Szerintem október vége!Hónap végén jönnek a Lynxek. Holnap, vagy jövő hónap végén?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem október vége!Hónap végén jönnek a Lynxek. Holnap, vagy jövő hónap végén?
Hónap végén jönnek a Lynxek. Holnap, vagy jövő hónap végén?
Jól hallottam, a hónap végén jönnek a Lynxek?
Az ma meg holnap de @krisss összes gatyáját szét tépjük ha nem jön
Vagy jövő hónap végén... (...bár nem tudjuk hogy mikor vették fel ezt az adást.)
Érkezik lehet!
Szerintem örülj ha megjön és láthatod!Amúgy hihetetlen, hogy még ebben a videóban se mutattak egy képkockát se a mi Hiúzunkról.
Hivatalosan is megnyitják a lynx gyárat mint gyártásra kész
Butaságot írsz.Hivatalosan is megnyitják a lynx gyárat mint gyártásra kész
Lynx meg továbbra is nuku
Vicc volt mert az emúlt időszak minden lynxhez köthehető híre ilyen jellegű voltButaságot írsz.
Lehet megunta az RM a siránkozást és inkább odaadják alkatrészekben majd összerakjuk mi amolyan IKEA-s kirakós féleképpen!Vicc volt mert az emúlt időszak minden lynxhez köthehető híre ilyen jellegű volt
Én festeni akarom!Lehet megunta az RM a siránkozást és inkább odaadják alkatrészekben majd összerakjuk mi amolyan IKEA-s kirakós féleképpen!
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem pár db lehet legyártva ha le van gyártva!Nem szoktam türelmetlenkedni, de fél zl Lynxet már legyártottak volna azóta, hogy tavasszal Viktor átadta a gyárat. (Tudom, még nem volt berendezve, meg idén próba gyártás, de ha 3-5 darabbal mernek Tatára beállítani...
Minimum egy vasúti szerelvényt akarok Karácsonyra 2 zl kis cicával és 10 percig vegye a kamera, ahogy az állomásra megérkezik.
6 wheels, ez Lynx. Mondjuk az a 'hullam' nut nem tudom, hol lehet rajta...
PZH-ból is még mindig csak 3 darab van, szóval Lynxből sem fog sok jönni az első eresztéssel. max 4 darabra tippelek, de lehet hogy annyi sem...Nem szoktam türelmetlenkedni, de fél zl Lynxet már legyártottak volna azóta, hogy tavasszal Viktor átadta a gyárat. (Tudom, még nem volt berendezve, meg idén próba gyártás, de ha 3-5 darabbal mernek Tatára beállítani...
Minimum egy vasúti szerelvényt akarok Karácsonyra 2 zl kis cicával és 10 percig vegye a kamera, ahogy az állomásra megérkezik.
Egy eros felest javaslok, tisztan, es nemi cardio workoutot, de akar egy stresszlabda aggressziv gyurogatasa is segit az ilyen rohamok lekuzdeseben...Nem szoktam türelmetlenkedni, de fél zl Lynxet már legyártottak volna azóta, hogy tavasszal Viktor átadta a gyárat. (Tudom, még nem volt berendezve, meg idén próba gyártás, de ha 3-5 darabbal mernek Tatára beállítani...
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem pár db lehet legyártva ha le van gyártva!