Azon már nem lepődik meg itt senki...De még az se színhelyes.

Azon már nem lepődik meg itt senki...De még az se színhelyes.

Nem működik a link, ezt a fantasztikus képet linkeltem be. Bár lehet, hogy a mostanában felnőtt katonaképes korúakat ez a látvány fogja meg.Nem baj, ha photoshop, promónak még úgy is ezerszer jobb, mint ez a lime zöld iszony, ami olyan kb. mint valami életnagyságban kiadott Matchbox. Emlékszem régen, amikor még magyar felségjellel promózta az F-16-ost kiadványain, meg újságokban a Lockheed Martin... Kicsit még más világ volt...![]()

100-as...... mint ahogy a Rába is PKD konstrukcióban szerelte össze a Rába-Man cuccokat (előszerel kit jött németektől), úgy MAN teherautót sem gyártanak 2 helyen.... Félkész kit megy a páncélozásra és a végszerelésre.....A man military trucks szegmenst az összes hozzá kapcsolódó termékkel megvette a rheinmetall a w
Vw konszerntől cakompakli.

A Raba a H-sorozatot nem MAN kitekbol rakta össze. Az a RABA saját tervezése volt. Annyi igaz belőle, hogy a fülke és a motor az MAN-tol származik.nem
100-as...... mint ahogy a Rába is PKD konstrukcióban szerelte össze a Rába-Man cuccokat (előszerel kit jött németektől), úgy MAN teherautót sem gyártanak 2 helyen.... Félkész kit megy a páncélozásra és a végszerelésre.....
Minden elszenvedő legnagyobb bánatára...A Raba a H-sorozatot nem MAN kitekbol rakta össze. Az a RABA saját tervezése volt. Annyi igaz belőle, hogy a fülke és a motor az MAN-tol származik.
Eppen ezért RABA soha nem fizetett liszenszdijat sem emiatt az MAN -nek
A mienk is ilyen kialakítású lesz...? @krisss ?

Erdekes ez a magyar minta.

Nem latok rajta spoilert ugyhogy valoszinu ez meg csak egy kicsit tuningoltabb demo peldany?Erdekes ez a magyar minta.![]()
![]()
Ez a szlovák verzió.Nem latok rajta spoilert ugyhogy valoszinu ez meg csak egy kicsit tuningoltabb demo peldany?
A szlovák is hamarabb kész van mint a miénk? Francba már!Ez a szlovák verzió.
Szerintem a mienk is így néz ki - ez már nem a makett tornyos amit eddig mutogattak.A szlovák is hamarabb kész van mint a miénk? Francba már!
Szerintem a miénkből kész vannak már az első darabok, csak nem publikus.A szlovák is hamarabb kész van mint a miénk? Francba már!
Szerintem meg ez a miénk csak a szlovák minta van rajta és ezzel promóznak!Szerintem a miénkből kész vannak már az első darabok, csak nem publikus.
Ez nem "szlovák minta", ha nem a "kiállítási minta"! Tavaly mondta egy RM-es emberke, hogy azért ilyen mert ez feltűnő és egy kiállításra ez kell.Szerintem meg ez a miénk csak a szlovák minta van rajta és ezzel promóznak!
D egyben megegyezhetünk, hogy ez nem demo és egy kész példány!Ez nem "szlovák minta", ha nem a "kiállítási minta"! Tavaly mondta egy RM-es emberke, hogy azért ilyen mert feltűnő és egy kiállításra ez kell.
Szerintem a mienk alig fog ettől eltérni. A rakéta indítót átdolgozták - jobban emlékeztet a SAMSON torony megoldására.D egyben megegyezhetünk, hogy ez nem demo és egy kész példány!
Jó lenne látni más szögből is! @Terminator a képek honnan vannak!?Szerintem a mienk alig fog ettől eltérni. A rakéta indítót átdolgozták - jobban emlékeztet a SAMSON torony megoldására.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..