Filmek és sorozatok

Budapesten forgatták egy részét, néha felismerhetők a helyszínek, Rudas fürdő, Fővámtéri metró stb.
Ezen túl halál gagyi.
Igen, reménykedtem, hogy fasza lesz, de a véleményedhez hasonlókat olvastam többségben. De azért voltak pozitívak is, úgyhogy bepróbálkozom. Maximum kellemesen csalódok.

• Tetszik
Reactions: Gari
Igen, reménykedtem, hogy fasza lesz, de a véleményedhez hasonlókat olvastam többségben. De azért voltak pozitívak is, úgyhogy bepróbálkozom. Maximum kellemesen csalódok.

2. rész felénél feladtam, ez nem Halo, ez egy Book of Boba Fett 2.0.
Próbál Mandalorian lenni, csak ehhez teljesen megerőszakolja a karaktert amit vászonra visz.
Na meg dögunalmas az egész, hol vannak a gigantikus csaták, városostromok, összfegyvernemi hadviselés?

• Tetszik
Reactions: Árpicsek
Próbál Mandalorian lenni, csak ehhez teljesen megerőszakolja a karaktert amit vászonra visz.
Na meg dögunalmas az egész, hol vannak a gigantikus csaták, városostromok, összfegyvernemi hadviselés?
Elég szarul hangzik... :(
A Boba Fett-t sem láttam.
Akkor talán értelmesebb elfoglaltság után nézek...
Kösz, hogy időt spóroltatok...

• Hűha
Reactions: jani22
A 2. rész még nagyon az eleje. A 4. körül indul be.

Teljesen nézhető. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Halo fan.

Az új Batman milyen?
Nekem a Nolan-féle filmek nagyon tetszettek, azon kívül meg az 1989-es és 1992-es filmek voltak jók (a többi trágya :) ). Ezekhez képest?

Az új Batman milyen?
Nekem a Nolan-féle filmek nagyon tetszettek, azon kívül meg az 1989-es és 1992-es filmek voltak jók (a többi trágya :) ). Ezekhez képest?
Gordon sötét.... macskanő sötét... a denevér ratyi ! A történet nem olyan nagyon nagyon rossz, de a színészi játék igen.
Számomra borzasztó volt! 3x jött az érzés, hogy kikapcsoljam... dacból végignéztem.

• Tetszik
Reactions: fip7 and cirqle
A 2. rész még nagyon az eleje. A 4. körül indul be.

Teljesen nézhető. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Halo fan.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez alapján egy határ fos. Bár nem ismerem a Halot, elkerült, de amit ez bemutat, az saját jogán is halom szar. (egy felháborodott rajongó ismerős küldte ezt) Ja, és vigyázz, spoiler.

Nekem a Reacher --magamnak is meglepetésként-- bejött.
..kis elfogultsággal a rendőr-kiscsaj iránt, egy szép emlékű "klón"(ex-barátnő) okán.

Kimaradt az LMBTQ... vonal, és nem vettem észre "túl-tólt" fekete vonalat sem.
Tetszett!

.

Ez alapján egy határ fos. Bár nem ismerem a Halot, elkerült, de amit ez bemutat, az saját jogán is halom szar. (egy felháborodott rajongó ismerős küldte ezt) Ja, és vigyázz, spoiler.
Igen, azt én is észre vettem, hogy a Halo fanoknak nagyon nem jön be a sorozat mert sokban eltér az eredetitől.
Mivel azonban én nem Haloztam, és alighanem vagyunk így páran, nincs elvárás sem, ami miatt a nézhető kategória nálam, még ha részekről részekre hullámzik is a színvonal.
A SW Boba -nál sokkal jobb.
+vannak benne magyarok, meg 4-es metró! ;)

Én anno az 1. és 2. részt toltam meg az Infinite elejét.
Hatalmas ostromokkal meg azzal vált híressé, hogy földön-vízen-levegőben ment a totális háború az idegenekkel.

Ehhez képest csináltak belőle egy ilyen izét.