De Groznij azért elég jól néz ki!Putyin kilóra megvette.
Elárulta hazáját. Pénzért. Volt már ilyen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De Groznij azért elég jól néz ki!Putyin kilóra megvette.
Elárulta hazáját. Pénzért. Volt már ilyen.
Pökhendi tiszteletlenséggel viseltetsz Emesével szemben. A többi degradálni igyekvő részt megszoktuk a hazai ugyanolyan állampolgárok közbeszédéből a belvárosban, hiszen ami magyar, csak rossz lehet, ha már mindenféle hazug történelmi-ezoterikus katyvaszba sodortátok a jónép egy részét. De Emesét belekeverni, az már a bankárkaszt humorának legalja. Ezzel a rövid szöveggel leírtad magad előttem, ténylegesen, mert ez minden ami külső és aljas a magyarsággal szemben. És mindezt azért, mert leírtál egy elég egyértelmű mondatot, amit amúgy mindenki tud, hogy az usa kotorászik a zavarosban és tolja a háborút a dominanciája miatt, de mégis letagadnád a mondatodat és mivel ott van leírva, inkább egy humoros ellenlépéssel szeretted volna elkenni, csak sajnos a neurológus szakorvos után hirtelen elveszik a vicc. Nem mintha Gyurcsók imádója lennék, nem mintha Dobogókőre járnék fátkat ölelgetni, de te azért ebbe az irányba víve az idegen lenézésedet, rárúgtál Emesére is. Szégyelld magad, hiszen úgy adsz elő itt magyar aggódást, hogy közben messze idegenebb tőled minden magyar, mint a faölelgető-gyurcsókista félrevezetettektől.Nocsak nocsak, nem is tudtam,hogy neurológus szakorvos vagy nagy gyakorlattal és elvégezted a Gyurcsók féle távdiagnosztikai és távgyógyítási gyémánt fokozatú szívcsakra mesterképzést is a Szittya Magyarok Szabadegyetem Dobogókőre kihelyezett Emese álma nevű "intézetében" .......
Felmutatnád nekem az hihetetlen Moszkva Szellemét, vagy akármelyik ilyen osotbáknak teremtett üres sztárt? Megértem, hogy a választott nép évezredek óta gyártja az ilyeneket folyón úsztatós sztorit is lopva anno hozzá és akkor még nem kellett hollywood mert a világ nagy volt és sokszor elsüthették. Ma biztosan fájdalmasan kínos erőlködni ezeken.Ez bár eltérő mértékben mind a két oldalra igaz az ukrajnai hadszíntértől függetlenül.
A világon egységes média mocskolódó cikkeket nem az egyes országok sajtósai írják, ők heti rendszerességgel kapják ezt a néphülyítő baromságot., csak az újságíróknak a nevüket kell hozzá ragasztani , bevállalni a mintha ők készítették volna. A magyar médiában is lehet látni hogy 1 héten belül ugyanaz a hülyeség v hamis hír szinte az összes onlíne hírportálon előfordul. Kézi vezérlés - totálba.Ilyen sem volt még, hogy ne lett volna az elmúlt 20 évben napi szinten, Hitlernek egy heréje van, Kim Dzsongun a rokonait löveti vagy éppen Putyin 4. Stádiumú rákos kaliberű agitprop.
Mert hirtelen eltűntek az ilyen jellegű kamucikkek, pedig már már hagyománya volt... gondolom a hvg, index, portfolió és társai megkapták a gazdától a parancsot, hogy "ülj és ne többet".
