Azon már nem lepődik meg itt senki...De még az se színhelyes.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azon már nem lepődik meg itt senki...De még az se színhelyes.
Nem működik a link, ezt a fantasztikus képet linkeltem be. Bár lehet, hogy a mostanában felnőtt katonaképes korúakat ez a látvány fogja meg.Nem baj, ha photoshop, promónak még úgy is ezerszer jobb, mint ez a lime zöld iszony, ami olyan kb. mint valami életnagyságban kiadott Matchbox. Emlékszem régen, amikor még magyar felségjellel promózta az F-16-ost kiadványain, meg újságokban a Lockheed Martin... Kicsit még más világ volt...
100-as...... mint ahogy a Rába is PKD konstrukcióban szerelte össze a Rába-Man cuccokat (előszerel kit jött németektől), úgy MAN teherautót sem gyártanak 2 helyen.... Félkész kit megy a páncélozásra és a végszerelésre.....A man military trucks szegmenst az összes hozzá kapcsolódó termékkel megvette a rheinmetall a w
Vw konszerntől cakompakli.
A Raba a H-sorozatot nem MAN kitekbol rakta össze. Az a RABA saját tervezése volt. Annyi igaz belőle, hogy a fülke és a motor az MAN-tol származik.nem
100-as...... mint ahogy a Rába is PKD konstrukcióban szerelte össze a Rába-Man cuccokat (előszerel kit jött németektől), úgy MAN teherautót sem gyártanak 2 helyen.... Félkész kit megy a páncélozásra és a végszerelésre.....
Minden elszenvedő legnagyobb bánatára...A Raba a H-sorozatot nem MAN kitekbol rakta össze. Az a RABA saját tervezése volt. Annyi igaz belőle, hogy a fülke és a motor az MAN-tol származik.
Eppen ezért RABA soha nem fizetett liszenszdijat sem emiatt az MAN -nek
A mienk is ilyen kialakítású lesz...? @krisss ?
Erdekes ez a magyar minta.
Nem latok rajta spoilert ugyhogy valoszinu ez meg csak egy kicsit tuningoltabb demo peldany?Erdekes ez a magyar minta.
Ez a szlovák verzió.Nem latok rajta spoilert ugyhogy valoszinu ez meg csak egy kicsit tuningoltabb demo peldany?
A szlovák is hamarabb kész van mint a miénk? Francba már!Ez a szlovák verzió.
Szerintem a mienk is így néz ki - ez már nem a makett tornyos amit eddig mutogattak.A szlovák is hamarabb kész van mint a miénk? Francba már!
Szerintem a miénkből kész vannak már az első darabok, csak nem publikus.A szlovák is hamarabb kész van mint a miénk? Francba már!
Szerintem meg ez a miénk csak a szlovák minta van rajta és ezzel promóznak!Szerintem a miénkből kész vannak már az első darabok, csak nem publikus.
Ez nem "szlovák minta", ha nem a "kiállítási minta"! Tavaly mondta egy RM-es emberke, hogy azért ilyen mert ez feltűnő és egy kiállításra ez kell.Szerintem meg ez a miénk csak a szlovák minta van rajta és ezzel promóznak!
D egyben megegyezhetünk, hogy ez nem demo és egy kész példány!Ez nem "szlovák minta", ha nem a "kiállítási minta"! Tavaly mondta egy RM-es emberke, hogy azért ilyen mert feltűnő és egy kiállításra ez kell.
Szerintem a mienk alig fog ettől eltérni. A rakéta indítót átdolgozták - jobban emlékeztet a SAMSON torony megoldására.D egyben megegyezhetünk, hogy ez nem demo és egy kész példány!
Jó lenne látni más szögből is! @Terminator a képek honnan vannak!?Szerintem a mienk alig fog ettől eltérni. A rakéta indítót átdolgozták - jobban emlékeztet a SAMSON torony megoldására.