Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet. De most gondold ugyanezt át a turullal kapcsolatban ukrán szempontból.A szovjet megszállási emlékművet természetesen el kellene dózerolni. Rákosiék állítottak seggnyalásból Sztálin kedvéért. Magyarország szovjet megszállásának állít emléket Magyarország felszabadulásának hazudva. Igazából pedig a magyar gerinc megtörésének, a magyar szabadság és függetlenség sárba tiprásának szimbóluma.
A Zrínyi Ilona szobrot, a kis Rákóczival meghagyták, vagy azt is eltüntették?
Nemzeti jelkép, pont olyan mint a ti valamilyen szigonyotok.A turul valami állami/hivatalos jelkép vagy mégis mi?
Abban igazatok van nem művészeti alkotasokkal kellene keménykedni senkinek.
Maserattira sohasem futotta (nem is kellene)!Nemzeti jelkép, pont olyan mint a ti valamilyen szigonyotok.
vicces a nyomásgyakorló eszközzel a pénzel eddig még semmit nem értek el de megvan győződve rólla az ipse.Mandiner
mandiner.hu
Ja, hogy ez egy férfi? Nekem ez fel, sem tűnt, bár az igaz, hogy a kép alapján nem sok nőiesség szorult belevicces a nyomásgyakorló eszközzel a pénzel eddig még semmit nem értek el de megvan győződve rólla az ipse.
IGAZAD VAN jól beszoptam.Ja, hogy ez egy férfi? Nekem ez fel, sem tűnt, bár az igaz, hogy a kép alapján nem sok nőiesség szorult bele
Egyáltalán nem biztos! Ki tudja, hogy valójában mi a neme, arrafelé már semmi sem biztos ezen a térenIGAZAD VAN jól beszoptam.
De a németeknek nem ígérték meg az amcsik, h adnak nekik gázt? Milyen nehézségeik vannak akkor? Csak nem azt írja a Times, h Putyin megbízhatóbb partner, mint az USA? Egyébként is, Wilson és Meszike megmondták, h megvan a menetrend. Nem?Jutalmazza, b+! Egy rakat pénzt fizetünk érte, ti buta f.......k!
Mandiner
mandiner.hu
Az, hogy a hülye eu kinyírja saját magát, az legyen az ő dolga a muszlimokkal kapcsolatosakat meg kérdezzék meg inkább Kadirovtól! Rohadna meg a mainstream az ilyen fos hazug cikkek kapcsán!
Naaa, ki állt bele? Na ki?Miért, arra is olyasmit írtak mint erre?
Nem illene ám a szezont a fazonnal összekeverni!
Én mindig is úgy gondoltam, hogy kompromisszumos megoldásként át kell rajta írni a szöveget arra mondjuk, hogy "A Magyarországon elesett szovjet katonák emlékére", mert a "Dicsőség a felszabadító szovjet hősöknek" felirat tényleg vállalhatatlan.Naaa, ki állt bele? Na ki?
A Szabadság téri szovjet emlékmű elbontását kezdeményezi a Jobbik
A budapesti Szabadság téren álló szovjet katonai emlékmű elbontását kezdeményező országgyűlési határozati javaslatot nyújt be a Jobbik – közölte hétfőn, a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján a...www.vadhajtasok.hu
Én mindig is úgy gondoltam, hogy kompromisszumos megoldásként át kell rajta írni a szöveget arra mondjuk, hogy "A Magyarországon elesett szovjet katonák emlékére", mert a "Dicsőség a felszabadító szovjet hősöknek" felirat tényleg vállalhatatlan.
Szerintem ebbe még az oroszok is belemennének.