Ugye? Vele nem lehet kultúráltan beszélni.Pökhendi tiszteletlenséggel viseltetsz Emesével szemben. A többi degradálni igyekvő részt megszoktuk a hazai ugyanolyan állampolgárok közbeszédéből a belvárosban, hiszen ami magyar, csak rossz lehet, ha már mindenféle hazug történelmi-ezoterikus katyvaszba sodortátok a jónép egy részét. De Emesét belekeverni, az már a bankárkaszt humorának legalja. Ezzel a rövid szöveggel leírtad magad előttem, ténylegesen, mert ez minden ami külső és aljas a magyarsággal szemben. És mindezt azért, mert leírtál egy elég egyértelmű mondatot, amit amúgy mindenki tud, hogy az usa kotorászik a zavarosban és tolja a háborút a dominanciája miatt, de mégis letagadnád a mondatodat és mivel ott van leírva, inkább egy humoros ellenlépéssel szeretted volna elkenni, csak sajnos a neurológus szakorvos után hirtelen elveszik a vicc. Nem mintha Gyurcsók imádója lennék, nem mintha Dobogókőre járnék fátkat ölelgetni, de te azért ebbe az irányba víve az idegen lenézésedet, rárúgtál Emesére is. Szégyelld magad, hiszen úgy adsz elő itt magyar aggódást, hogy közben messze idegenebb tőled minden magyar, mint a faölelgető-gyurcsókista félrevezetettektől.
Felmutatnád nekem az hihetetlen Moszkva Szellemét, vagy akármelyik ilyen osotbáknak teremtett üres sztárt? Megértem, hogy a választott nép évezredek óta gyártja az ilyeneket folyón úsztatós sztorit is lopva anno hozzá és akkor még nem kellett hollywood mert a világ nagy volt és sokszor elsüthették. Ma biztosan fájdalmasan kínos erőlködni ezeken.
Több mondanivalóm mostantól nincs számodra kultúrált keretek közt.
Ukrajna leválasztotta a Zaporizzsja régiót a gázellátásról
Az oroszok még nem is foglalták el teljesen.Украина отключила Запорожскую область от газоснабжения
Запорожскую область отключили от газоснабжения. Украинская сторона перекрыла газопровод на пока еще контролируемой территории, к северу от Орехова, сообщил в своем Telegram-канале замначальника ГУ МВД по региону Алексей Селиванов.iz.ru
Ezek megélhetési újságírók, akiket bizonyos nyugati cégek pénzelnek. Nekik tökmindegy, hogy mit írnak, ők írják, amit a gazda parancsol.A világon egységes média mocskolódó cikkeket nem az egyes országok sajtósai írják, ők heti rendszerességgel kapják ezt a néphülyítő baromságot., csak az újságíróknak a nevüket kell hozzá ragasztani , bevállalni a mintha ők készítették volna. A magyar médiában is lehet látni hogy 1 héten belül ugyanaz a hülyeség v hamis hír szinte az összes onlíne hírportálon előfordul. Kézi vezérlés - totálba.
Lehet reggelenként szembeköpni magukat, az is kérdés h meddig bírják idegekkel?
Emiatt nem a "gazda" adja azt a parancsot, hogy most már ne hülyéskedjetek, hanem egyszerűen más közlendő híranyagok jönnek kintről, az "ujságírok" fellélegeznek egy kicsit..
Miről is beszélsz? Azok a Harpoonok amerikai gyártású fegyverek, ugye emlékszel még, hogy milyen feltételekkel adták oda a Himarsokat az ukriknak az amcsik?
Good morning anons
It's holy caturday again. Let's rejoice and appreciate fluffy cuteness created by mother nature :3
What has happened in my country last night?
The (((official))) media are telling us that:
- British intel claims that Russia sends its reserves from all over the country to Ukraine's borders preparing for the next attack.
- ISW claims the same: Russians are preparing for a massive advance.
- Pentagon informed Russia that they were planning to supply Ukraine with weapons for years to come
- Elon Musk decided not to buy Twitter.
- The jew gave a speech in some train in Dnipro region.
- Dementia Joe signed an order to grant Ukraine another 400 million USD of military aid. Keep paying taxes, anons.
