K
Kopi2000
Guest
Sajnos az ismereteid kisebbek, mint amilyen erővel fröcsögsz. MO nemzetiségi politikája annyira volt a valóságban liberális, hogy mind 1848-49-ben, mind az I. VH. után, minden nemzetiségünk azonnal ellenünk fordult. Hát ennyire olt jó a helyzetük. 2000 szóal egyébként jól el lehet boldogulni.![]()
![]()
Nagyon vicces vagy.
Tényleg egy olyan nyelven akarsz ügyintéztetni, amelyben még jövő idő sincs és 2-3000 szavas szókinccsel rendelkezik?
Hogy mondják lováriul azt, hogy "tértivevény", "adókötelezettség", "adóalany", "állampolgári kötelesség"?
Még a cigányoknak is csak a töredéke beszél bármilyen cigány nyelvjárást.
Magyarország nemzetiségi politikája hirhedten liberális volt, de nekik ez nem volt elég, mert nem jogokat akartak, hanem a mi füldünket.
Sajnos a te fajtád aknamunkájának köszönhetően ezt el is érték.
Az általad istenített nyíltan soviniszta Ukrajnában nyelvrendőrség van,keresgéljél nyugodtan utána .Egy bukott szdsz-es embertől nem is vártam más véleményt,ti ilyenek vagytok,és akkor csodálkoztok,hogy egy választáskor a fal adja nektek a másikat.Ha ti lennétek hatalmon,már egy darab nehéz fegyverünk se maradt volna mert csontig nyalva az ukrán náci rezsimnek már mindet odaadtátok volna nekik jó szokásotok szerint.
Bocsi, de nem voltam soha SZDSZ-es... 94-2002 között a lberális fidesz támogatásával, MJV-ban politizáltam. A fideszed megváltozott, de én nem...
Sebaj, inkább nézzünk videókat...
TERRA egység: Az ukrán fegyveres erők offenzívájának támogatása a Herszon régióban. 1. rész....
Exkalibur....
A csata Bahmutért: az ukrán csapatok kitartanak az orosz tüzérség jégeső tüzének (Grad) közepette...