Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez is gyakaran előfordul itt a fórumon...
Ez is gyakaran előfordul itt a fórumon...
Meg az egyetértés is, miután a moderátor rendezi a sorokat
Szép és jó, de az a Heineken nem sör, hanem lópisa!Kedven Heineken reklámom:
Long Story
még pár jobb:
The City
The Date
The Entrance
Heineken Commercial 2011 Long Version (THE ENTRANCE)
Heineken Commercial 2011 Long Version (THE ENTRANCE)www.youtube.com
Skyfall
Skyfall (2012) - HEINEKEN Commercial with Daniel Craig (HD)
Heineken TV Ad, 'The Express'. Watch a legendary journey on a glamorous train, featuring Daniel Craig and Bérénice Marlohe from the upcoming new James Bond f...www.youtube.com
hosszabban, kicsit másképp:
Man like That
Heineken-Gin Wigmore - Man Like That
See More: http://artaks.wordpress.com/Follow me: https://twitter.com/djtolstFacebook: http://goo.gl/8I6V0www.youtube.com
The Odyssey
Heineken - The Odyssey
Following their highly successful 'Dance More, Drink Slow' promotional movement, world-renowned beer moguls Heineken return with their new motivating campaig...www.youtube.com
Cobrastyle
Szért szellemes...
Mondjuk ez inkább az únióra igaz, de viccnek jó.
Jó döntés volt. Szó szerint. Az első kör mozgás után nekem is ez ugrott be megoldásként.Nem sokon múlt, hogy nagyon drága poén legyen
Főleg így, hogy a következő kör valsz már az orrkúpba ment volnaJó döntés volt. Szó szerint. Az első kör mozgás után nekem is ez ugrott be megoldásként.
Nem tudom, nekem az, persze csak így kibicként, hogyha nem a külső ívről próbálkoztak volna, ahol a lengő nyitott ajtók is némileg útban voltak, akkor egy elég könnyed mozdulattal tudott volna bármelyik az elütődés veszélye nélkül beülni és megállítani.Jó döntés volt. Szó szerint. Az első kör mozgás után nekem is ez ugrott be megoldásként.