- Dementia Joe read everything that was on television prompter including guiding hints. (https://nypost.com/2021/11/23/biden-appears-to-read-instruction-off-teleprompter/)
- G-20 diplomats fail on unity over Ukraine (https://apnews.com/article/nato-rus...summit-covid-a7ac635f110548f3ef00b01f02cf5c69)
"Média: Kanada Németország kérésére átadja a turbinát a Gazpromnak"Washington "féktelen vágyat" érez a konfliktus mindenáron történő meghosszabbítására. Az Egyesült Államokban működő orosz nagykövetség kommentálta az államok azon döntését, hogy Kijevnek további négy HIMARS MLRS-t szállítanak. Az ukrán hatóságok amerikai fegyvereket használnak a donbászi városok elpusztítására - hangsúlyozta a diplomáciai tárca.
⚡Orosz csapatok felszabadították Klinovoe falut és előrenyomulnak Artyomovsk (Bakhmut) felé - LPR Népi Milícia
Intel Slava Z
⚡Russian troops liberated the village of Klinovoe and are advancing on Artyomovsk (Bakhmut) – People's Militia of the LPRt.me
A német sajtó szerint a Bundeswehr két katonája felszerelést lopott a schleswig-holsteini laktanyából, és terrortámadást akartak végrehajtani a krími hídon.
◻️A rendőrségi nyomozás beszámolója szerint két katona lehallgatott telefonbeszélgetések során tárgyalt a tervezett robbantásról. A Kercsi-szoroson átívelő híd felrobbantásával Ukrajnát akarták támogatni.
◻️Jelenleg csoportos lopás gyanúja miatt folytat nyomozást a kieli ügyészség a katonák ellen. Az ügyben további tucatnyi gyanúsított is érintett, közülük négyen jelenleg is katonai szolgálatot teljesítenek. Mindannyian többször betörtek a szövetségi létesítményekbe, és felszereléseket loptak el.
Oroszok Az Igazság Oldalán
A német sajtó szerint a Bundeswehr két katonája felszerelést lopott a schleswig-holsteini laktanyából, és terrortámadást akartak végrehajtani a krími hídon. ◻️A rendőrségi nyomozás beszámolója szerint két katona lehallgatott telefonbeszélgetések során tárgyalt a tervezett robbantásról. A...t.me
Jézusom. A benszülött lehet a uj nato főtitkár?Oroszok Az Igazság Oldalán
Boris Johnsont tekintik a NATO új főtitkárának. „Nem mondom, hogy spontán módon tettem ezt a javaslatot. Valójában irreális. De nagyon szeretném, ha a NATO megváltoztatná elhatározását, hogy [a Szövetség] készen álljon arra, hogy Boris Johnsont nevezze ki főtitkárnak Jens Stoltenberg után...t.me
❗️ Média: Kanada Németország kérésére átadja a turbinát a Gazpromnak
Kanada kormánya Németországgal egyetértésben azt tervezi, hogy kivonja a szankciók alól az Északi Áramlat gázvezeték turbináját – írja az Evropeiska Pravda (EP) ukrán lap. Azt a tényt, hogy Kanada úgy döntött, visszaadja a turbinát a Gazpromnak, a Reuters forrásai is elmondták.
--
Kell az a gáz nagyon. Ennyit az elmult hónapok képmuzatásából. Szánalmas amit műveltek/nek.
Habeck magyarázkodik, kijevnek nem tetszik ez: https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/16580
Szappanopera felső fok.
Az Egyesült Államok készen áll a további eszkalációra.
A Financial Times egy meg nem nevezett Pentagon szóvivőre hivatkozva arról számol be, hogy az új HIMARS MLRS, amelyet Kijevbe szállítanak, még tovább lő, és nagyobb pontossággal rendelkezik, mint a korábban átvitt minták.
Így Ukrajnát nagyobb teljesítményjellemzőkkel rendelkező rakétákkal látják el. A korábban átvitt lövedékek mindössze 70 km-t értek el.
Valószínűleg az ATACMS Block I rakétákról beszélünk - egy taktikai rakéta 950 harci elemhez tartozó fürtös robbanófejjel, akár 165 km-es hatótávolsággal és inerciális vezérlőrendszerrel.
