P
Pogány
Guest
Pökhendi tiszteletlenséggel viseltetsz Emesével szemben. A többi degradálni igyekvő részt megszoktuk a hazai ugyanolyan állampolgárok közbeszédéből a belvárosban, hiszen ami magyar, csak rossz lehet, ha már mindenféle hazug történelmi-ezoterikus katyvaszba sodortátok a jónép egy részét. De Emesét belekeverni, az már a bankárkaszt humorának legalja. Ezzel a rövid szöveggel leírtad magad előttem, ténylegesen, mert ez minden ami külső és aljas a magyarsággal szemben. És mindezt azért, mert leírtál egy elég egyértelmű mondatot, amit amúgy mindenki tud, hogy az usa kotorászik a zavarosban és tolja a háborút a dominanciája miatt, de mégis letagadnád a mondatodat és mivel ott van leírva, inkább egy humoros ellenlépéssel szeretted volna elkenni, csak sajnos a neurológus szakorvos után hirtelen elveszik a vicc. Nem mintha Gyurcsók imádója lennék, nem mintha Dobogókőre járnék fátkat ölelgetni, de te azért ebbe az irányba víve az idegen lenézésedet, rárúgtál Emesére is. Szégyelld magad, hiszen úgy adsz elő itt magyar aggódást, hogy közben messze idegenebb tőled minden magyar, mint a faölelgető-gyurcsókista félrevezetettektől.Nocsak nocsak, nem is tudtam,hogy neurológus szakorvos vagy nagy gyakorlattal és elvégezted a Gyurcsók féle távdiagnosztikai és távgyógyítási gyémánt fokozatú szívcsakra mesterképzést is a Szittya Magyarok Szabadegyetem Dobogókőre kihelyezett Emese álma nevű "intézetében" .......![]()
Felmutatnád nekem az hihetetlen Moszkva Szellemét, vagy akármelyik ilyen osotbáknak teremtett üres sztárt? Megértem, hogy a választott nép évezredek óta gyártja az ilyeneket folyón úsztatós sztorit is lopva anno hozzá és akkor még nem kellett hollywood mert a világ nagy volt és sokszor elsüthették. Ma biztosan fájdalmasan kínos erőlködni ezeken.Ez bár eltérő mértékben mind a két oldalra igaz az ukrajnai hadszíntértől függetlenül.
Több mondanivalóm mostantól nincs számodra kultúrált keretek közt.