Én a "csőgyártással" vagyok így!Nincs mit magyarázni, mert az üzleti tervet bemutatta az RM KKE regionális igazgatója. Az vicces, ha mindig meglepődünk, ha a folyamat halad előre. De a hsz-t könyvjelzőztem, hogy később még tudjunk róla beszélni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én a "csőgyártással" vagyok így!Nincs mit magyarázni, mert az üzleti tervet bemutatta az RM KKE regionális igazgatója. Az vicces, ha mindig meglepődünk, ha a folyamat halad előre. De a hsz-t könyvjelzőztem, hogy később még tudjunk róla beszélni.
Sőt! Lynx sincs!Nincs és nem is lesz semmilyen magyarországi Lynx export,
Nyugi megszoktuk....Ne legyen igazam
Ezt megint honnan vetted?A magyarországi gyárban ugyan többségi tulajdonos, de nem az ő költségén épült, míg a görög gyárat saját pénzből tervezi építeni a hírek alapján!
elvileg volt terv vagy talán több is a K9-es koreai önjáró löveggel kapcsolatban, s annak van sok közös alkatrésze a tenderen résztvevő harcjárművel...... de mondjuk a komplett tehergépjármű program az meg német MAN.... (bár ez utóbbi cég VW tulajdon, csak a páncélozásba segít bele a KMW)Persze mindkét cég nagyban játszik.
Hogy ne 1 oldalú koreai függés alakuljon ki, én a Lynxet valasztanám a Boxer mellé.
Nem tudom a. Koreaiak rendeltek vmit Ausztráliából?? Ebben sztem a németek ügyesebbek voltak. Még mi is pozitív szerepet jatszunk.
A MAN military az rheinmetall.elvileg volt terv vagy talán több is a K9-es koreai önjáró löveggel kapcsolatban, s annak van sok közös alkatrésze a tenderen résztvevő harcjárművel...... de mondjuk a komplett tehergépjármű program az meg német MAN.... (bár ez utóbbi cég VW tulajdon, csak a páncélozásba segít bele a KMW)
A MAN tehergéjármű az meg VW...... a páncélozás az a Rheinmetall (nem KMW)A MAN military az rheinmetall.
A man military trucks szegmenst az összes hozzá kapcsolódó termékkel megvette a rheinmetall a wA MAN tehergéjármű az meg VW...... a páncélozás az a Rheinmetall (nem KMW)
Szerintem arra gondol, hogy a civil teherautók alkatrészeire nagyban támaszkodik a MAN Military Trucks.A man military trucks szegmenst az összes hozzá kapcsolódó termékkel megvette a rheinmetall a w
Vw konszerntől cakompakli.
Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMV) forms the competence center for professional military and militarised logistic wheeled vehicles within Rheinmetall’s Vehicle Systems division. The Munich-based joint venture, in which Rheinmetall AG holds 51 % and MAN Truck & Bus SE 49 %A MAN tehergéjármű az meg VW...... a páncélozás az a Rheinmetall (nem KMW)
Ezek a színösszeállítások egyre botrányosabbak...Vótmá?
Rheinmetall on LinkedIn: #lynx #kf41 #slovakia #rheinmetall #ideb #bratislava #rmmv #hx3…
Getting dressed for success: #Lynx #KF41 is preparing for extensive trials in #Slovakia. Meet #Rheinmetall’s most modern combat vehicle solution at #IDEB 2022…www.linkedin.com
Semmi új nincs ebben: a tavalyi cseh vagy szlovák védelmi expón debütált ez az új minta. Az egyik RM-es emberke szerint azért mert feltünő - kiállításon meg feltünni kell, nem elbújni. Ennyi.Ezek a színösszeállítások egyre botrányosabbak...
Lehet, de szerintem sokkal profibb úgy promózni valamit, hogy a célország hadereje használt színeiben nyomulok, nézd meg pl. az ausztrál vagy az eredeti cseh camo-t - vagy épp a magyart. Ez azokhoz képest inkább valami közel-keleti vagy afrikai színvonal. Ezt az ukrán hülyeséget már fel sem merem hozni...Semmi új nincs ebben: a tavalyi cseh vagy szlovák védelmi expón debütált ez az új minta. Az egyik RM-es emberke szerint azért mert feltünő - kiállításon meg feltünni kell, nem elbújni. Ennyi.
Vótmá?
Rheinmetall on LinkedIn: #lynx #kf41 #slovakia #rheinmetall #ideb #bratislava #rmmv #hx3…
Getting dressed for success: #Lynx #KF41 is preparing for extensive trials in #Slovakia. Meet #Rheinmetall’s most modern combat vehicle solution at #IDEB 2022…www.linkedin.com
Az általad linkelt magyar photoshop a magyar külügyminisztérium műve, ha jól emlékszem.Lehet, de szerintem sokkal profibb úgy promózni valamit, hogy a célország hadereje használt színeiben nyomulok, nézd meg pl. az ausztrál vagy az eredeti cseh camo-t - vagy épp a magyart. Ez azokhoz képest inkább valami közel-keleti vagy afrikai színvonal. Ezt az ukrán hülyeséget már fel sem merem hozni...
Nem biztos, hogy utóbbiak rosszak, más kultúrkör, meg minden, de elsőre - nekem - nem tűnik profinak, ilyen alapon a sejkek vásároltak be anno, hogy cool ránézésre valamelyik cucc.
Na mindegy, ez inkább ízlés dolga, arról meg vitázni nem érdemes.
De még az se színhelyes.Az általad linkelt magyar photoshop a magyar külügyminisztérium műve, ha jól emlékszem.
Igazad van, de én letettem a nagyesküt, hogy többé nem emlegetem fel ezt a témát.De még az se színhelyes.
Ez a második...A man military trucks szegmenst az összes hozzá kapcsolódó termékkel megvette a rheinmetall a w
Vw konszerntől cakompakli.
A forma még nem lett letiltva...Igazad van, de én letettem a nagyesküt, hogy többé nem emlegetem fel ezt a témát.
Nem baj, ha photoshop, promónak még úgy is ezerszer jobb, mint ez a lime zöld iszony, ami olyan kb. mint valami életnagyságban kiadott Matchbox. Emlékszem régen, amikor még magyar felségjellel promózta az F-16-ost kiadványain, meg újságokban a Lockheed Martin... Kicsit még más világ volt...Az általad linkelt magyar photoshop a magyar külügyminisztérium műve, ha jól emlékszem.