Hagyd! Nála a római katapult játszik'Röviden és tömören, a faszt.

Hagyd! Nála a római katapult játszik'Röviden és tömören, a faszt.
Vigyázz vele vagy mész az arénába gladiátolnak!
Aléna nemdebál?arénába
Nagyon gyorsan gladiátor képzőben találhatod magad...!Vigyázz vele vagy mész az arénába gladiátolnak!![]()
Ez pontosan az a válasz ami cssak konkrétumot tartalmaz!Röviden és tömören, a faszt.
Amit egyébként onnan egyszercsak várok : azok a kamikaze drónok.Na akkol most én teszek bejelentést!
Nem tudom mit veszünk, de azt igen, hogy belátható időn belül mit nem:
Az első kieső a Pulse, melt azt lezsílozták és bejelentették volna a legutóbbi izlaeli látogatáson.
Lovasszakmai napon vettek részt az NKE hallgatói
A 2022/23-as tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak alkalma nyílik betekinteni az állami ménesgazdaságok működésének és szervezésének mindennapjaiba. Idén először a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, valamint a Rendészettudományi Kar tisztjelöltjeinek volt lehetősége méneslátogatáson részt venni a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nél...
![]()
+4 Gripen lóxar nem vadaszgépfejlesztés. Első lépcsőnek elfogadom, ha 24-től jön plusz 4 évente..
sok minden nincs még ott nem kell aggódniEgyébként ugye nem teljeskörű a lista. A majdnem hivatalos HX3 sincs benne.
Nyilván csak az amit már leszerződtek.Egyébként ugye nem teljeskörű a lista. A majdnem hivatalos HX3 sincs benne.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..