Visszajelzések és javaslatok

Egyébként mi történt az aláírásokkal? Megszűnt a karakterlimit, de nem jelenik meg...

Volt ugyan frissítés és majd kell frissíteni 1-2 sablon file-t, de ez nem érinti az aláírást. Nem lehet, hogy éppen nem belépve nézted? Mert a vendég látogatóknak valóban nem jelenik meg az aláírás, de ez eddig is így volt.

Létezik olyan beállítás, hogy az új hozzászólással rendelkező biztpol topikok nem jelennek meg a listában?

• Tetszik
Reactions: Blitz97
Volt ugyan frissítés és majd kell frissíteni 1-2 sablon file-t, de ez nem érinti az aláírást. Nem lehet, hogy éppen nem belépve nézted? Mert a vendég látogatóknak valóban nem jelenik meg az aláírás, de ez eddig is így volt.
Nem, be vagyok lépve, hozzáadtam egy sort az aláírásomhoz, mentetem, de nem látszik sehol, sőt senkinek nincs aláírása ha jól látom.

Én látom az aláírásodat.
Hűha ez érdekes :D Dark vagy Light theme? (Én lighton nézem) Én a sajátomat sem és senki másét sem.
Egyébként nem hiányzik, nekem ez lazán belefér, hogy ez nem hiba hanem többletszolgáltatás, ha lenne ilyen pipa beállítanám, hogy senkinek az aláírását, profilképét nem kívánom látni :)

Elnézést, de rossz helyre tettem be a két legutolsó hozzászólásomat. A T-80 topic-ba került az Ukrán ... helyett. Kérem a módikat, a megfelelő helyre áttenni.
Köszönöm szépen.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and fip7
Akkor valamiért csak nekem rendereli a motor aláírások nélkül a tartalmat, biztos a user beállításoknál valami miatt, mindegy engem nem zavar :)
Á.. kivettem a pipát az aláírások megjelenítéséből és ez nem csak az én aláírásomat tünteti el hanem mindenkiét, de csak nekem, érdekes... :D Kár, hogy nincs az avatárokhoz is ilyen pipa :)

Akkor valamiért csak nekem rendereli a motor aláírások nélkül a tartalmat, biztos a user beállításoknál valami miatt, mindegy engem nem zavar :)
Á.. kivettem a pipát az aláírások megjelenítéséből és ez nem csak az én aláírásomat tünteti el hanem mindenkiét, de csak nekem, érdekes... :D Kár, hogy nincs az avatárokhoz is ilyen pipa :)
Mit zavarnak az avatarok téged?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ismét én vagyok :rolleyes:
Most éppen a T-90 topikot offoltuk szét egy amúgy érdekes témával.
A FLIR-es lőszeres vonal áthelyezését kérem a "Harckocsi páncélok és lőszerek" topikba.
Előre is köszönöm! :)
Melyik hozzászólástól kezdve helyezzem át?

@Terminator !
Abbahagyhatnád a kommentjeim ide-oda rakosgatását! :mad:
Ma 2 olyan kommentem volt, amit 2x pakoltál át!
Ahova berakom őket, nem véletlenül teszem be. Ha nagyon akarsz pakolgatni, akkor csinálj róluk másolatot!
De ez már kezd nagyon idegesítő lenni.

@Terminator !
Abbahagyhatnád a kommentjeim ide-oda rakosgatását! :mad:
Ma 2 olyan kommentem volt, amit 2x pakoltál át!
Ahova berakom őket, nem véletlenül teszem be. Ha nagyon akarsz pakolgatni, akkor csinálj róluk másolatot!
De ez már kezd nagyon idegesítő lenni.
Ok. Hamarosan visszakerülnek az előző helyükre.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
A válaszadásomnál, a hivatkozott hozzászólásban már volt 3 média file, így nem engedte az én média fájlom beillesztését.

A kérdéses Hsz. :

• Tetszik
Reactions: fishbed
A válaszadásomnál, a hivatkozott hozzászólásban már volt 3 média file, így nem engedte az én média fájlom beillesztését.

A kérdéses Hsz. :

Ki kellett szednem a hivatkozott három médiát a válaszadásnál, mert nem engedte az én 1 darabomat, mondván, hogy már megvan a három média.

:(

Jól csináltad. Ilyen esetekben pontosan így kell tenni, ez a megoldás.