Ismét jó beszélgetés, téma ukránok, unió, magyar foci:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
@deze75 foglalkozott könnyűszerkezetes ingatlan kivitelezéssel ha jól emlékszemVan itt valaki aki gipszkartonozik, burkol? Vagy esetleg lakásfelújít és tisztában van az árakkal!? Vagy esetleg valakinek szakmája!?
Köszönöm a választ!@deze75 foglalkozott könnyűszerkezetes ingatlan kivitelezéssel ha jól emlékszem
HA villanyos kérdés van majd keress nyugodtan adok HTKA kedvezménytKöszönöm a választ!
Van!HA villanyos kérdés van majd keress nyugodtan adok HTKA kedvezményt![]()
Bakos Attila - Az Önvaló és a Brahman egységeIde teszem...
Rabindranath Tagore
..
Amit írtál az nem volt érthető...Csak azt nem értem, hogy mi az, ami nem érthető abban, hogy a címben ott van, hogy 80% magyar cég, 20% cseh részarány? Vagy azzal volt-e gond, hogy ez eredetileg 49:51% volt?
Mert ha a kettőt összeolvasod, akkor lehet neked is leesik pár következtetés. Nem tudom, hogy ezek a következtetések okoznak-e gondot? De nem szeretnék szájba rágni senkinek semmit. Viszont ha ez a három megvan, akkor hamar rájön mindenki, hogy ami rettegés itt elhangzik, annak a 80%-ának nincs értelme.
Van Bakos Attila a Szttyeppei topikban is.Bakos Attila - Az Önvaló és a Brahman egysége
..
Tényleg nem akarlak megsérteni, de erről nekem a ford fairlane filmből a: "dobd el a fegyvert, küzdjünk meg puszta ököllel, mint férfi a férfival" jelenet jutott eszembe.Intrika, politikai állásfoglalások, embargó.....
Ennyit ér Anglia, Franciaország, Usa...
Bohócok....
Ami nagyobb, komolyabb cél mint Grenada, megáll a tudomány, és fizetnek valakit.
Go-Go UK...Partraszállás valahol? Vagy a Skótok benyomulnak valahová ami komolyabb ellenfél mint a 1975-ik Iraki vagy Afgán falu?
Ahol visszalőnek már nem is buli menni....
Tényleg nem akarlak megsérteni, de erről nekem a ford fairlane filmből a: "dobd el a fegyvert, küzdjünk meg puszta ököllel, mint férfi a férfival" jelenet jutott eszembe.
"Minek koptassa az ember az öklét?"
Parenyica!Aztan mondjon nekem valaki kozuluk egy oshonos szlovak allatfajt
Véletlenül ismeri Podestaékat.Csak nem értjük az igazi művészetet...
Nem ford torino az a film clint eastwooddal? Vagy az egy másik film?Tényleg nem akarlak megsérteni, de erről nekem a ford fairlane filmből a: "dobd el a fegyvert, küzdjünk meg puszta ököllel, mint férfi a férfival" jelenet jutott eszembe.
"Minek koptassa az ember az öklét?"
Gran Torino.Nem ford torino az a film clint eastwooddal? Vagy az egy másik film?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..