Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, de bizonyítható? Szerintem nem nagyon. A Moszkvát sem egyedül lőtték ki az ukránok. Atomot egyelőre még egyik fél sem akar indítani, de mindent be fognak vetni, ameddig el tudják kerülni a közvetlen bizonyíthatóságot.Az közvetlen beavatkozás lenne.
A sorozat nagyon jó, párszor megnéztem. Önmagával a zenével nincs bajom, csak hát a képi világgal együtt beteg elme aki készítette.Lengyel (az ukrik szerint ukri) népdal diszkósított változata.
Először a Tűzzel-vassal lengyel történelmi filmben hallottam. Magát a filmet ajánlom mindenkinek, aki a lengyel-kozák-ukrán összefonódás, kapcsolat iránt érdeklődik, ráadásul szereti az Egri csillagok - féle régebbi történelmi eposzokat.
Én úgy emlékszem, hogy azok szlovákiából vett reaktivált Vz58-asok meg jugó AK-k voltak.(a párizsi merényletek fegyverei többek között) amit az interpol és a szolgálatok visszakövettek.
siman lehet, hogy oroszok trollkodnak ezzel.
Az index is címlapra tette ma.Mint már említettem, a hoholok nagybani újrahasznosítását látjuk az utóbbi napokbanT72 topicban volt onnan osztottam meg!De nem is az a lényeg benne mikori hanem hogy szerencsétlen mit élhetett át!Sokk amit kapott meg hogy nem tehetett semmit a társaikat,barátaiért!Ha ott maradt a harckocsi mellett valószínűleg ő se élte túl!
Ha bevetik az amcsi drónokat, ugyan hogyan fogják megkülönböztetni, hogy ukrán v. amerikai?Igen, de bizonyítható? Szerintem nem nagyon. A Moszkvát sem egyedül lőtték ki az ukránok. Atomot egyelőre még egyik fél sem akar indítani, de mindent be fognak vetni, ameddig el tudják kerülni a közvetlen bizonyíthatóságot.
Akkor kezdjük el félni, ha a nyugat elkezdi szivárogtatni a mocskosságait mert az egyértelműen azt fogja jelezni, hogy eszkalációt akarnak és lépéskényszerbe akarják hozni Oo. -t.
Az ukrán „védők” dicsõített „Javelineket” árulnak a sötét weben!![]()
Операция Z: Военкоры Русской Весны
⚡️⚡️Украинские "захистники" продают хваленые "Джавелины" в даркнете! Уже неоднократно сообщалось, что командование ВСУ перепродает поставляемую странами запада технику и вооружение на Ближний Восток и в Северную Африку. Сегодня же мы увидели, что и простые украинские "захистники" решили...t.me
Többször beszámoltak arról, hogy az ukrán fegyveres erők parancsnoksága nyugati országok által szállított felszereléseket és fegyvereket ad tovább a Közel-Keletnek és Észak-Afrikának.
Ma azt láttuk, hogy a hétköznapi ukrán "védők" úgy döntöttek, hogy pénzt keresnek a Nyugat "humanitárius segélyeiből"!
Ezt az ATGM-et bárki megvásárolhatja a webáruházban!!!
Akit érdekel: az eladás Toron keresztül történik, privát üzenetekre linket tudunk küldeni.
Köszönöm az infót kedves előfizető.
4. Nagyapja.Meghalt a mesterlövész, akinek négy nagyapja harcolt a világháborúban.
Kettő túl is élte...
![]()
Kilőtték az ukránok az „orosz Walit”, a különleges erők sztárját
Állítólag „négy nagyapja" harcolt a nácik ellen.index.hu
azért az sem elhanyagolható szempont,hogy Orbán felvállalja azt amit a sok szarházi semmitmondó nem mer .. szóval ő kaparja ki bizonyos országoknak a gesztenyét,ezért sincs komolyabban baszogatva .. csak ímmel-ámmal jelképesen, a háttérben meg örülnek neki a sumákok hogy nem nekik kell kiállniuk el elmondani a frankót !Azt hiszem a mi bulijainkon már senki nem iszik a puncsból...
