Na, akkor teszek egy próbát. Elég vegyes véleményeket olvastam róla.A Halo sorozat is egész nézhető.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na, akkor teszek egy próbát. Elég vegyes véleményeket olvastam róla.A Halo sorozat is egész nézhető.
Buzik, négerek rendben?A Halo sorozat is egész nézhető.
Két fő és egy fél. Buzi eddig nem volt.Buzik, négerek rendben?
A Halo sorozat is egész nézhető.
Ezt célozták meg.Nekem olyan Mandalorian útóíze van az első rész után. Páncélos gyilkológép főhős akinek lelke van...
Budapesten forgatták egy részét, néha felismerhetők a helyszínek, Rudas fürdő, Fővámtéri metró stb.Na, akkor teszek egy próbát. Elég vegyes véleményeket olvastam róla.
Igen, reménykedtem, hogy fasza lesz, de a véleményedhez hasonlókat olvastam többségben. De azért voltak pozitívak is, úgyhogy bepróbálkozom. Maximum kellemesen csalódok.Budapesten forgatták egy részét, néha felismerhetők a helyszínek, Rudas fürdő, Fővámtéri metró stb.
Ezen túl halál gagyi.
Igen, reménykedtem, hogy fasza lesz, de a véleményedhez hasonlókat olvastam többségben. De azért voltak pozitívak is, úgyhogy bepróbálkozom. Maximum kellemesen csalódok.
Elég szarul hangzik...2. rész felénél feladtam, ez nem Halo, ez egy Book of Boba Fett 2.0.
Próbál Mandalorian lenni, csak ehhez teljesen megerőszakolja a karaktert amit vászonra visz.
Na meg dögunalmas az egész, hol vannak a gigantikus csaták, városostromok, összfegyvernemi hadviselés?
A 2. rész még nagyon az eleje. A 4. körül indul be.2. rész felénél feladtam, ez nem Halo, ez egy Book of Boba Fett 2.0.
Próbál Mandalorian lenni, csak ehhez teljesen megerőszakolja a karaktert amit vászonra visz.
Na meg dögunalmas az egész, hol vannak a gigantikus csaták, városostromok, összfegyvernemi hadviselés?
Ha még nem láttál élöszereplös Star Wars sorozatot,akkor nem maradtál le semmiröl.Én sajnos láttam mindet...no commentElég szarul hangzik...
A Boba Fett-t sem láttam.
Akkor talán értelmesebb elfoglaltság után nézek...
Kösz, hogy időt spóroltatok...
Gordon sötét.... macskanő sötét... a denevér ratyi ! A történet nem olyan nagyon nagyon rossz, de a színészi játék igen.Az új Batman milyen?
Nekem a Nolan-féle filmek nagyon tetszettek, azon kívül meg az 1989-es és 1992-es filmek voltak jók (a többi trágya ). Ezekhez képest?
A 2. rész még nagyon az eleje. A 4. körül indul be.
Teljesen nézhető. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Halo fan.
Igen, azt én is észre vettem, hogy a Halo fanoknak nagyon nem jön be a sorozat mert sokban eltér az eredetitől.
Ez alapján egy határ fos. Bár nem ismerem a Halot, elkerült, de amit ez bemutat, az saját jogán is halom szar. (egy felháborodott rajongó ismerős küldte ezt) Ja, és vigyázz, spoiler.
Az tényleg egész korrekt, nézhető sorozat volt.Nekem a Reacher --magamnak is meglepetésként-- bejött.
..kis elfogultsággal a rendőr-kiscsaj iránt, egy szép emlékű "klón"(ex-barátnő) okán.
Kimaradt az LMBTQ... vonal, és nem vettem észre "túl-tólt" fekete vonalat sem.
Tetszett!
.
Ez alapján egy határ fos. Bár nem ismerem a Halot, elkerült, de amit ez bemutat, az saját jogán is halom szar. (egy felháborodott rajongó ismerős küldte ezt) Ja, és vigyázz, spoiler.