P 

Pogány
Guest
Menj pszichológushoz!Biztos velem van probléma,hogy nem vágyok szoknyát hordani?
Se más férfiakhoz,kutyához,zongorához,függönyhöz,TV távirányítóhoz nem vonzódok sem érzelmileg,sem kekszuálisan?

Menj pszichológushoz!Biztos velem van probléma,hogy nem vágyok szoknyát hordani?
Se más férfiakhoz,kutyához,zongorához,függönyhöz,TV távirányítóhoz nem vonzódok sem érzelmileg,sem kekszuálisan?

Itt tart a nyugati világ...Biztos velem van probléma,hogy nem vágyok szoknyát hordani?
Na ebből is látszik, hogy a nyugati divat is csak évekkel kullog a magyar falusi divatdiktátorok után. Ugyanis van a szomszédos faluban egy idősebb, viseletesebb fejű közmunkás, aki rendszeresen és évek óta bő szoknyákban jár -férfi létére. (Nadrágon 3-4 szoknya.) A faluban Bácsinéninek nevezik.![]()
Brad Pitt és a többiek: egyre több férfi hord szoknyát
Színészek, zenészek, ismert sportolók között hódít az új őrület.index.hu
Na ebből is látszik, hogy a nyugati divat is csak évekkel kullog a magyar falusi divatdiktátorok után. Ugyanis van a szomszédos faluban egy idősebb, viseletesebb fejű közmunkás, aki rendszeresen és évek óta bő szoknyákban jár -férfi létére. (Nadrágon 3-4 szoknya.) A faluban Bácsinéninek nevezik.

Bármelyik idősebb rokonommal, vagy szülőkkel beszélve mindegyik visszasírja a múlt rendszer közbiztonságát, és teljesen igazuk van.Orkok.![]()
1,2 M megtekintés · 7,1 E reakció | Ütöttek-rúgtak és le is köptek egy idős utast a támadói egyik csepeli buszon, amiért szóvá tette, hogy nem engedtek előre egy babakocsis kismamát. A 67 éves férfi életveszélyesen megsérült. Az eset két és fél éve t
Ütöttek-rúgtak és le is köptek egy idős utast a támadói egyik csepeli buszon, amiért szóvá tette, hogy nem engedtek előre egy babakocsis kismamát. A 67 éves férfi életveszélyesen megsérült. Az eset...fb.watch
De ha valaki segít, őket basszák meg.
Kérném vissza a rendőri jogokat, ahol ez a két ork, az őrs fele menet tízszer elesik, és eltörik az összes csontaja, miközben véletlenül 30szor lefejelik a gumibotot...
Vagy csak annak az esélyét, hogy ilyen esetben ne az utasokat bűntessék rászizmus miatt

Bármelyik idősebb rokonommal, vagy szülőkkel beszélve mindegyik visszasírja a múlt rendszer közbiztonságát, és teljesen igazuk van.
Akkoriban tényleg nem kímélték őket a rendőrök, aztán érdekes módon tudták, hogy hol a helyük.
Engem felháborít, hogy miért csak a nőknek? Milyen idejétmúlt, vészkorszakot idéző kirekesztő nem európai értéket felmutató ideológiai maszlag és rothadt szexista sovinizmus, hogy csak a nők menstruálhatnak? Menstruációs szabadságot mindenkinek.![]()
Menstruációs szabadságot a nÅknek!
A fájdalmas menstruáció nem gyengeség. Nem lehet stigmatizálni.mandiner.hu
Rendben és kevesebb fizetést is a férfiakhoz képest, mert kevésbé használhatóak a férfiak és az egyenlő fizetés esetén a férfiak hátrányosan lennének megkülönböztetve, mert ugyanannyi pénzért nekik többet kellene dolgozniuk!
Sőt... Menzesztündérnek fogok öltözni a következő céges bulin! Követelem az alanyi jogon járó fejfájást, hasfájást, klimaxot! Az asszony meg járjon kocsmába! Meglássuk ki bírja tovább!Engem felháborít, hogy miért csak a nőknek? Milyen idejétmúlt, vészkorszakot idéző kirekesztő nem európai értéket felmutató ideológiai maszlag és rothadt szexista sovinizmus, hogy csak a nők menstruálhatnak? Menstruációs szabadságot mindenkinek.
Orkok.![]()
1,2 M megtekintés · 7,1 E reakció | Ütöttek-rúgtak és le is köptek egy idős utast a támadói egyik csepeli buszon, amiért szóvá tette, hogy nem engedtek előre egy babakocsis kismamát. A 67 éves férfi életveszélyesen megsérült. Az eset két és fél éve t
Ütöttek-rúgtak és le is köptek egy idős utast a támadói egyik csepeli buszon, amiért szóvá tette, hogy nem engedtek előre egy babakocsis kismamát. A 67 éves férfi életveszélyesen megsérült. Az eset...fb.watch
De ha valaki segít, őket basszák meg.
Kérném vissza a rendőri jogokat, ahol ez a két ork, az őrs fele menet tízszer elesik, és eltörik az összes csontaja, miközben véletlenül 30szor lefejelik a gumibotot...
Vagy csak annak az esélyét, hogy ilyen esetben ne az utasokat bűntessék rászizmus miatt
Ahogy olvastam, leköpéssel indult a történet.A videót megnézve ő ütötte meg először az egyik orkot a "szóváltás" során, bátor dolog volt, csak nem bölcs.
Én szolidaritásból hasfájdalmat szimulálok!Engem felháborít, hogy miért csak a nőknek? Milyen idejétmúlt, vészkorszakot idéző kirekesztő nem európai értéket felmutató ideológiai maszlag és rothadt szexista sovinizmus, hogy csak a nők menstruálhatnak? Menstruációs szabadságot mindenkinek.
Én meg hisztizek, hogy kifejezzem a kiàllàsomat értetek.Én szolidaritásból hasfájdalmat szimulálok!
Az a szexizmus, ahogy ezen most elcelodsz....Engem felháborít, hogy miért csak a nőknek? Milyen idejétmúlt, vészkorszakot idéző kirekesztő nem európai értéket felmutató ideológiai maszlag és rothadt szexista sovinizmus, hogy csak a nők menstruálhatnak? Menstruációs szabadságot mindenkinek.
Milyen élcelődés? Hát már a korral sem szabad haladni?Az a szexizmus, ahogy ezen most elcelodsz....
Szerintem tultolod, tultoljatok azt, amit ti az uj nyugati dicatnak tartatok.... De mindegy....Milyen élcelődés? Hát már a korral sem szabad haladni?
Ez a szexizmus!Az a szexizmus, ahogy ezen most elcelodsz....

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..