[BIZTPOL] Magyarország

310922975_2890791701066312_8293827677356826259_n-922x1536.jpg

A szovjet megszállási emlékművet természetesen el kellene dózerolni. Rákosiék állítottak seggnyalásból Sztálin kedvéért. Magyarország szovjet megszállásának állít emléket Magyarország felszabadulásának hazudva. Igazából pedig a magyar gerinc megtörésének, a magyar szabadság és függetlenség sárba tiprásának szimbóluma.
Lehet. De most gondold ugyanezt át a turullal kapcsolatban ukrán szempontból.
Mikor állitották fel a turult Munkácsban? Biztos nem Zrinyi Ilona idejében.
Sajnálatosnak tartom a szoborrombolást itt is, ott is.

Jutalmazza, b+! Egy rakat pénzt fizetünk érte, ti buta f.......k!

Az, hogy a hülye eu kinyírja saját magát, az legyen az ő dolga a muszlimokkal kapcsolatosakat meg kérdezzék meg inkább Kadirovtól! Rohadna meg a mainstream az ilyen fos hazug cikkek kapcsán!

Jutalmazza, b+! Egy rakat pénzt fizetünk érte, ti buta f.......k!

Az, hogy a hülye eu kinyírja saját magát, az legyen az ő dolga a muszlimokkal kapcsolatosakat meg kérdezzék meg inkább Kadirovtól! Rohadna meg a mainstream az ilyen fos hazug cikkek kapcsán!
De a németeknek nem ígérték meg az amcsik, h adnak nekik gázt? Milyen nehézségeik vannak akkor? Csak nem azt írja a Times, h Putyin megbízhatóbb partner, mint az USA? Egyébként is, Wilson és Meszike megmondták, h megvan a menetrend. Nem?

Gondoltam beteszem ide.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A magyar haderő fejlesztésbe azért nem teszem be, mert szerintem másik csatornán már hallhatták ugyan ezt.

• Tetszik
Reactions: SilvioD
Én mindig is úgy gondoltam, hogy kompromisszumos megoldásként át kell rajta írni a szöveget arra mondjuk, hogy "A Magyarországon elesett szovjet katonák emlékére", mert a "Dicsőség a felszabadító szovjet hősöknek" felirat tényleg vállalhatatlan.
Szerintem ebbe még az oroszok is belemennének.

Az akkor kiadott szovjet kitüntetések, mind az elfoglalás szót használták. Sehol nem volt a felszabadítás. Mivel Magyarország hadban állt velük. Soha nem szabadítottak fel bennünket. Elfoglaltak és legyőztek. Ennyi.