[HUN] Honvédségi kézifegyverek és fegyver kiegészítők

igen a rombolópuska jó cucc.

De szerintem kilehetne használni a különleges adotságainkat is. a borospincékkel szerzett tapasztalatainkat.
több tucat km hosszú többszintes pincerencert lehetne készíteni elég sok helyen az országba... igazából 80-100-200 m lösszt nemigen csap át egy bunkerromboló sem. löszbe meg lehet haladni mint forró kés a vajba...

békeidőbe meg teremhet benne a gomba lehet raktár vagy borospince.

ezze a nagyobb borvidékek bortárolása is megoldódna és nem kellene minden 3. évben fizetni a gazdáknak hogy zöldszüretbe dobják ki a szőlőt mert nem lessz hol tárolni... mert ez is hatalmas probléma 3 évente sok tíízezer hekto bor megy a szemétbe még éretlen szőlő korába... hatalmas összegeket kidobva és kifizetve...
Igazad van. És jó ötlet is. Mármint szerintem.
Az önkormányzatoknak jelezni kell a területileg illetékes paracsnokság felé, - hogy mi van nekik helyileg, milyen pincerendszer, alagút rendszer, olyan is amit anno az elvtársak a pártházak alatt furkáltak, használt, nem használt, jó vagy rossz állapotban, - a honvédségnél meg egy erre létrhozott külön részleg eldönti mi legyen vele, merre tovább.
Onnantól kell igazán erőforrást mellé/mögé rendelni, addig az egészet le lehet levelezni is. Kezdésnek szondázzák le a megyeszékhelyeket. Aztán pedig ha kész az összes stadion... :-DDD lehet menni bunkereket építeni.

A rombolópuskával pedig harckocsin kívűl mindent célba vennék. ;-) Max nem húznám meg a ravaszt. :-D

278906915_7830235697001483_2899137731943188123_n.jpg

M107 Barrett nálunk?? Mióta?
Elég rendesen követem hogy milyen kézifegyvereink vannak, azon belül is hogy milyen mesterlövészpuskák vannak az MH 2.nél, de ezt most látom először.

Amúgy csodálkozom hogy csodálkoztok M82-es puskán. A magyar különleges alakulatok totális "klónjai" az amerikainak - szinte minden fegyverük, felszerelésük ugyanaz mint amit az amcsik használnak...

Amúgy van már szócikke régóta.

Mert kb minden tőlük van segélyporogram keretében.