Oroszok Az Igazság Oldalán
Az Egyesült Államok készen áll a további eszkalációra. A Financial Times egy meg nem nevezett Pentagon szóvivőre hivatkozva arról számol be, hogy az új HIMARS MLRS, amelyet Kijevbe szállítanak, még tovább lő, és nagyobb pontossággal rendelkezik, mint a korábban átvitt minták. Így Ukrajnát...t.me
Jajj, ne haragudj, megfeledkeztem az agysérülésedből fakadó részleges amnéziádról.
Ugyanolyan vagy,mint Wilson. Viszont van egy nagyon lényeges különbség. Wilson intelligens ember.
Szép nagy "vászon" állt rendelkezésére a művésznek.
Hát, szép gondolat. De akkor miért nem élünk mi, a lengyelek, meg a csehek a Szovjetunió határain belül egyenlő nemzetként, nácitlanítva és adósságainktól megszabadítva. Talán, mert mégsem volt olyan jól működő az a "demokrácia".
Az oroszok okosak, és a SZU felbomlásakor elvetették mindenhol a leendő konfliktusok magját, vagy az oroszbarát kormányok támaszait (v.ö.: Kun Miklós előadásai a szovjetek nemzetiségi politikájáról, illetve a felbomlás okairól).
Az ukrán államba a SZU felbomlásakot integrált nagy területű döntően orosz többségű részek pont ugyanezt a célt szolgálták; biztosították az oroszbarát kormányok támogatottságát, majd a fordulat után indokot szolgáltattak a beavatkozásra a kisebbségbe került (sic!) nemzetiség védelmének indokával. Eljátszották ezt kicsiben az oszét-abház-grúz stb. utódállamoknál is, nem is az orosz kisebbséget használva, hanem a saját belső nemzetiségi konfliktusaikra ráerősítve.
De ha olyan jó, kérhettük volna felvételünket, ahogy a többi tagköztársaság is "kérte"."De akkor miért nem éltünk mi, a lengyelek, meg a csehek a Szovjetunió határain belül egyenlő nemzetként, nácitlanítva és adósságainktól megszabadítva."
Mert nem voltunk a Szovjetunió határain belül.
Akkor ez is eldőlt. Ez érdekes.Itt pedig ami a lényegesebb, hogy a szakik nem állnak meg Donbassz határánál, 300 kilométeres biztonsági sávot akarnak maguknak.
Szerintem meg inkább neked kellene elszégyelned magad az agysérültezés után, ahhoz képest amilyen személyeskedést abban a hozzászólásodban lefolytattál még visszafogott is voltam, úgyhogy abszolút hidegen hagy ez a műhiszti amit itt előadsz Emese miatt.Ami pedig az USA-t illeti semmit sem tagadnék le mint ahogy nem is tettem nem értem miért akarsz ilyen valótlan dolgot állítani.Világosan ott van minden az ominózus hozzászólásaimban, bárki elolvashatja.Pökhendi tiszteletlenséggel viseltetsz Emesével szemben. A többi degradálni igyekvő részt megszoktuk a hazai ugyanolyan állampolgárok közbeszédéből a belvárosban, hiszen ami magyar, csak rossz lehet, ha már mindenféle hazug történelmi-ezoterikus katyvaszba sodortátok a jónép egy részét. De Emesét belekeverni, az már a bankárkaszt humorának legalja. Ezzel a rövid szöveggel leírtad magad előttem, ténylegesen, mert ez minden ami külső és aljas a magyarsággal szemben. És mindezt azért, mert leírtál egy elég egyértelmű mondatot, amit amúgy mindenki tud, hogy az usa kotorászik a zavarosban és tolja a háborút a dominanciája miatt, de mégis letagadnád a mondatodat és mivel ott van leírva, inkább egy humoros ellenlépéssel szeretted volna elkenni, csak sajnos a neurológus szakorvos után hirtelen elveszik a vicc. Nem mintha Gyurcsók imádója lennék, nem mintha Dobogókőre járnék fátkat ölelgetni, de te azért ebbe az irányba víve az idegen lenézésedet, rárúgtál Emesére is. Szégyelld magad, hiszen úgy adsz elő itt magyar aggódást, hogy közben messze idegenebb tőled minden magyar, mint a faölelgető-gyurcsókista félrevezetettektől.
