Elszorul az ember szíve, mikor rengeteg empátiát lát itt az ember, ahol sokszor még az ukrán drukkerek is aggódnak, hogy Oroszország nem lesz képes logisztikával bírni a 300ezerrel megnövekedett hadseregének ellátását.
www.defenseromania.ro
Mindenki megnyugodhat. Lesz üzemanyag és nem fognak megfagyni. Ezt a románok állítják. Krupjanksznál a vasút elvágása, a folyón és a Kercsi-szoroson átívelő hidak támadása valószínűsíthetően nyomot fognak hagyni az utánpótlásban.
Az eltelt 8 hónapból az első hónap északi hadszínterét leszámítva eddig csak ukrán részről hallottunk lőszerhiányt, ukrán finomítók meglődözését, szóval nem tudom.
(Hunboxing csatornán Zsoltitól... hát mondjuk a kajájukban is szerintem az orosz kicsit ehetőbbnek tűnik. Egyik sem nevezne egy vetélkedőre a családi ízekkel, de hát na!)

Indicii că Rusia se pregătește de o ofensivă în Ucraina: Aprovizionarea frontului cu combustibili, fără precedent de la începtul invaziei
Publicația americană Bloomberg a informat că, potrivit unor calcule proprii, trupele ruse au crescut rezervele de combustibili în zona operației militare speciale, ceea ce înseamnă că se pregătesc să respingă contraatacurile armatei ucrainene și să treacă

Mindenki megnyugodhat. Lesz üzemanyag és nem fognak megfagyni. Ezt a románok állítják. Krupjanksznál a vasút elvágása, a folyón és a Kercsi-szoroson átívelő hidak támadása valószínűsíthetően nyomot fognak hagyni az utánpótlásban.
Az eltelt 8 hónapból az első hónap északi hadszínterét leszámítva eddig csak ukrán részről hallottunk lőszerhiányt, ukrán finomítók meglődözését, szóval nem tudom.
(Hunboxing csatornán Zsoltitól... hát mondjuk a kajájukban is szerintem az orosz kicsit ehetőbbnek tűnik. Egyik sem nevezne egy vetélkedőre a családi ízekkel, de hát na!)