M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hozzuk által ide...És akkor mit lehet majd megfizetni? Te jössz kapálni?
Amiről beszélsz, az azt feltételezi, hogy a ma ismert életünk a feje tetejére áll. Mindenestül. Az teljesen más keretrendszert/feltételeket teremt, amihez majd akkor kell alkalmazkodni. Most meg most van.
Ettől persze még be is következhet, vannak ilyen elméletek. A válságok idején ezek felszínre jönnek, aztán elcsitulnak. 2008-ban is ez ment.
Közben utánakérdeztem. Mivel Magyarországon egyes kocsi forgalmat csak az RCH csinál, ezért hozzájuk érdemes fordulni. Van kettő lehetőség az ajánlatkérésre. Vagy Itt kérsz egy ajánlatot, vagy nekik írsz: Kapcsolatok Utóbbi esetben az alsó speditőr, aki kevés felárért cserébe "kulcsrakészre" kell előkészítenie mindent.túl keskeny a raklapos konténer is 1-1 cm ... specko konténer (ami a raklaposnál is speckóbb) meg nemtudom mennyi
Amúgy nem biztpol szempontból válaszolva.Ez már nem a ló, hanem egy ménes túloldala.
Szimbolikusan a Vízöntő-Halak "együtthatásként" is felfogható a mostani palindróma szituáció. Az egész hét ilyen.Ezt csak érdekességként berakom ide:
(Nap, hónap, év....)
Vagyis?Szimbolikusan a Vízöntő-Halak "együtthatásként" is felfogható a mostani palindróma szituáció. Az egész hét ilyen.
(A Vízöntő szétárad a két szomszédos jegyre. Az égen is ráterpeszkedik a csillagkép a Bak és Halak csillagképre.)
Palindrom – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Fixen valamelyik 4chan /pol/ anon shitpostol itt unalmában, ők szoktak ilyet csinálniNem tudom talán a humour topikban jobb helyen lenne.... Nem tudom eldönteni hogy ez poén-e vagy komoly
Újabb fejezett a magyar államigazgatással való kapcsolatomról.
Először jön egy levél, ami valamiért az állandó lakcím és nem levelezési címemre jön, amit csak n+1-szer adtam meg eddig. Ebben esetleges lehetséges adategyeztetési eltérések miatt zaklatnak, de a levél szerint egyéni vállalkozó vagyok, az nincs csillagozva, hogy bizonytalan lenne.
Erre mi van ma?
Jön a dörgedelmes üzenet a NAV-tól, hogy nem jó a 2258-as bevallásom, mert nem vagyok egyéni vállalkozó.
Sakk, matt.
Köszönöm, köszönöm kedves államigazgatás, hogy a tücsök pöcse mennyiségű bevételem miatt is csuklóznom kell és a saját időben és szabadságomat cseszni el arra, hogy egy foshuzatos raklapszar a rendszer és lényegtelen papírmnuka hülyeségei miatt megint indulhat a kanosszajárás. Mindez úgy, hogy súlyos tízezrekbe került ehhez a könyvelői asszisztencia...
Ez tök jó.Nem ennyire tragikus, nálunk gyes-t kellett intézni, mindenhol reklámozzák, hogy csináld online
Már ott indult a dolog, hogy a rendszerben az asszony neve ékezetek nélkül van.
Leadta 3*, mind a háromszor vmi hibaüzenettel, egyszer sem került be az adatlapjára, hogy folyamatban lenne.
Tegnap este ráuntam foglaltam ma 10 órára időpontot, pontba 10-re odamentünk, 10:03-kor behívtak, kérdezte van-e kitöltve papír, nincs, akkor ad egyet. 10:11-kor végeztünk, mentünk haza.
Úgyhogy ennyit az online szarakodásról, ha baj van időpont oszt oda kell menni.
Tavalyelőtt nekem is hibát dobott a NAV, bementem kiderült, hogy ugye ikerterhesség volt, megkaptuk rá az adókedvezményt, majd 1 hónappal később elvetélt, 1 gyerek maradt így a kedvezmény is vissza lett véve, csak a humán ezt nem papírozta le rendesen, ezért a második gyerek üresen maradt az adatbázisban, nem lett kicsillagozva, 2 perc volt javítani.
Mondjuk előtte engem is evett az ideg, mert csak annyit küldtek ki, hogy nem stimmel az adóm, töltsem ki a 128-as részt, ami nem is volt rajta az adatlapon...
Én mondjuk együtt tudok élni azzal, ha Lenint meg Marxot maguknak vindikálják. Sőt, csomagban csapjuk hozzá Kunékat, Korvinékat, Rákosit meg pajtásit, sőt Sztálint is.Nem tudom talán a humour topikban jobb helyen lenne.... Nem tudom eldönteni hogy ez poén-e vagy komoly
Online? Nem keeellll.Úgyhogy ennyit az online szarakodásról, ha baj van időpont oszt oda kell menni.