[BIZTPOL] NATO - North Atlantic Treaty Organization

Status
Not open for further replies.
@jurgenbauer itt van még pár hír, úhogy segget csináltak belőle.
Bár szerintem nem: azért azt lehetett sejteni, hogy megy a háttérben az alku és csak vmit akar Erdogan cserébe,
de nem hülye keresztbe feküdni komolyan.
De, szerintem Erdogan telibe keresztbe feküdt, csak hát a finnek meg a svédek beadták a derekukat, azaz elfogadták amit a törökök kértek, a nato tagság elfogadásáért.

De, szerintem Erdogan telibe keresztbe feküdt, csak hát a finnek meg a svédek beadták a derekukat, azaz elfogadták amit a törökök kértek, a nato tagság elfogadásáért.
Szerintem fake. Se Erdogan, se a török km nem nyilatkozott, csak megy kifelé a pozitív komm. A legelső körben is ugyanez volt, aztán megszólalt Erdogan. Vsz vállaltak vmit a svédek, aztán vagy betartják vagy nem, mint a Minszkeket ...

Gondoljatok bele, a svéd parlamentben ott a kurd munkáspárt 5 taggal, 100k kurd van a svédeknél beszervezve a mozgalomba. Ezt felszámolni a töketlen svédeknek a NATO-tagságért? :D Mert ezt IS kerték a törökök, meg a kiadatást! Figymeg, par nap/óra és lesz pontosítás. De a szar nato, izé ukrán helyzet miatt kellett valami pozitív nyilatkozat, ha már első nap szétlőtték a ruszkik a teljes legutóbbi német fegyverszállítmányt!

A török gazdaság hanyatlásának oka az energiahiány, nem pedig az export. Nem kell állandóan minden vitában gazdasági példákat felhozni, Szaúd-Arábián kívül nincs olyan ország, ahol csökkent lenne a kétoldalú kereskedelem volumene Törökországgal.
Meg nem kellene Kardigán szultánnak bele okoskodni a szakemberek dolgába.

Továbbra is a bullshitelés megy, aláírtak valamit, ígéretek vannak, de kb. annyira fog nato-tag lenni a svéd-finn kettős, mint eu-tag Törökország.

"megfontolják a feltételezett terroristák kiadatását"

Imádom ezeket a bullshiteket! :D

Nem lesz itt svéd-finn nato csatlakozás ...

Időhúzás lesz, a török is fogja húzni, lezajlanak a választások, aztán mire eljutnak oda, hogy csatlakozzanak, már nem lesz nato. :)
o_O
Te barmit ertesz abból, ami a világban történik avagy kizárólag a Vadhajtasok-Nogradi-Bayer delirium-haromszogben mozogsz...?

Konkrétan bejelentettek, hogy a törökök elfogadják a két új tag felvételét, mégis mi a banatrol fantáziál? o_O

De miert ne teljesitenek? Ennek nincs ertelme egyelore...

Ha nem teljesítik, vagy nem lesz valamilyen kompromisszum, akkor valószínűleg nem lesznek tagok. Ennyi. Erre nem valószínű, hogy sor fog kerülni, főleg, hogy ennyire beleállt már szinte mindenki. Valószínűbb az, hogy ha nem is könnyen, de megoldják a nézeteltéréseket, és NATO tagok lesznek.

• Vicces
Reactions: LMzek 2.0
Ha nem teljesítik, vagy nem lesz valamilyen kompromisszum, akkor valószínűleg nem lesznek tagok. Ennyi. Erre nem valószínű, hogy sor fog kerülni, főleg, hogy ennyire beleállt már szinte mindenki. Valószínűbb az, hogy ha nem is könnyen, de megoldják a nézeteltéréseket, és NATO tagok lesznek.
Én megvárom a végét :)

Azon filózok, hogy ha Oo atomcsapást mérne a Falkland-szigetekre, akkor az nem invokálja az 5-ös cikkelyt a 6 cikkely alapján. :oops:
De azzal komolyan fel lehet bosszantani a briteket.
Mernének ők pár ezer birkáért atomcsapást mérni Oo-ra?

Konkrétan bejelentettek, hogy a törökök elfogadják a két új tag felvételét, mégis mi a banatrol fantáziál? o_O
Nohát időközben úgy látom meg is beszéltétek PFZ és kriss02 részvételével amire én is gondoltam, tehát, hogy a törökök ugyan belementek a két skandi tagságába, de feltételekkel amit azok meg is ígértek. Ám a török bizalmatlan fajta és ha nem teljesülnek a feltételei nem fogja a szerződést ratifikálni.

Status
Not open for further replies.