Sajnos hiába kerestem forrást nem találtam, de nekem valami olyasmi rémlik, hogy Trump modernizálni (~2017) akarta a nukleáris erőket, s valami 3000 milliárd(!) dollár jött ki, ami természetesen még amerikai mércével mérve is óriási összeg, így ez el is maradt.
Az igazság az, hogy ezek a töltetek papíron biztosan léteznek mindkét oldalon, dehogy ezekből pontosan hány van bevethető állapotban, arról nagyon kevés ember tudhat, s végképp egyik fél sem fog erről beszélni.
Még
@Wilson idézett egy cikket 2021-ben egy másik témában, abból egy részlet:
"
A Pentagon vezetője [Lloyd Austin] határozott prioritásnak tekinti a nukleáris erők képességeit és modernizációját. Azt is elmondta, hogy nem akarunk ekkora eszkalációt" - mondta a főosztályvezető-helyettes."
Pavel Durov ráadásul az eddigi történelem legnagyobb digitális migrációjának nevezte a történteket. Állami vezetők is sorra jelennek meg a Telegramon! .. "Brazilian President Jair Bolsonaro and Turkish President Recep Tayyip Erdogan just recently joined a list of other heads of state already...
forum.htka.hu
Szerk.: Sietek mert utána nem szólhatok hozzá, s mennem is kell. : D
@tong djagbu Az eszközöket igen, de a személyi állomány újrafeltöltése eléggé nehéz, mivel nincs (még?) általános mozgósítás.