Társadalmi folyamatok

Évtizedek kemény munkája.
Köszönjük...

Hát, volt, hogy Szegeden állítólag a panelban tartottak lovat, a sportuszoda mellett. Felújítás előtt. De ezt csak hallomásból hallottam.
Speciel kisgyarek koromban a Ferencvárosban laktam.Hátrányosék megkapták a lakáskiutalást-felszedték a parkettát (akkor még az rendes parkettát jelentett,nem lamináltat) és beállitott vaskályhában eltüzelték-az erkélyen meg röfögött a disznó.Meg tudom mutatni,melyik toronyházban történt (gondolom,még megvan).
De románban még 10-15 éve simán tartottak állatokat a lakótelepen.Legelt a panel közt a birka,ló,disznó;balkonon ketrecben a csirke.És télen,ha sózták az utat(nagyritkán),felhajtották a nyájat sót nyalni.Autópályára.Olyan apróság,hogy forgalommal szemben ment a lovaskocsi,már fel se tünt.....

Speciel kisgyarek koromban a Ferencvárosban laktam.Hátrányosék megkapták a lakáskiutalást-felszedték a parkettát (akkor még az rendes parkettát jelentett,nem lamináltat) és beállitott vaskályhában eltüzelték-az erkélyen meg röfögött a disznó.Meg tudom mutatni,melyik toronyházban történt (gondolom,még megvan).
Az inkabb a nyolc fele volt. Anno volt rola hir is, ha jol emlekszem a Klinikak mogott elindultal befele a dzsumbujba (Szigony utca, nem tudom, ma mi a neve), ott ket sarokkal bejebb voltak ilyen igazi ocsmany tizemeletesek, tele szegeny romakkal, kornyeken qrvak, zsebesek stb.

De románban még 10-15 éve simán tartottak állatokat a lakótelepen.Legelt a panel közt a birka,ló,disznó;balkonon ketrecben a csirke.És télen,ha sózták az utat(nagyritkán),felhajtották a nyájat sót nyalni.Autópályára.Olyan apróság,hogy forgalommal szemben ment a lovaskocsi,már fel se tünt.....
Romania.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
New York-ban élő Soros alkalmazott (OSF, “signature initiatives”) beszámolója arról, hogy miután sok-sok seggbekukit adott/kapott, azt hitte, majomhimlős, pedig “csak” gonorrhea volt.
És a rendszer szegényt cserbenhagyta, biza :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.