Majd a switchblade 300 intézi őketAhogy reggel írtam ! Grad minden mennyiségben ! Mintha a földből nőnének ki ! Buta primitív civileket is megnyomorító fegyver

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Majd a switchblade 300 intézi őketAhogy reggel írtam ! Grad minden mennyiségben ! Mintha a földből nőnének ki ! Buta primitív civileket is megnyomorító fegyver
Pont 51 napot késtek vele. Érthetetlen hogy miért csak most...Russian Long-Range Bombers Strike Ukraine For 1st Time In War | Libertarian Hub
Russian Long-Range Bombers Strike Ukraine For 1st Time In War For the first time since the Feb.24 invasion, it's being widely reported that the Russian ...libertarianhub.com
. Olekszandr Motuzjanik, az ukrán védelmi minisztérium szóvivője pénteken azt mondta, hogy Tu-22M3-as repülőgépek bombákat dobtak le Mariupol kikötővárosában.
Fél év múlva, vagy később.....Visegrád 24
@visegrad24
·
42m
The Russian propaganda machine is preparing the ground for a formal declaration of war against Ukraine & full mobilization. The sinking of the Moskva will unofficially be used to justify it, while false flag attacks on Russian border towns will serve as the official casus belli.
https://twitter.com/visegrad24/status/1514920571175383041/photo/1
Ez alapjan indulhat a sorozas oroszorszagban. Akkor tenyleg lesz eleg katonaja az oroszoknak az ukranok ellen.
Nekem kicsit ágyúval verébre stílus.Russian Long-Range Bombers Strike Ukraine For 1st Time In War | Libertarian Hub
Russian Long-Range Bombers Strike Ukraine For 1st Time In War For the first time since the Feb.24 invasion, it's being widely reported that the Russian ...libertarianhub.com
. Olekszandr Motuzjanik, az ukrán védelmi minisztérium szóvivője pénteken azt mondta, hogy Tu-22M3-as repülőgépek bombákat dobtak le Mariupol kikötővárosában.
Nagyon nagy részével a mondandódnak egyet is értek.lehet, más a véleményünk, de ha államfő lennék, nem a háborúval akarnám a nemzeti identitást megalapzni.
Ukrajna - és a mögötte álló klikk, valamint az oroszok is kidolgozhatták volna békés egymás mellett élés módszereit. Nekem az lett volna az elsődleges. Én arra törekedtem volna, hogy:
- kihasználom, hogy híd vagyok a Nyugat és a Kelet között
- nyitottam volna orosz-kínai-török és nyugati vonalon is
- eszembe sem jutott volna a kisebbségek ellen menni
- a gazdasági kapcsolatokra alapozva elkezdtem volna az országot kiemelni a szarból és elindítani az EU-hoz vezető nagyon hosszú utat - cserébe nincs NATO, önvédelmi erők vannak (ahol nincsenek se komcsik, se neonácik)
- nemzetközi szinten (USA, Kína, Oroszország, EU) garanciákat kértem volna az ország semlegessére - ha kell, akkor feladom Krímet
- engedtem volna mind a nyugati, mind a keleti tőkét beáramlani az országba
- elindítottam volna az országot a digitális közigazgatás vonalán
- új alkotmány
Tudom, bili a kézben, de erre volt 8 év - ebből látszik, hogy ez mennyire egy előre eltervezett lépések sorozata volt. Lehet rossz külpolitikai lépést tenni egyszer, de nem folyamatosan 8 évig.
Így lehetett volna az országuk valamennyire független és nem totálisan alárendelve Washington oroszellenes agendájának, amit most szabadságharcnak adnak elő. 56-ban Magyarország MEG VOLT SZÁLLVA - azzal a hivatkozással, hogy ha beütne a szar az Ausztriában állomásozó szovjet erőnél, Magyarországról lehetne küldeni azonnal az erősítést. Csak 53-ban az osztrákok kimondták a függetlenséget, de a muszka maradt. Miért is!?
Ukrajna meg volt szállva? Persze, voltak szakadár részek. Meghallgatta őket valaki? Olaszországban az északi tartományok elszakadása/autonómia törekvése évtizedes. Katalánok? Írek? Ha az államfő vagyok, ki lett volna tárgyalva és lett volna megegyezés. Mindent nyilvánosan csináltam volna - ha továbbra is megy a szarkeverés orosz részről, mehet a szankció. Ukrajnának ez sem volt majd 8 évig érdeke.
A nyugat azért támogatja őket, mert a nyugatnak mindig is egy komoly kavics volt Oroszország a cipőjében és érdek. Mit gondolsz, ha valami csoda folytán holnap Putyin kikerülne a képből és egy báb befejezné a háborút - nem venne a Nyugat többé nyomott áron gázt az oroszoktól!? Dehogynem. 2 hét múlva rajta lenne a bélyegző az NS2-n, ahol fillérekért menne az orosz gáz Európába. (ha ezt mondjuk az USA hagyná...)
Ez szimpla politikai játszma, ahol most az ukránok a gyalog a sakktáblán.
Ha most felmondanék a munkahelyemen és átmennék a konkurenciához, akkor abból országos balhé lenne. Ha felmondanék és azt mondanám, önállóan fogok dolgozni, akkor lenne a volt munkáltatómnak is néhány mondata, de meg tudnánk egyezni - és mindenki jól jár.
Ne legyünk naívak.
Miért nem küldtek mondjuk a pesmergáknak ennyi fegyvert az IS ellen?
Miért nem küldenek mondjuk a mexikói rendőrségnek ennyi fegyvert a kartell ellen?
Miért nem küldtek az afgánoknak ennyi fegyvert a 70000 tálib ellen?
Ennek a "segítségnek" is meg lesz az ára. "ne bízz a görögökben, még ha ajándékokat hoznak, akkor sem"... Vajon a következő lépés mi lesz, Balkánt újra belobbantani?
Pár évtizednek el kell telnie, hogy megértsük a mai napok történéseit, de nem hiszem, hogy a ma eseményei az orosz/ukrán/magyar érdekeket szolgálnák.
Azontúl, hogy az egy wiki idézet, nem az összehasonlításon volt a hangsúly hanem, hogy egy lyukas gatya az a légvédelem nem hogy erőd.Most komolyan a Nagy Péterrel hasonlítottad össze, hogy azért szar a Szlava a 11000 tonnájával, mert csak 64 Sz-300 van rajta, a 28000 tonnás Nagy Péterrel szemben, amin van 96 ilyen rakéta?!
Az azért jó, mert NYILVÁN mint a világ legnagyobb felszíni csatacirkálóján, támadó fegyverből IS sokkal több és nagyobb tűzerő van a majd 3X akkora ÉS atommeghajtású hajón, mint a Slava-n...
Gratulálok, sikerült megfogni a lényeget...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..