Rheinmetall Lynx

Persze mindkét cég nagyban játszik.
Hogy ne 1 oldalú koreai függés alakuljon ki, én a Lynxet valasztanám a Boxer mellé. o_O

Nem tudom a. Koreaiak rendeltek vmit Ausztráliából?? Ebben sztem a németek ügyesebbek voltak. Még mi is pozitív szerepet jatszunk.
elvileg volt terv vagy talán több is a K9-es koreai önjáró löveggel kapcsolatban, s annak van sok közös alkatrésze a tenderen résztvevő harcjárművel...... de mondjuk a komplett tehergépjármű program az meg német MAN.... (bár ez utóbbi cég VW tulajdon, csak a páncélozásba segít bele a KMW)

• Vicces
Reactions: kamm
elvileg volt terv vagy talán több is a K9-es koreai önjáró löveggel kapcsolatban, s annak van sok közös alkatrésze a tenderen résztvevő harcjárművel...... de mondjuk a komplett tehergépjármű program az meg német MAN.... (bár ez utóbbi cég VW tulajdon, csak a páncélozásba segít bele a KMW)
A MAN military az rheinmetall.

A MAN tehergéjármű az meg VW...... a páncélozás az a Rheinmetall (nem KMW)
Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMV) forms the competence center for professional military and militarised logistic wheeled vehicles within Rheinmetall’s Vehicle Systems division. The Munich-based joint venture, in which Rheinmetall AG holds 51 % and MAN Truck & Bus SE 49 %

• Tetszik
Reactions: Pogány
Vótmá?

1650612727204

Vótmá?

1650612727204

Ezek a színösszeállítások egyre botrányosabbak...

• Tetszik
Reactions: ravenlord
Semmi új nincs ebben: a tavalyi cseh vagy szlovák védelmi expón debütált ez az új minta. Az egyik RM-es emberke szerint azért mert feltünő - kiállításon meg feltünni kell, nem elbújni. Ennyi.
Lehet, de szerintem sokkal profibb úgy promózni valamit, hogy a célország hadereje használt színeiben nyomulok, nézd meg pl. az ausztrál vagy az eredeti cseh camo-t - vagy épp a magyart. Ez azokhoz képest inkább valami közel-keleti vagy afrikai színvonal. Ezt az ukrán hülyeséget már fel sem merem hozni...
Nem biztos, hogy utóbbiak rosszak, más kultúrkör, meg minden, de elsőre - nekem - nem tűnik profinak, ilyen alapon a sejkek vásároltak be anno, hogy cool ránézésre valamelyik cucc.
Na mindegy, ez inkább ízlés dolga, arról meg vitázni nem érdemes. :)

• Tetszik
Reactions: Terminator
Vótmá?

1650612727204

Kép alatt a szöveg:

"Öltözködés a sikerhez: Lynx KF41 készül a széleskörű tesztekre Szlovákiában.

Ismerje meg a Rheinmetall legmodernebb harcjármű megoldását a IDEB 2022 rendezvényen május 10-12. között.

A Lynxhez Bratislavában csatlakozik az RMMV HX3 taktikai teherautók legújabb változatai és a HX 8x8-as kotrójármű, amelyet szlovák partnerünkkel, a CSM-mel közösen mutatunk be.

A járműrendszerek mellett elektronikai megoldások, fegyverek és lőszerek, valamint légvédelmi rendszerek is a kiállítás részét képezik.

A majdnem befejezett magyarországi létesítménnyel és a lehetséges együttműködésekkel a Cseh Köztársaságban, valamint számos regionális ipari partnerrel együtt a Lynx tervezett szlovákiai belföldi gyártása kulcsszerepet fog játszani a közép-európai védelmi ipari hálózat kiépítésében. Nemzetközi szinten, több kontinensen is növekszünk. "

Lehet, de szerintem sokkal profibb úgy promózni valamit, hogy a célország hadereje használt színeiben nyomulok, nézd meg pl. az ausztrál vagy az eredeti cseh camo-t - vagy épp a magyart. Ez azokhoz képest inkább valami közel-keleti vagy afrikai színvonal. Ezt az ukrán hülyeséget már fel sem merem hozni...
Nem biztos, hogy utóbbiak rosszak, más kultúrkör, meg minden, de elsőre - nekem - nem tűnik profinak, ilyen alapon a sejkek vásároltak be anno, hogy cool ránézésre valamelyik cucc.
Na mindegy, ez inkább ízlés dolga, arról meg vitázni nem érdemes. :)
Az általad linkelt magyar photoshop a magyar külügyminisztérium műve, ha jól emlékszem.

Az általad linkelt magyar photoshop a magyar külügyminisztérium műve, ha jól emlékszem.
Nem baj, ha photoshop, promónak még úgy is ezerszer jobb, mint ez a lime zöld iszony, ami olyan kb. mint valami életnagyságban kiadott Matchbox. Emlékszem régen, amikor még magyar felségjellel promózta az F-16-ost kiadványain, meg újságokban a Lockheed Martin... Kicsit még más világ volt... :)

• Tetszik
Reactions: Hummen23