a bucsai mészárlással kapcsolatban, és elegendő bizonyítékot találtak arra, hogy bebizonyítsák, az orosz fél valótlanságot állít.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valószínűleg még mindig sokkal kedvezőbb mintha piaci alapon próbálnának hitelhez jutni.hitelforrást
Az SzBU-val együtt dolgoznak, ezeket tőlük kapták.Forward Observations Group(nyugati milícia)
SIG MCX Virtus, SRD556 QD tompító, Trijicon ACOG
UKROP UAR-10 puska, Archer LRF hő távcső
Oroszokat fogják hibáztatni, iskander vót, lelőtték rossz helyen, mégis van tochkajukdeepl:![]()
Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️☠️ВСУ нанесли ракетный удар по Краматорску, - Штаб Теробороны ДНР В районе ж/д вокзала в Краматорске, где проходит эвакуация местного населения, был нанесён ракетный удар. Обломки ракеты ТРК "Точка-У" упали в непосредственной близости с вокзалом. Данный устаревший советский ракетный...t.me
Az ukrán hadsereg rakétatámadást indított Kramatorszk - Donyecki Népköztársaság védelmi főhadiszállása ellen
Rakétacsapás történt a kramatorszki vasútállomás közelében, ahonnan a helyi lakosságot evakuálják. Egy Tochka-U rakétából származó törmelék hullott le a vasútállomás közvetlen közelében.
Ez az elavult, szovjet korszakból származó rakétarendszer nem áll szolgálatban sem a DNR, sem az LNR, sem az Orosz Föderációnál. Az ukrán fegyveresek aktívan használják.
Hivatkozásképpen: A Tochka-U rakétarendszer egy szovjet taktikai rakétarendszer, amely akár 70 kilométeres távolságból is képes csapást mérni. A komplexum hagyományos, nukleáris és vegyi robbanófejjel ellátott rakéták indítására alkalmas.
Több mint 30 ember halt meg a kramatorszki vasútállomás elleni támadásban![]()
Более 30 человек погибли в результате удара по ж/д вокзалу Краматорска Об этом сообщают официальные лица «Укрзализныци», называя число раненых около сотни. Подробнее в статье t.me/rusvesnasut.me
Az Ukrzaliznyicja tisztségviselői erről beszámolnak, és a sebesültek számát száz körülire teszik.
Bővebben a cikkben
-
Várom az ENSZ reakcióját.. ja, hogy nem lesz?
A Tochka rakétarendszert hiába vontak ki 2021-ben már megjelent az ukrán hadszíntéren az orosz haderő kötelékében raktam be róla a .topikba....De még mielőtt félreértenéd nem azt mondtam, hogy az orosz erők lőtték a DNR főhadiszállását....deepl:![]()
‼️☠️ВСУ нанесли ракетный удар по Краматорску, - Штаб Теробороны ДНР В районе ж/д вокзала в Краматорске, где проходит эвакуация местного населения, был нанесён ракетный удар. Обломки ракеты ТРК "Точка-У" упали в непосредственной близости с вокзалом. Данный устаревший советский ракетный...t.me
Az ukrán hadsereg rakétatámadást indított Kramatorszk - Donyecki Népköztársaság védelmi főhadiszállása ellen
Rakétacsapás történt a kramatorszki vasútállomás közelében, ahonnan a helyi lakosságot evakuálják. Egy Tochka-U rakétából származó törmelék hullott le a vasútállomás közvetlen közelében.
Ez az elavult, szovjet korszakból származó rakétarendszer nem áll szolgálatban sem a DNR, sem az LNR, sem az Orosz Föderációnál. Az ukrán fegyveresek aktívan használják.
Hivatkozásképpen: A Tochka-U rakétarendszer egy szovjet taktikai rakétarendszer, amely akár 70 kilométeres távolságból is képes csapást mérni. A komplexum hagyományos, nukleáris és vegyi robbanófejjel ellátott rakéták indítására alkalmas.
Több mint 30 ember halt meg a kramatorszki vasútállomás elleni támadásban![]()
Более 30 человек погибли в результате удара по ж/д вокзалу Краматорска Об этом сообщают официальные лица «Укрзализныци», называя число раненых около сотни. Подробнее в статье t.me/rusvesnasut.me
Az Ukrzaliznyicja tisztségviselői erről beszámolnak, és a sebesültek számát száz körülire teszik.
Bővebben a cikkben
-
Várom az ENSZ reakcióját.. ja, hogy nem lesz?
Nem értem félre, értem mire gondolsz.A Tochka rakétarendszert hiába vontak ki 2021-ben már megjelent az ukrán hadszíntéren az orosz haderő kötelékében raktam be róla a .topikba....De még mielőtt félreértenéd nem azt mondtam, hogy az orosz erők lőtték a DNR főhadiszállását....
akkor ez most oroszok által indított rakéta volt, vagy az ukránok által indított roketttya?A Tochka rakétarendszert hiába vontak ki 2021-ben már megjelent az ukrán hadszíntéren az orosz haderő kötelékében raktam be róla a .topikba....De még mielőtt félreértenéd nem azt mondtam, hogy az orosz erők lőtték a DNR főhadiszállását....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..