Csinálgatják, csinálgatják, de inkább az új hordozóhoz való szárazdokkra meg az új hordozó projectre költenék a pénzt. Feltéve, ha akarnak új hordozót. Sokszor leírtam már, de ebből egy múzeumhajót csinálnék. Kiemelvén, hogy az első orosz repülőgéphordozó, ami háborúban vett részt. Kiállítanám egy murmanszki kikötőben, aztán mehet a turizmus ezerrel. Azért nem Szentpéterváron,mert ott már ott van az Aurora. Plusz amúgy is az egyik, ha nem a legkedveltebb turistacélpontnak számít az "északi főváros". Jusson valami Murmanszknak is. Ennek megfelelően csak az ehhez legszükségesebb javításokat végeztetném el rajta. A hajófedélzeti repülőezred pilótái már így is éveket hagytak ki az igazi hajófedélzeti repülésből, csak a NYITKA van nekik a Krím félszigeten és egy Jejszk-ben. Mi a garancia arra, hogy most megbízhatóbb lesz, mint volt? Sokszor írtam már ezt is, de szerintem ez a hajó tökéletes példája annak a hajós mondásnak, miszerint amennyiben egy hajót átneveznek, főleg ha többször, akkor az balszerencsét hoz a hajóra. A Kuznyecovnak pedig a jelenlegi a negyedik(!) neve: először volt Riga, aztán átnevezték L.I.Brezsnyvre, majd utána lett Tbiliszi, és végül Admial Kuznyecov. Végigtolt egy háborút, úgy ahogy. Szerintem érdemei elismerése mellett már nyugdíjban volna a helye.