Menj pszichológushoz!Biztos velem van probléma,hogy nem vágyok szoknyát hordani?
Se más férfiakhoz,kutyához,zongorához,függönyhöz,TV távirányítóhoz nem vonzódok sem érzelmileg,sem kekszuálisan?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Menj pszichológushoz!Biztos velem van probléma,hogy nem vágyok szoknyát hordani?
Se más férfiakhoz,kutyához,zongorához,függönyhöz,TV távirányítóhoz nem vonzódok sem érzelmileg,sem kekszuálisan?
Itt tart a nyugati világ...Biztos velem van probléma,hogy nem vágyok szoknyát hordani?
Na ebből is látszik, hogy a nyugati divat is csak évekkel kullog a magyar falusi divatdiktátorok után. Ugyanis van a szomszédos faluban egy idősebb, viseletesebb fejű közmunkás, aki rendszeresen és évek óta bő szoknyákban jár -férfi létére. (Nadrágon 3-4 szoknya.) A faluban Bácsinéninek nevezik.Brad Pitt és a többiek: egyre több férfi hord szoknyát
Színészek, zenészek, ismert sportolók között hódít az új őrület.index.hu
Na ebből is látszik, hogy a nyugati divat is csak évekkel kullog a magyar falusi divatdiktátorok után. Ugyanis van a szomszédos faluban egy idősebb, viseletesebb fejű közmunkás, aki rendszeresen és évek óta bő szoknyákban jár -férfi létére. (Nadrágon 3-4 szoknya.) A faluban Bácsinéninek nevezik.
Bármelyik idősebb rokonommal, vagy szülőkkel beszélve mindegyik visszasírja a múlt rendszer közbiztonságát, és teljesen igazuk van.Orkok.Videón a brutális verés | Ütöttek-rúgtak és le is köptek egy idős utast a támadói egyik csepeli buszon, amiért szóvá tette, hogy nem engedtek előre egy babakocsis kismamát. A 67... | By RTL HíradóFacebook
Ütöttek-rúgtak és le is köptek egy idős utast a támadói egyik csepeli buszon, amiért szóvá tette, hogy nem engedtek előre egy babakocsis kismamát. A 67...fb.watch
De ha valaki segít, őket basszák meg.
Kérném vissza a rendőri jogokat, ahol ez a két ork, az őrs fele menet tízszer elesik, és eltörik az összes csontaja, miközben véletlenül 30szor lefejelik a gumibotot...
Vagy csak annak az esélyét, hogy ilyen esetben ne az utasokat bűntessék rászizmus miatt
Bármelyik idősebb rokonommal, vagy szülőkkel beszélve mindegyik visszasírja a múlt rendszer közbiztonságát, és teljesen igazuk van.
Akkoriban tényleg nem kímélték őket a rendőrök, aztán érdekes módon tudták, hogy hol a helyük.
Engem felháborít, hogy miért csak a nőknek? Milyen idejétmúlt, vészkorszakot idéző kirekesztő nem európai értéket felmutató ideológiai maszlag és rothadt szexista sovinizmus, hogy csak a nők menstruálhatnak? Menstruációs szabadságot mindenkinek.Mandiner
mandiner.hu
Rendben és kevesebb fizetést is a férfiakhoz képest, mert kevésbé használhatóak a férfiak és az egyenlő fizetés esetén a férfiak hátrányosan lennének megkülönböztetve, mert ugyanannyi pénzért nekik többet kellene dolgozniuk!
Sőt... Menzesztündérnek fogok öltözni a következő céges bulin! Követelem az alanyi jogon járó fejfájást, hasfájást, klimaxot! Az asszony meg járjon kocsmába! Meglássuk ki bírja tovább!Engem felháborít, hogy miért csak a nőknek? Milyen idejétmúlt, vészkorszakot idéző kirekesztő nem európai értéket felmutató ideológiai maszlag és rothadt szexista sovinizmus, hogy csak a nők menstruálhatnak? Menstruációs szabadságot mindenkinek.
Orkok.Videón a brutális verés | Ütöttek-rúgtak és le is köptek egy idős utast a támadói egyik csepeli buszon, amiért szóvá tette, hogy nem engedtek előre egy babakocsis kismamát. A 67... | By RTL HíradóFacebook
Ütöttek-rúgtak és le is köptek egy idős utast a támadói egyik csepeli buszon, amiért szóvá tette, hogy nem engedtek előre egy babakocsis kismamát. A 67...fb.watch
De ha valaki segít, őket basszák meg.
Kérném vissza a rendőri jogokat, ahol ez a két ork, az őrs fele menet tízszer elesik, és eltörik az összes csontaja, miközben véletlenül 30szor lefejelik a gumibotot...
Vagy csak annak az esélyét, hogy ilyen esetben ne az utasokat bűntessék rászizmus miatt
Ahogy olvastam, leköpéssel indult a történet.A videót megnézve ő ütötte meg először az egyik orkot a "szóváltás" során, bátor dolog volt, csak nem bölcs.
Én szolidaritásból hasfájdalmat szimulálok!Engem felháborít, hogy miért csak a nőknek? Milyen idejétmúlt, vészkorszakot idéző kirekesztő nem európai értéket felmutató ideológiai maszlag és rothadt szexista sovinizmus, hogy csak a nők menstruálhatnak? Menstruációs szabadságot mindenkinek.
Én meg hisztizek, hogy kifejezzem a kiàllàsomat értetek.Én szolidaritásból hasfájdalmat szimulálok!
Az a szexizmus, ahogy ezen most elcelodsz....Engem felháborít, hogy miért csak a nőknek? Milyen idejétmúlt, vészkorszakot idéző kirekesztő nem európai értéket felmutató ideológiai maszlag és rothadt szexista sovinizmus, hogy csak a nők menstruálhatnak? Menstruációs szabadságot mindenkinek.
Milyen élcelődés? Hát már a korral sem szabad haladni?Az a szexizmus, ahogy ezen most elcelodsz....
Szerintem tultolod, tultoljatok azt, amit ti az uj nyugati dicatnak tartatok.... De mindegy....Milyen élcelődés? Hát már a korral sem szabad haladni?
Ez a szexizmus!Az a szexizmus, ahogy ezen most elcelodsz....