Úgy gondolod, hogy a trend az amerikai tenderes automata torony felé viszi a védettség növelést?Máshova se nagyon menne.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy gondolod, hogy a trend az amerikai tenderes automata torony felé viszi a védettség növelést?Máshova se nagyon menne.
Leginkább úgy, hogy ezt összébb nem fogod nyomni sehogysem.Úgy gondolod, hogy a trend az amerikai tenderes automata torony felé viszi a védettség növelést?
230 oldallal ezelőtt linkeltem ebben a topikban...Még egy érdekes ábra egy RM preziből, hogy melyik 30mm-es lőszer típus mire jó.
Ez alapján a FAPDS és a ABM lőszer szinte minden célra jó, a APFSDS csak az igazán kémény célokhoz szükséges (IFV, régebbi harckocsik gyenge pontjai ellen).
Az jó rég volt!230 oldallal ezelőtt linkeltem ebben a topikban...
Ahogy nézem, már akkor is ugyanerről ment a vita.Az jó rég volt!
Nem árt egy kis ismétlés!
Ha nincs új bejelentés vagy információ, akkor be indul az ismétlődés.Ahogy nézem, már akkor is ugyanerről ment a vita.
Szerintem már nem kell sokat aludni.Már rendszám is van rajta. Akkor ezt már nem viszik vissza, mint az első Pzh-t?
(De hol vannak a Lynxek, amihez a 9 Büffelt rendeltük?)
Azért még ne virrasszatokSzerintem már nem kell sokat aludni.
Azok még titkosak(De hol vannak a Lynxek, amihez a 9 Büffelt rendeltük?)
Te tudod mikor érkeznek?Azért még ne virrasszatok
Az idén!Te tudod mikor érkeznek?
De, a 62-es lövészzászlóalj/dandár.Felette az egyszarvú felvarró, az nem Hódmezővásárhelyé?
Finomutalásféleképpen.... (by Kispál)
Pedig most kezdtem volna.Azért még ne virrasszatok
Egyre bizarrabbak a rövidítések: FAPDS - FAPaDoSMég egy érdekes ábra egy RM preziből, hogy melyik 30mm-es lőszer típus mire jó.
Ez alapján a FAPDS és a ABM lőszer szinte minden célra jó, a APFSDS csak az igazán kémény célokhoz szükséges (IFV, régebbi harckocsik gyenge pontjai ellen).