Mára is jutott egy orosz kikötő....A fekete-tengeri flotta légibázisán történtek a robbanások. Az oroszok szerint nincsenek sérültek.
Ha ott megsemmisült, vagy megrongálódott az infra (+ gépek), azért az nem vicces dolog az oroszok szempontjából.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mára is jutott egy orosz kikötő....A fekete-tengeri flotta légibázisán történtek a robbanások. Az oroszok szerint nincsenek sérültek.
Ha ott megsemmisült, vagy megrongálódott az infra (+ gépek), azért az nem vicces dolog az oroszok szempontjából.
az a tény miért nem zavar hogy kb május óta ők vannak ott .. gondolod magukra robbantják ? meg ha így is lenne .. biztosan nyiltan kiírja majd hogyAz orkok aláaknázták a zaporozzsjai erőművet. Készítik Csernobil 2-t.
![]()
Orosz parancsnok: aláaknáztuk a zaporozzsjai atomerőművet
Valerij Vasziljev vezérőrnagy, a zaporozzsjai atomerőműben állomásozó orosz csapatok parancsnoka az Energoatom ukrán állami atomenergetikai ügynökség által hétfőn közzétett Telegram-üzenet szerint azt mondta, hogy Oroszország aláaknázta a zaporizzsjai atomerőművet. Hozzátette, az erőmű „vagy...www.portfolio.hu
há de nem kifogytak mindenből már?Szoval az oroszoknak annyi a fegyveruk hogy meg Malit is kistafirungoljak.
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Az Orosz Föderáció több Szu-25-ös és L-39-es támadórepülőgépet, valamint több Mi-8-as és Mi-24-es helikoptert adott át Malinak. A felvételen a tevékenységét ebben az országban bővítő Wagner PMC harcosai láthatók, amely erőfeszítéseiknek köszönhetően végleg elszakadt a francia neokoloniális...t.me
Tegyük hozzá, hogy ezen az alapon azt is megírhatták volna, hogy készenlétbe helyezték az atom tölteteiket és ott van az ujjuk a piros gombon. Megy a médiában a dezinfó rendesen.az a tény miért nem zavar hogy kb május óta ők vannak ott .. gondolod magukra robbantják ? meg ha így is lenne .. biztosan nyiltan kiírja majd hogy
доброе утро товарищи!
Я генерал-майор Валерий Васильев
Я хочу объявить, что мы взорвем АЭС «Энергодар» и поставим вокруг нее мины.
pont a minap volt itt (azt hiszem) téma hogy a NAÜ ellenőreit várják az oroszok,az ellenőröknek akik tényleg minden négyzetcentimétert megvizsgálnak biztos nem szúrna szemet pár akna
a nukleáris kiszóródással meg Csernobil óta az oroszok is tisztában vannak .. szóval erősen széljárás függő hogy mennyit kanának belőle az OF lakosai is !
szokásos Portfóliós mellébeszélés .. tényleg a Portfólió le szokott hozni olyan híreket ahol az ukránok bűneit tárgyalja vagy az nem lényeges mert elfogult ?
Ez nagyon jó hír! Azért megnyalhatják az ukránok a zacsimat...Ugye, hogy csak politikai akarat kérdése volt...^^
"A Mol kifizette az oroszok helyett az ukránoknak a tranzitdíjat..."
![]()
Bréking! - Napokon belül újraindulhat az orosz olajszállítás Magyarországra
A Mol kifizette az oroszok helyett az ukránoknak a tranzitdíjat, ezért napokon belül újraindulhat az orosz kőolaj szállítása a Barátság-vezeték déli ágán Magyarország felé - közölte percekkel ezelőtt a Mol. A hírre a forint árfolyama erősödéssel reagált. A fentiekkel párhuzamosan a szlovák...www.portfolio.hu
Közösülés alatt a baszakodás befejezését értem az eredménytől függetlenül.Közösen fognak ülni a tárgyalóasztalnál, ezt erősen kétlem?!
Ezt értem de abbaMit? Nincs értékelhető Ukrán légierő. Semmi... Az hogy néha összekaparnak 2-4 db valami Szu-25-öt ilyen É-Macedóniától, amit aztán le is lőnek az orosz légvédelmisek pár napon belül, azt ne nevezzük már Ukrán légierőnek.
