Aki akarja a digitális katona német változatát megnézni az menjen el pozsonyba a jövő héten a kiállításra. Felesleges okoskodni, ott meglátod, tapogatod és a RM munkatársai meg válaszolnak neked. Én már láttam tavaly Brünben, azóta nem lett se, jobb, se több :) Sajnos nekem kimarad, mert megyek a Tiger Meet eseményeire.
Amivel a rheinmetall bemutatókra jár az az idz 2 rendszer egyik korai prototípusa. Amit a vjtf zászlóalj használ az az idz 2 "kesz" verziója.

Ilyen mondatok vannak benne...

Additional international potential

Hungary
Loitering Ammo ~€250m
Digitalisation and soldier systems Up to €1.5bn
RDX plant ~€170m
Ammo plant ~€100m
Kiszivárgott: 250 millió euróért vásárolhat kamikaze-drónokat Magyarország

Kiszivárgott: 250 millió euróért vásárolhat kamikaze-drónokat Magyarország

Hát nem megmondtam!:rolleyes: Amúgy a 250 millió eu-ert nem sok kamikaze drónra futja! Ebből azért sok kell!

Hát nem megmondtam!:rolleyes: Amúgy a 250 millió eu-ert nem sok kamikaze drónra futja! Ebből azért sok kell!
Az ukránoknak küldött Switchblade drónok ára 4-6 ezer dollár / db. Ha mondjuk 10 ezer EUR-ral számolod ezeket az RM drónokat (mert mondjuk indítók, irányító berendezések árát "szétkened" darabra), akkor az 25 ezer darab drón!
Az összes környező országnak összesen nincs ennyi harcjárműve! Sőt, harmad-negyed ennyi sincs!

Miért lenne ez kevés?!

Az ukránoknak küldött Switchblade drónok ára 4-6 ezer dollár / db. Ha mondjuk 10 ezer EUR-ral számolod ezeket az RM drónokat (mert mondjuk indítók, irányító berendezések árát "szétkened" darabra), akkor az 25 ezer darab drón!
Az összes környező országnak összesen nincs ennyi harcjárműve! Sőt, harmad-negyed ennyi sincs!

Miért lenne ez kevés?!
Mert kevés és kész! Miért kell mindent megmagyarázni' na jó kicsit elszámoltam magam az osztás nem az erősségem!:rolleyes:

Miért lenne ez kevés?!
A nagyobb Hero drónok tudnak 250 km-t is. Azok biztosan kicsit drágábbak, és valószínűleg veszünk mindenfélét. :D
Ugye van még 5-6 Rheinmetall termék, amit szeretnénk gyártani. Talán ez lesz az egyik.