Összesen hány ütegük/osztályuk volt és mennyi indítójuk?
A Wiki szerint 1 üteg 45 rakétával, Nyitrán. Azzal nem mennek messzire.
Hátha valaki érti:
https://web.archive.org/web/20170817092222/http://www.mosr.sk/data/disk/casopis/Obrana_10_2015.pdf
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Összesen hány ütegük/osztályuk volt és mennyi indítójuk?
Beloruszban hurcibaltak valamiket egy konvolyban. Hogy hova es miert, es mikor es kinek a fegyvereit az passz, nem derul ki.deepl:Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️Заявление Минобороны России по ракетному удару в Краматорске: "Все заявления представителей киевского националистического режима о якобы совершенной Россией 8 апреля "ракетной атаке" по железнодорожному вокзалу в городе Краматорск являются провокацией и абсолютно не соответствуют...t.me
Az orosz védelmi minisztérium közleménye a kramatorszki rakétatámadásról:
"A kijevi nacionalista rezsim képviselőinek minden kijelentése a Kramatorszk város vasútállomása ellen április 8-án Oroszország által végrehajtott állítólagos "rakétatámadásról" provokáció és teljesen valótlan.
"Az orosz fegyveres erőknek nem voltak és nem is terveztek április 8-án lövészetet Kramatorszk városában".
"Külön hangsúlyozzuk, hogy a Tochka-U taktikai rakétákat, amelyek roncsait a kramatorszki vasútállomás közelében találták meg, és amelyeket szemtanúk nyilvánosságra hoztak, kizárólag az ukrán fegyveres erők használják.
2022. március 14-én az AFU 19. független rakétadandárjának egyik zászlóalja hasonló Tochka-U rakétával csapódott be Donyeck központjában, 17 embert a helyszínen megölve és további 36 civilt megsebesítve".
@Wilson Most kezd érdekes lenni amit mondtál, hogy az oroszoknál valamikor láttál tocskát.
Vissza tudod keresni?
1 osztály volt csak nekik, ami 3 indító jármü x4 rakétávalÖsszesen hány ütegük/osztályuk volt és mennyi indítójuk?
Főleg ahhoz képest, hogy az oroszok a háború elején azt nyilatkozták, hogy nem hagyják, hogy bárki is beavatkozzon nyugatról a háborúba. Én is azt hittem, hogy ha belép valami gyanús dolog a lengyel határon Ukrajnába, azt 10 km-en belül szétlövik.Ha nem tudja az orosz haderő megakadályozni a nyugati fegyverszállítmányok eljutását a célhoz, akkor igen ingatag helyzetbe kerülnek a háború kimenetelét illetően.
A bolgáriai hadgyakorlatról írnak Sz-300 kapcsánA Wiki szerint 1 üteg 45 rakétával, Nyitrán. Azzal nem mennek messzire.
Hátha valaki érti:
https://web.archive.org/web/20170817092222/http://www.mosr.sk/data/disk/casopis/Obrana_10_2015.pdf
Az eleg nagy baj ha titokban. Utakat hidakat, vasutat mar a nyugati hataron rombolni kellett volna hogy olyan utvonalra tereljek a kozlekedest amit ellenorizni lehet.Titokban már átadták Ukrajnának a saját Sz-300PMU légvédelmi rakétakomplexumukat a tótok
Felfoghatatlan számomra, hogy már régen nem semmistették meg az összes hidat az utakon Lo felé ugy 20km-re a határtól, meg a vasutat stb. ezzel mutatva, hogy nem tűrik a fegyverek beáramlását.Ha nem tudja az orosz haderő megakadályozni a nyugati fegyverszállítmányok eljutását a célhoz, akkor igen ingatag helyzetbe kerülnek a háború kimenetelét illetően.
Akkor stimmel.1 osztály volt csak nekik, ami 3 indító jármü x4 rakétával
2022.03.07
Orosz üzemanyag utánpótlás oszlop. Én sem értem mi történik.
Az állítólag a Beloruszoké, itt a felvétel:Beloruszban hurcibaltak valamiket egy konvolyban. Hogy hova es miert, es mikor es kinek a fegyvereit az passz, nem derul ki.
fura, hogy még ez is fent van a neten, de 300+os tömegmészárlás egy 40000-es városban nem - miközben már nehezen megközelíthető helyre lezuhant drónok roncsait is azonnal felteszik.
Orosz üzemanyag utánpótlás oszlop. Én sem értem mi történik.
Titokban már átadták Ukrajnának a saját Sz-300PMU légvédelmi rakétakomplexumukat a tótok
Igen. Kiderül ellenálló-e 150+mm tüzérségi lövedéknek, 125 mm-es páncéltörő lövedéknek vagy egy FAB-500-as légibombának!legalább meg lesz mérve ez is élesben
Érdekes volt! Egyet viszont nem értek. Milyen Jesuáról beszél? Igaz, a zsidó vallásban is jövendölik a Megváltót, de nem ismerik el Jézus Krisztust Megváltónak.Április eleji videó. Zsidó vallási -kis- közösség vezetőjétől, amelyben az ukrajnai konfliktus 5 lehetséges forgatókönyvét tárgyalja. Magyar szinkronnal. Azért raktam be, mert ez is egy nézőpont.