Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy írtam, az alapvetés hogy "P" kikerül a döntési folyamatból. Ez önmagában nem a megoldás, hanem a probléma. Mert ezután kell valahogy a hatalmi űrt betölteni és arcvesztés nélkül Ukrajnából levonulni, amihez valamilyen korreográfia kell.akkormár nem egyszerűbb ha P-t likvidálják?
Bőgatyás bugris parasztok lennénk karikásostorral és butykossal az oldalunkonIgen, köszönjük meg a Nyugatnak azt is, hogy levegőt vehetünk!
A méltóságosságos NYUGAT nélkül valószínűleg csótányként élnénk, ahogy tettük 33 évvel ezelőttig.
Az tulajdonkeppen Oroszorszag. Amugy mi lesz a sorsa az elfogott Wagnereseknek?Nem OO-ban vannak hanem az LDPR-ben....
És mindenhol van "H" büntetés, ahol katonai közigazgatás van.
Állítólag voltál katona, tudnod kellene.
Tudod , őrségben alvásért is fejbelőnek a frontban....ahogyan egy nemi erőszakért akasztás jár.
Ha Ukrajna mint állam de jure a fegyveres ereje részeként foglalkoztat zsoldosokat,azok ugyan úgy egy állam hivatalos szolgálatában lesznek.Az adott fegyveres erők hivatalos részét képezik. De jure és de facto alakulat szintjén.
Az Északról történő orosz előretörés szempontjából Barbvinkove elfoglalása a kulcs....Jövök a becsípődésemmel a csodatérkép alapján:
- Jampil-t valszeg behúzták az oroszok és Ozerne-nél vannak. Stavky-t elfoglalták, ez közvetlenül Lyman fölött van (itt vannak a 128-asok).
- 81-eseknek sikerült visszavonulniuk Szvjatohirszk felé, Oszkil-nál őket kerítették be (veszteségeik nem ismertek)
- megjelent egy nyíl (orosz előretörés) Szvjatohirszk-től nyugatra, de a Donyec jobb partján egy hídnál, térkép szerind ott a 95. (légi száll. dandár van/volt). Ezen kívül még egy híd van ott, kb. 5 km-re, igaz nagyon jól védhetőnek tűnik, de az áteresztőképessége kérdéses. A 81-eseken kívül, még a 57. dandár van még a bal parton.
Elég meleg a pite... basszus papíron 4(!) dandár van ott! (tudom van amelyik meg van osztva, de akkor is!)
Ha a többi vonatkozót is elolvastad volna, már írtam, hogy nem áll az összes szükséges konjunktív feltétel (a-f)Igen és?
Helyben megàllapítjàk gyorsított eljárásban a hovatartozását aztán lelövik.
az orosz gyár termelési költségei csökkennek, mert oroszországban túltermelés lesz koromból (mert nem exportálják) tehát annak a belpiaci ára csökken, ha az energia árak is csökkennek (mert nem tudják eladni az energiahordozókat) akkor az orosz gyártás olcsóbbá válik.
.
Az önállóvá tett orosz gyára eladja a terméket egy kinainak vagy indiainak, és az hozza be az EU-ba, igy a közvetitők árdrágitása mellett bejöhet az EU-ba?
Jelenleg az elfogott angolok kimerítették az összes kritériumot.Na, akkor még egyszer:
Éppen lenne mit, de szerintem ez egy logisztikai vicc már ... a betűket se tudják már lekezelni a gépeken az ukik.. német, angol, olasz, héber... ha csak nem polihisztorok.Mert mit is fognak küldeni az izraeliek, ami game changer lesz?
Agyonlövik őket....Az tulajdonkeppen Oroszorszag. Amugy mi lesz a sorsa az elfogott Wagnereseknek?
Az én elképzelésem szerint képtelenség annyi szerkezetet juttatni az űrbe, amelyik minden lehetséges helyről képes lelőni az orosz rakétákat. Gondolok itt Oroszország méretére illetve tengeralattjáróira. Szerintem ez ne legyen kipróbállva, a civilizált világ vége. Szándékosan nem használtam az értelmes élet kihalása megfogalmazást mert, mint tudjuk, az értelmes életet kutató eszközök közül egy sem néz a földre.Nem feltétlen, ha elfogadjuk a muksó állítását, hogy olyan XYZ fegyvereik vannak -most is, fent az űrben,
amik annullálják azt amit RU fel tud mutatni...
Gyerekek menjetek szobára és fejezzétek már be itt ezt a dedós kinek a milye nagyobb hulyulést....Az én nagyapám első barátnőjének az apukájának az egyik őse Mátyás király első tárnokmesterének az alattvalója volt!
Mondjuk cserealap.. Tudod en humanista vagyok, meg....Agyonlövik őket....
Mi más lenne?
De ezt is rosszul látod, rosszul tudod.Ez nagyon kemeny volt, de nagyon tetszett....
Egyáltalán nem, aJelenleg az elfogott angolok kimerítették az összes kritériumot.
Tudod a légiósok sem véletlenül nem szeretik megadni magukat.
Ha meg mégis, nem sírnak, ezt vállalták.
Ilyen ez a zsoldos szakma.
Ha Ukrajna mint állam de jure a fegyveres ereje részeként foglalkoztat zsoldosokat,azok ugyan úgy egy állam hivatalos szolgálatában lesznek.
A szerződés nélküli önkéntesekkel van a gond,nem a szerződéses zsoldosokkal.
A "ZSOLDOST" semmi nem védi.Ha a többi vonatkozót is elolvastad volna, már írtam, hogy nem áll az összes szükséges konjunktív feltétel (a-f)
Tehát még 27 zhcs-t be sem vetettek?A megelőző 24h -ban 14 US + 23 egyéb szállítógép landolt utánpótlást szállítva.
RU 120BTG-ból 93 vett eddig részt harccselekményben, 25% -uk harcképtelen.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..