[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Érdekes égi jelenség a zalaegerszegi Lynx harcjárműgyár felett. Talán ez is jelzi, hogy valami nagy dolog készül ott hamarosan?

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Venom85 and hete
Érdekes égi jelenség a zalaegerszegi Lynx harcjárműgyár felett. Talán ez is jelzi, hogy valami nagy dolog készül ott hamarosan?

Rázuhant egy replülő vagy mit kell nézni ezen a képen? :)

Rázuhant egy replülő vagy mit kell nézni ezen a képen? :)
Inkább csak egy finom utalás féle. A killermetals egy elég korrekt blog. Több exkluzív tartalmuk is volt az évek során. Maradjunk annyiban, hogy ők tudják, hogy hova érdemes fényképezni. Talán arra akartak célozni, hogy van némi belsős infójuk, amit ennél jobban nem lehet körülírni. :) (nekem nincs hozzájuk semmi kötődésem, tehát csak kombinálok! :hadonaszos:)

Inkább csak egy finom utalás féle. A killermetals egy elég korrekt blog. Több exkluzív tartalmuk is volt az évek során. Maradjunk annyiban, hogy ők tudják, hogy hova érdemes fényképezni. Talán arra akartak célozni, hogy van némi belsős infójuk, amit ennél jobban nem lehet körülírni. :) (nekem nincs hozzájuk semmi kötődésem, tehát csak kombinálok! :hadonaszos:)
Drongyar? Ide koltozik az Aero?

A színekből ítélve egyértelműen egy orosz felderítőgép húz el a gyár felett.

Drongyar? Ide koltozik az Aero?
Neeeem. :) Szerintem egyszerűen csak ránéztek a Google Maps-ban lévő műholdképre, és meglepődve konstatálták a felette elrepülő fotobomber repcsit.
És ha már ott vannak, akkor gondolták csinálnak egy arckönyv bejegyzést, hogy nekik van némi belső infójuk az ott folyó dolgokról.
Gondolom lassan kézzelfogható lesz némi Lynx tartalom számukra, meg utána persze számunkra is...

Ebben a szar helyzetben nem is csodálom, hogy késik! Arra leszek kíváncsi, hogy a mi beszállítói láncunk, hogy veszi majd az akadályokat! Kb minden csúszik most..,.
ok ez érthető, csak kapjunk a csúszásért pénzt vagy valamit! ;)
Ha marad a mostani ellátásilánc-probléma akkor itthon sem fog összejönni az évi 45-50 jármű...