A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Én szerintem ha nem is egyből , de lesz Pulse , valószínűnek tartom hogy nem állunk meg annál a pár darab spike-nál és a lassan érkező radaroknál sem!Valszeg lesz onnan más pl.: drónok ; Negan radarja ; Puls ; Dávid parittyája- ezekből biztos lesz valami ; nem hiszem hogy az a támogatás amit politikailag Izraelnek nyújtunk ne nyílvánulna meg mèg több haditechnikai eszköz beszerzés terén is!Elég naiv vki , ha azt gondolja hogy most a miniszter a VASKUPOLÁRÓL tárgyalt kint.

Lovasszakmai napon vettek részt az NKE hallgatói

A 2022/23-as tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak alkalma nyílik betekinteni az állami ménesgazdaságok működésének és szervezésének mindennapjaiba. Idén először a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, valamint a Rendészettudományi Kar tisztjelöltjeinek volt lehetősége méneslátogatáson részt venni a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nél...

x63849357e5534663458964.jpeg.pagespeed.ic.OQ7MpSF5j9.webp

• Hűha
Reactions: BJani
Lovasszakmai napon vettek részt az NKE hallgatói

A 2022/23-as tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak alkalma nyílik betekinteni az állami ménesgazdaságok működésének és szervezésének mindennapjaiba. Idén először a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, valamint a Rendészettudományi Kar tisztjelöltjeinek volt lehetősége méneslátogatáson részt venni a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nél...

x63849357e5534663458964.jpeg.pagespeed.ic.OQ7MpSF5j9.webp

Soha ne mondjuk, hogy soha.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Közbeszerzési értesítőből...

Tájékoztató az eljárás eredményéről

Keretmegállapodás Ivóvíz csomagoláshoz szükséges síkfólia beszerzése 2023-2026

A keretmegállapodás alapján 2023., 2024, 2025 és 2026. évekre, mindösszesen nettó 74 803 148 HUF keretösszegben, az alábbi éves megbontásban:
2023. év: nettó 15 748 031 HUF
2024. év: nettó 19 685 039 HUF
2025. év: nettó 19 685 039 HUF
2026. év: nettó 19 685 039 HUF

Ajánlatkérő a keretösszeg felhasználására nem vállal kötelezettséget. Nyertes ajánlattevő a keretösszeg felhasználásának elmaradásából semmilyen igényt nem támaszthat Ajánlatkérővel szemben. A részletes műszaki követelményeket a kiegészítő közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

A beérkezett ajánlatok száma: 2

A nyertes ajánlattevő neve:í SYDNEX Csomagolóanyag Gyártó és Forgalmazó Kft

A szerződés/rész végleges összértéke: 74 803 148.00 HUF (áfa nélkül)

Úgy tűnik akkor megvan a várt 2. század: 12 db L-39NG és 4 Gripen akkor nyilván D............. Ezt a 4 db-ot akár Dél-Afrikából is meg tudják venni. Hívhatjuk akár NER századnak is. A 11 db radar 6 év alatt lesz leszállítva. Ehhez képest a Csiga-offenzíva idegbeteg kapkodás volt.