Orosz légifölény: négyesével szelik az eget az ukrán Minyók.
A cigarettacsikkek közben Novorosszijszkre csaptak le:
A cigarettacsikkek közben Novorosszijszkre csaptak le:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te a rabszolgaság, a fogság mellett érvelsz. Mert hogy az legalább biztonságos. De gyáva népnek nincs hazája. Az ukránok nem mondtak le a szabadságról:
EU szinten meg Ukrajna támogatása nem olyan sok zsé. A hitel azért kell, mert az EU olcsón tud hitelt felvenni - mert megbízható - és így kevésbé terheli meg a tagállamok büdzséjét.
Te lettél átverve azzal, hogy a szankciók miatt drága a kaja a boltban... Van egyébként egy globális jelenség, hogy a középosztály mindenhol csúszik le. Bármilyen válságtól függetlenül. Ez egy másik téma. Bár ahhoz tartozik, hogy Magyarországon a társadalom gyorsabban csúszik le, mint amit a külső tényezők magyaráznak. És ott lettél átverve, hogy elhitették veled, hogy ez nem így van.
érdekes hogy ennek a nagy lelkesedésnek az elővezetésére nem találtak senkit khersonban, a khersoni lakos szerepét egy kijevi gárdistának kellett eljátszania
A zsindex az mi? Nem olyan mint a Judapest? Vagy miért zsindex?Nem tudom feltünt e, hogy nem zsidóztam. Attól meg nem félek hogy ide jönnek az oroszok. A hozzászólásodnak a cikkhez kb annyi volt mint szokott lenni mondanivaló szempontjából.... pont semmi....
Elfogytak a Mi-24-esek?Orosz légifölény: négyesével szelik az eget az ukrán Minyók.
Nehogy meglepetés legyen megint.
![]()
Kiszivárgott: Putyin emberei már kezdenek beletörÅdni a vereségbe
Az orosz elit számára nagyon fájdalmas volt Herszon elvesztése, Putyin belsÅ körében néhányan már arról beszélnek, hogy Oroszország elvesztette a háborút â állÃtja meg nem nevezett, Kremlen belüli források alapján az orosz Meduza oknyomozó portál.www.portfolio.hu
Nem tudom mi az a JudapestA zsindex az mi? Nem olyan mint a Judapest? Vagy miért zsindex?
A hozzászólásommal arra világítottam rá hogy itt hülyének néztetek mindenkit aki szerint az oroszok feladhatják Herszont és mégis megtették
Sosem hallottam ilyenről. A hírportálnak meg nem az a neve??? Én mindig így olvastam a fórumokon. Fogalmam sincs hogy miért írják néha úgy....
Ha az amire gondolsz, akkor nagyon mélyen elítélem az antiszemitizmust. Én erre nem is gondoltam volna soha
A 2. részére pedig én csak azt tudom válaszolni, hogy én soha nem néztelek hülyének... hogy is tehetnénk ilyet. Pláne mindenkit. Mélyen elítélek mindenkit aki hülyének nézett Téged. Igazán nem szép dolog.Várj, akkor miért van külföldön 20 millió ukrán, a lakosság színe-java, gyakorlatilag megfelezve az ország népességét?
Csak arra akartam rávilágítani hogy a rossz életfeltételekkel egy könnyen nem lehet megtörni egy népet.
hosszabb távon pedig az összes ilyen megtörési próbálkozás visszaüt. Az ukránokban ma is elevenen é la holodomor.
Az itteni oroszfanok mondják hogy a nyugati támogatás nélkül már nem is lenne Ukrajna. Azért ebben nem hiszek nekik, de a támogatás akkor is jelentős. Ott van pl a Himars ami elég jól szerepelt eddig.
vesztenek, de egyelőre nem úgy állnak.

Igen.Köszönöm. Nem balettoznak, hanem keringöznek, de a tánc az tánc!Erre gondolsz?
[HÃREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus
Egy érdekes felvetést hallottam egy félig-meddig atlantista jóbaráttól: ha Putyin látta volna hogy mennyire készül ukrajna és Å is felkészÃti jobban a hadseregét majd január elején (legjobb lett volna minél elÅbb) teljes totális háborút indÃt Belaruszból nyugat-ukrajna felé...forum.htka.hu

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..