Nem nagyon értem miért kell ezt csinálni, az lesz a vége hogy a lengyeleket felbasszuk és ugrik a szavazati jogunk.
Már azon túl, hogy minden szövetségesünk befogja az orrát ha velünk kell egyeztetni...
Én is kétkedéssel olvasom ezeket a híreket.4. Nagyapja.Biztos ez?
Kirill patriarka egyenrangu a pápával ezt ne felejtsd el. Hogy a belpesti irkafirkasznak ez tetszik vagy sem az lenyegtelen, nincs olyan szinten hogy megertse mitol mukodik a vilag. A vallasszabadsag korlatozasa ujabban europai ertek lett? Hihető... Mas szemelyekrol a listan emeltunk kifogast? Nem, tehat Kirill ottlevosege okan volt a kifogas. Vajon akkor a katolikus pápa ellen is bevezetheto ilyen szankcio barhol a vilagban es ez orvendetes? Amugy vannak, de ennek vajon miert nem orulunk Vincent? A polskik vajon hogy fel volnanak haborodva?Azt hiszem a mi bulijainkon már senki nem iszik a puncsból...
Nem nagyon értem miért kell ezt csinálni, az lesz a vége hogy a lengyeleket felbasszuk és ugrik a szavazati jogunk.
Már azon túl, hogy minden szövetségesünk befogja az orrát ha velünk kell egyeztetni...
Egyetértek.Kirill patriarka egyenrangu a pápával ezt ne felejtsd el. Hogy a belpesti irkafirkasznak ez tetszik vagy sem az lenyegtelen, nincs olyan szinten hogy megertse mitol mukodik a vilag. A vallasszabadsag korlatozasa ujabban europai ertek lett? Hihető... Mas szemelyekrol a listan emeltunk kifogast? Nem, tehat Kirill ottlevosege okan volt a kifogas. Vajon akkor a katolikus pápa ellen is bevezetheto ilyen szankcio barhol a vilagban es ez orvendetes? Amugy vannak, de ennek vajon miert nem orulunk Vincent? A polskik vajon hogy fel volnanak haborodva?
Kirill szemelyeben most egy nagyon eros szovetsegest szereztunk, es a tobbi egyhazfo szemelyeben is, ennek lesz gyumolcse bosegesen. Ne feledd a papok sok mindent tudnak, nekik gyonod meg buneidet, es befolyasosak szerte a vilagban. Kirill most kicsit le van kotelezve nekunk, es hálája nem marad el. Altala es a tobbi egyhazi vezeton keresztul be tudunk majd jutni olyan ajtokon szerte a vilagban ha kell, amiken egyedul nem menne.
Mit nyertunk volna ha rajt marad a listan? Semmit.
Ez nem a mi haborunk, ha a lengyelek meg a baltiak, skandinavok magukenak erzik hat legyen akaratuk szerint. Jo nagy xarkavaras folyik abban a tersegben evek ota, belorusz ellenzekkel, Kalinyingraddal, ukran nacionalistakkal stb. Mindenki meg fogja kapni amit erdemel. Az EU-t epp most teszi tonkre gazdasagilag az "Olaszorszag gazdasagi meretu" Oroszorszag, bar inkabb Brusszel.
Egy ket ev mulva masabb lesz a vilag.
Meeee, kinek van kevesebb???4. Nagyapja.Biztos ez?
Ilyenkor kéne valakit agyonlőni...
Mármint ekkorák a technikai veszteségek? Mert ha igen akkor ez teljesen egyértelműen ökörség. Ilyen pofátlanul hazudni már művészet.Ukran Bayraktar semmisit meg orosz tankot
Szentpetervaron gyarat gyujtottak fel
Mar majd 31.000 orosz katona halt meg a haboruban
Az ukranok visszafoglaltak Vesele telepulest Harkiv megyeben.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..