Ne reagáld túl, a háziméh elég békés (nagyapámnál töltöttem a nyarakat), gyakorlatilag a kaptár 10 m-es körzetét -a cseresznye fa miatt- csak pecára meg alvásra hagytuk el. A darázs, lódarázs már más téma.Ez mondjuk nem annyira vicces, inkább szörnyű hogy mind tudjuk hogy létezik.
Persze lehet viccelni még lányok megerőszakolásával meg hasonlókkal is, csak inkább nem kéne.
Ne reagáld túl, a háziméh elég békés (nagyapámnál töltöttem a nyarakat), gyakorlatilag a kaptár 10 m-es körzetét -a cseresznye fa miatt- csak pecára meg alvásra hagytuk el. A darázs, lódarázs már más téma.

Na erről a Cool Head Klan-Szerelmes vagyok c. száma jutott eszembe.
	LOL, "A férfi a méh ellen" cím alapján elsore azt hittem, hogy valami gender-komédia ...![]()
Rowan Atkinsont rendesen kihozta a sodrából egy pimasz méh
Mindeközben - A színész még mindig tudja, mitől döglik a légy. Ez esetben a méh. Június 24-től kerül be a Netflix kínálatába a Mr. B...index.hu
.

Huu baszki nekem fájtNehéz a tolvajok élete.

Én is.LOL, "A férfi a méh ellen" cím alapján elsore azt hittem, hogy valami gender-komédia ...![]()

Igen, de egy nyamvadt piros is egy vagyonba és hónapokba kerül.
Ezt megnézném szívesen, nagyon sokatmondó az előzetese.![]()
Rowan Atkinsont rendesen kihozta a sodrából egy pimasz méh
Mindeközben - A színész még mindig tudja, mitől döglik a légy. Ez esetben a méh. Június 24-től kerül be a Netflix kínálatába a Mr. B...index.hu
.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..