Felhívnám a figyelmedet a hozzászólásomban szereplő "eltérő mértékben" és az "Ukrán hadszintértől függetlenül" kifejezésekreFelmutatnád nekem az hihetetlen Moszkva Szellemét, vagy akármelyik ilyen osotbáknak teremtett üres sztárt? Megértem, hogy a választott nép évezredek óta gyártja az ilyeneket folyón úsztatós sztorit is lopva anno hozzá és akkor még nem kellett hollywood mert a világ nagy volt és sokszor elsüthették. Ma biztosan fájdalmasan kínos erőlködni ezeken.
Több mondanivalóm mostantól nincs számodra kultúrált keretek közt.
Csak egyetlen kérdésem van?Hogy jön mindez az én hozzászólásomhoz amit örnagy egy korábbi megjegyzésére raktam be.Hmm... Ti előadásotokban ez a háború úgy néz ki, hogy az Ukránok foglalták el Oo 20 százalékát ukmukfukk, azok hiába készültek rá 8 évig, ásták az árkokat, tréningeztek a helyieken, plusz az ángyom térgye kalácsa is már nekik adta az utolsó rozsdás csuzligolyóját is, hogy legyen mivel lődözni, de mindhiába.
Vagy a másik fejezetben úgy hangzik a műsor, mihelyst megjönnek a fénykardok, és az ártatlan, bociszemű, de ulra híró ukránok - akiket Stan Lee is csak pislogva figyelne - holnap vagy holnapután, vagy azután, a lényeg, hogy csak a fénykard hiányzik hozzá, olyan mindent elsöprő győzelmet aratnak, hogy az egyből a történelemkönyvek első oldalára kerül.
Tegyük hozzá, hogy teljes joggal, mert a morál is velük van, az ad nekik erőt és mindent lebíró akaratot.
Minden tiszta, fekete vagy fehér, négy láb jó két láb rossz.
Csak az a fránya fénykard jönne már...
Igazán jogszerű volt, hiszen az eggyel-kettővel azelőtti hozzászólásodat tagadtad előtte, te magad és mindenki visszanézheti, itt van a fórumon, majd igazán sértőnek érzed baszdmeg? Valósághajlításból jeles lenne, ha sikerült volna, majd egyből a megszokott belpesti tévképzetet tudtad csak a nickemhez kötni, gyorsan személyt támadni, magyarságot támadni, összemosni, de nem egy koszlott már rég megbukott propagandista ügynök vagy, dehogy. Csak muszáj volt pont ezt annyira sértő volt, hogy rámutattam arra egy kis ironikus humorral, hogy hazudsz, azonnal, ott és azonnal! Köpedelem.Szerintem meg inkább neked kellene elszégyelned magad az agysérültezés után, ahhoz képest amilyen személyeskedést abban a hozzászólásodban lefolytattál még visszafogott is voltam, úgyhogy abszolút hidegen hagy ez a műhiszti amit itt előadsz Emese miatt.Ami pedig az USA-t illeti semmit sem tagadnék le mint ahogy nem is tettem nem értem miért akarsz ilyen valótlan dolgot állítani.Világosan ott van minden az ominózus hozzászólásaimban, bárki elolvashatja.
Igazi szép munka. Az összes vs. nulla az valóban eltérő mérték. Az összes hadszíntéren nagyon fontos az ukrán topikban. Szánalmas.Felhívnám a figyelmedet a hozzászólásomban szereplő "eltérő mértékben" és az "Ukrán hadszintértől függetlenül" kifejezésekre