Orosz légifölény: négyesével szelik az eget az ukrán Minyók.
A cigarettacsikkek közben Novorosszijszkre csaptak le:
A cigarettacsikkek közben Novorosszijszkre csaptak le:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te a rabszolgaság, a fogság mellett érvelsz. Mert hogy az legalább biztonságos. De gyáva népnek nincs hazája. Az ukránok nem mondtak le a szabadságról:
EU szinten meg Ukrajna támogatása nem olyan sok zsé. A hitel azért kell, mert az EU olcsón tud hitelt felvenni - mert megbízható - és így kevésbé terheli meg a tagállamok büdzséjét.
Te lettél átverve azzal, hogy a szankciók miatt drága a kaja a boltban... Van egyébként egy globális jelenség, hogy a középosztály mindenhol csúszik le. Bármilyen válságtól függetlenül. Ez egy másik téma. Bár ahhoz tartozik, hogy Magyarországon a társadalom gyorsabban csúszik le, mint amit a külső tényezők magyaráznak. És ott lettél átverve, hogy elhitették veled, hogy ez nem így van.
érdekes hogy ennek a nagy lelkesedésnek az elővezetésére nem találtak senkit khersonban, a khersoni lakos szerepét egy kijevi gárdistának kellett eljátszania
A zsindex az mi? Nem olyan mint a Judapest? Vagy miért zsindex?Nem tudom feltünt e, hogy nem zsidóztam. Attól meg nem félek hogy ide jönnek az oroszok. A hozzászólásodnak a cikkhez kb annyi volt mint szokott lenni mondanivaló szempontjából.... pont semmi....
Elfogytak a Mi-24-esek?Orosz légifölény: négyesével szelik az eget az ukrán Minyók.
Nehogy meglepetés legyen megint.
![]()
Kiszivárgott: Putyin emberei már kezdenek beletörÅdni a vereségbe
Az orosz elit számára nagyon fájdalmas volt Herszon elvesztése, Putyin belsÅ körében néhányan már arról beszélnek, hogy Oroszország elvesztette a háborút â állÃtja meg nem nevezett, Kremlen belüli források alapján az orosz Meduza oknyomozó portál.www.portfolio.hu
Nem tudom mi az a JudapestA zsindex az mi? Nem olyan mint a Judapest? Vagy miért zsindex?
A hozzászólásommal arra világítottam rá hogy itt hülyének néztetek mindenkit aki szerint az oroszok feladhatják Herszont és mégis megtették
Várj, akkor miért van külföldön 20 millió ukrán, a lakosság színe-java, gyakorlatilag megfelezve az ország népességét?
Csak arra akartam rávilágítani hogy a rossz életfeltételekkel egy könnyen nem lehet megtörni egy népet.
hosszabb távon pedig az összes ilyen megtörési próbálkozás visszaüt. Az ukránokban ma is elevenen é la holodomor.
Az itteni oroszfanok mondják hogy a nyugati támogatás nélkül már nem is lenne Ukrajna. Azért ebben nem hiszek nekik, de a támogatás akkor is jelentős. Ott van pl a Himars ami elég jól szerepelt eddig.
vesztenek, de egyelőre nem úgy állnak.
Igen.Köszönöm. Nem balettoznak, hanem keringöznek, de a tánc az tánc!Erre gondolsz?
[HÃREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus
Egy érdekes felvetést hallottam egy félig-meddig atlantista jóbaráttól: ha Putyin látta volna hogy mennyire készül ukrajna és Å is felkészÃti jobban a hadseregét majd január elején (legjobb lett volna minél elÅbb) teljes totális háborút indÃt Belaruszból nyugat-ukrajna felé...forum.htka.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..