Én egy konkrét dologról beszéltem még pedig az amerikai gyártású Harpoon rakéták a Kercsi híd elleni bevetésének az engedélyezéséről, míg
@Pogány ezt a dolgot arra hegyezte ki,hogy :
"De nem amerikai érdekekért áldozzák be az ukránokat a khm, vezetőik, hanem a hazájukat védik a gonosszal szemben..., ugye Wilson?"
Fentebb beraktam az egész diskurzust el lehet olvasni...
Miért ez szerinted fair?
"Jajj, ne haragudj, megfeledkeztem az agysérülésedből fakadó részleges amnéziádról."
Fentebb leírtam én nem személyeskedem senkivel sem direktben, de ha valaki megtalál annak én is hasonló stílusban fogok válaszolni.
Majd kiderül mire jutnak az oroszok Donbaszban,de áprilisban azt írtam,hogy az oroszoknak illene behúzni a Donbaszt, ami pedig a nyugatot illeti, szerintem az ukránok támogatásának a kérdésében nem oszt nem szoroz Boris távozása , amíg az USA önti a pénzt és a fegyvereket Ukrajnában addig az új angol miniszterelnök is kiszolgálja az USA érdekeit Ukrajnában.
Én vagyok hihetetlen? Te el vagy tévedve a beszélgetésünkben itt utaltam rá (lásd alább).A nyomorult pedig téged minősít, azt gondoltam ennél azért intelligensebb vagy, de úgy látszik veled kapcsolatban is tévedtem.
Lásd eggyel feljebb, és ha már legalja, te az alább látható hozzászólásomból..
Kiemelted a következő részt..
",miután megkapták a Kercsi híd megtámadására az engedélyt Washingtonból..."
És az alábbi hozzászólást írtad
Na akkor hogy is van ez, mivel én az engedélyt a Haarpon rakéták Kercsi híd elleni bevetésével kapcsolatban írtam, te pedig a fentebb látható hozzászólásban egy teljesen másik irányba akartad elvinni a dolgot, nem véletlenül írtam a következő hozzászólást
Úgyhogy felőlem játszhatod itt a sértődött felet, de te voltál az aki provokatívan személyeskedve lépett fel velem szembe, hogy utána amikor hasonló stílusú választ kaptál tőlem, megsértődve tovább személyeskedj és valótlanságokat állíts....
Lásd feljebb