Nem tudom, hogy márciusban milyen polgári infrastruktúrát támadtak. De szerintem ha akkor kilőtték volna az erőműveket, hőközpontokat, akkor ezeket már nem lehetne mégegyszer kilőni.Semmi rendkívüli nem történt ugyanez volt márciusban is naponta támadták cirkálórakétákkal az ukrán infrastruktúrát. Történt valami változás? semmi, az ukránok most sem fogják fehér zászlót lobogtatva megadni magukat Putyinnak, úgyhogy nem értem miért vártok ettől bármilyen változást, semmi sem fog megváltozni.
Rex hiába váltottál nick nevet a kritikán aluli stílusod nem változott semmit érdekes módon az utóbbi időben amikor az ukránok Harkovnál és Herszonnál sikeres ellentámadást hajtottak végre nem voltál aktív a fórumon, most amikor eleresztenek néhény cirkálórakétát az oroszok egyből feltűnsz azért, hogy provokálj, amit elég szánalmasnak és nevetségesnek tartok, főleg annak a fényében, hogy a háború kimenetele szempontjából ezeknek az orosz rakéta támadásoknak semmi hatása nem lesz, de ez legyen a legnagyobb örömöd...
Ami változást lehet tőle várni, az az, hogy a polgári élet ellehetetlenülésével, amit a víz, elektromos és hőrendszer kiiktatása okoz, milliós menekültáradat fog megindulni nyugat felé, ami logisztikai káoszt fog okozni az országban. Arról nem is beszélve, hogy a hadsereg sem fog tudni hatékonyan működni a civil infrastruktúra nélkül. Az internetet, a vezetékes vizet, az áramot a hadsereg és a hadsereget kiszolgáló rendszerek ugyanúgy használják. Azok, akik elmenekülnek, csökkentik a sorozható állományt, munkájukkal nem tudják támogatni a hadsereget és az országot. A gátak elpusztításával hatalmas területeket lehet használhatatlanná tenni.
Ez persze akkor fog csak működni, ha fenntartják a nyomást.