Teljesen más kategória ez az ukrán légierőlködés, meg az is más lenne ha elkezdenének F-15 el sweepelni mondjuk HARM-al meg JASSM/SDB-vel megrakott F-16 előtt, gyanúsan külföldi repterekről bevetve NEM ukrán pilóták által ukrán felségjelzés alatt.
Már a HARM roncsok amiket bemutattak a ruszkik pár napja is NAGYON meleg pite, engem konkrétan aggaszt, de hogy az ukránok most le is kommunikálták hogy kaptak F-16-ost, toltak hozzá fantázia rajzos ukrán digit camo-s falcon képet, ez über gáz.
Ki fogják valahogy kényszeríteni - ha ez amit fentebb vázoltam igaz - azt hogy elguruljon az oroszok gyógyszere, és tényleg full dózerbe váltanak. Én nem szeretném azt látni, mikor taktikai atomcsapást mérnek egy ilyen bázisra, kezdésnek.
Hidd el, TE sem...
2-szer akkora Ország mi Németország Ukrajna ráadásul a szovjet időkből sok katonai "repülőtér"maradt itt jól kiépített beton fedezékekkel.És ott vannak a civil repterek.Hova szálnak le?
A veszett kutya az őt etető kézbe is beleharap.És akkor velünk párhuzamosan mért "szivatják"a cseheket,szlovákokat????Ők még fegyvert is küldtek Ukrajnába
Ezt értem de ettől függetlenül most egyszerübb lenne működésképtelenné tenni őket mint esetleg megvárni amíg több nyugati légvédelmi rendszer érkezik be az Ukránokhoz.Mit? Nincs értékelhető Ukrán légierő. Semmi... Az hogy néha összekaparnak 2-4 db valami Szu-25-öt ilyen É-Macedóniától, amit aztán le is lőnek az orosz légvédelmisek pár napon belül, azt ne nevezzük már Ukrán légierőnek.
Teljesen más kategória ez az ukrán légierőlködés, meg az is más lenne ha elkezdenének F-15 el sweepelni mondjuk HARM-al meg JASSM/SDB-vel megrakott F-16 előtt, gyanúsan külföldi repterekről bevetve NEM ukrán pilóták által ukrán felségjelzés alatt.
Már a HARM roncsok amiket bemutattak a ruszkik pár napja is NAGYON meleg pite, engem konkrétan aggaszt, de hogy az ukránok most le is kommunikálták hogy kaptak F-16-ost, toltak hozzá fantázia rajzos ukrán digit camo-s falcon képet, ez über gáz.
Ki fogják valahogy kényszeríteni - ha ez amit fentebb vázoltam igaz - azt hogy elguruljon az oroszok gyógyszere, és tényleg full dózerbe váltanak. Én nem szeretném azt látni, mikor taktikai atomcsapást mérnek egy ilyen bázisra, kezdésnek.
Hidd el, TE sem...
Ez nagyon jó hír! Azért megnyalhatják az ukránok a zacsimat...

Katasztrófa ez az oldal. Mindig is az volt. V4NA a magyar. Ez talán 24.hu vagy valami hasonló.Tipikus médiaferdítés. A hír Seagalról szól, aki tényleg egy vicces figura. Személyét fikázva szépen mantrázza a buksikba hogy a hadifoglyokat az oroszok nyírták ki - mintha ez bizonyított tény lenne.
Korunk felületes emberei magukba szívják az ilyet, és már tolják is kéretlenül hogy az ukrán védi a magyart az ördögi orosz hordával szemben.
Az ehhez hasonló médiaeszközök általánosak, ismertek. Sajnos ezeket a trükköket jellemzően nem tanítják szinte sehol, pedig kéne, hogy ne legyen ennyi birka. Nekem valamiért volt egy ilyen tárgyam, azóta rááll a fülem/szemem az ilyen manipulatív szarokra.
.Szoval az oroszoknak annyi a fegyveruk hogy meg Malit is kistafirungoljak.
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Az Orosz Föderáció több Szu-25-ös és L-39-es támadórepülőgépet, valamint több Mi-8-as és Mi-24-es helikoptert adott át Malinak. A felvételen a tevékenységét ebben az országban bővítő Wagner PMC harcosai láthatók, amely erőfeszítéseiknek köszönhetően végleg elszakadt a francia neokoloniális...t.me
cegvezetö fönökkent, szoval ez a Wagner sztori mennyibe kerulhet az orosz allamnak?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..