Lehet. De most gondold ugyanezt át a turullal kapcsolatban ukrán szempontból.A szovjet megszállási emlékművet természetesen el kellene dózerolni. Rákosiék állítottak seggnyalásból Sztálin kedvéért. Magyarország szovjet megszállásának állít emléket Magyarország felszabadulásának hazudva. Igazából pedig a magyar gerinc megtörésének, a magyar szabadság és függetlenség sárba tiprásának szimbóluma.
A Zrínyi Ilona szobrot, a kis Rákóczival meghagyták, vagy azt is eltüntették?
Nemzeti jelkép, pont olyan mint a ti valamilyen szigonyotok.A turul valami állami/hivatalos jelkép vagy mégis mi?
Abban igazatok van nem művészeti alkotasokkal kellene keménykedni senkinek.
Maserattira sohasem futotta (nem is kellene)!Nemzeti jelkép, pont olyan mint a ti valamilyen szigonyotok.
vicces a nyomásgyakorló eszközzel a pénzel eddig még semmit nem értek el![]()
„Orbán csak egy nyomásgyakorló eszközt ismer: a pénzt” – ismét fenyeget az EP-alelnök
Katarina Barley szerint „Orbán Viktor szívességet tesz orosz barátjának, Vlagyimir Putyinnak az orosz gáz népszerűsítésével”.mandiner.hu
de megvan győződve rólla az ipse.Ja, hogy ez egy férfi? Nekem ez fel, sem tűnt, bár az igaz, hogy a kép alapján nem sok nőiesség szorult belevicces a nyomásgyakorló eszközzel a pénzel eddig még semmit nem értek elde megvan győződve rólla az ipse.

IGAZAD VANJa, hogy ez egy férfi? Nekem ez fel, sem tűnt, bár az igaz, hogy a kép alapján nem sok nőiesség szorult bele![]()
jól beszoptam.Egyáltalán nem biztos! Ki tudja, hogy valójában mi a neme, arrafelé már semmi sem biztos ezen a térenIGAZAD VANjól beszoptam.

De a németeknek nem ígérték meg az amcsik, h adnak nekik gázt? Milyen nehézségeik vannak akkor? Csak nem azt írja a Times, h Putyin megbízhatóbb partner, mint az USA? Egyébként is, Wilson és Meszike megmondták, h megvan a menetrend. Nem?Jutalmazza, b+! Egy rakat pénzt fizetünk érte, ti buta f.......k!
![]()
The Times: Putyin extra földgázszállításokkal jutalmazza régi szövetségesét, Orbán Viktort
Németország és Ausztria közben téli energiaválságtól tartanak, írja Oliver Moody.mandiner.hu
Az, hogy a hülye eu kinyírja saját magát, az legyen az ő dolga a muszlimokkal kapcsolatosakat meg kérdezzék meg inkább Kadirovtól! Rohadna meg a mainstream az ilyen fos hazug cikkek kapcsán!
Naaa, ki állt bele? Na ki?Miért, arra is olyasmit írtak mint erre?
![]()
Nem illene ám a szezont a fazonnal összekeverni!

Én mindig is úgy gondoltam, hogy kompromisszumos megoldásként át kell rajta írni a szöveget arra mondjuk, hogy "A Magyarországon elesett szovjet katonák emlékére", mert a "Dicsőség a felszabadító szovjet hősöknek" felirat tényleg vállalhatatlan.Naaa, ki állt bele? Na ki?
![]()
A Szabadság téri szovjet emlékmű elbontását kezdeményezi a Jobbik
www.vadhajtasok.hu
Én mindig is úgy gondoltam, hogy kompromisszumos megoldásként át kell rajta írni a szöveget arra mondjuk, hogy "A Magyarországon elesett szovjet katonák emlékére", mert a "Dicsőség a felszabadító szovjet hősöknek" felirat tényleg vállalhatatlan.
Szerintem ebbe még az oroszok is belemennének.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..