Nyilván csak az amit már leszerződtek.Egyébként ugye nem teljeskörű a lista. A majdnem hivatalos HX3 sincs benne.
Legalább 24 HX3 és 18-24 PULS hiányzik belőle - a Skyrangerekről nem is beszélve...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nyilván csak az amit már leszerződtek.Egyébként ugye nem teljeskörű a lista. A majdnem hivatalos HX3 sincs benne.
Idén egy, jövőre évente kettő. Így kijönne a matek.Úgy tűnik akkor megvan a várt 2. század: 12 db L-39NG és 4 Gripen akkor nyilván D............. Ezt a 4 db-ot akár Dél-Afrikából is meg tudják venni. Hívhatjuk akár NER századnak is. A 11 db radar 6 év alatt lesz leszállítva. Ehhez képest a Csiga-offenzíva idegbeteg kapkodás volt.
Részleges sorkötelezettség???"Elmondta, a hadsereg Országgyűlés által jóváhagyott létszáma 37 500, ezt a számot el kell érni, majd legalább meg kell duplázni az elkövetkező években."
70 ezres honvédséget terveznek? Mibőőő?
A mostani létszám elérése se megy egyelőre...ezt a 70+ ezert tartalékosokkal együtt kell érteni?
@krisss ?
szerintem azzal itt választást lehet veszíteni..."az ellenzék háborúba viszi a fiatalokat" mantra hozott pár mandátumot tavasszal a fidesznek. A sorozás ezt váltaná ki a szavazókból...Részleges sorkötelezettség???
Mondott egy nagy számot ami jól hangzott. Ennyi"Elmondta, a hadsereg Országgyűlés által jóváhagyott létszáma 37 500, ezt a számot el kell érni, majd legalább meg kell duplázni az elkövetkező években."
A mostani létszám elérése se megy egyelőre...ezt a 70+ ezert tartalékosokkal együtt kell érteni?
@krisss ?
Nah a kövi lépés a felderítő és harci drónok lesznek.
Hermes 900Nah a kövi lépés a felderítő és harci drónok lesznek.
Na akkor most, hogy mégis kaptatok egy bejelentést (még ha egy kicsit is), hogy feldobjam a bulit esélyes, hogy lesz még bejelentés idén.
kicsi vagy nagy?Na akkor most, hogy mégis kaptatok egy bejelentést (még ha egy kicsit is), hogy feldobjam a bulit esélyes, hogy lesz még bejelentés idén.
Elég sok minden máshogy van ezen az ábrán, mint ahogy fél éve mondták....
Épp most akartam én is idézni a népszerű falusi "buliindító" fordulatot, hogy:"Elmondta, a hadsereg Országgyűlés által jóváhagyott létszáma 37 500, ezt a számot el kell érni, majd legalább meg kell duplázni az elkövetkező években."
@krisss ?
Évi 3 gép jön átlagban? Bizonyára mi kértük így mert 12-24 gépes kapacitással egy-két év alatt át tudná adni az AERO.Elég sok minden máshogy van ezen az ábrán, mint ahogy fél éve mondták....
Épp egy hete jelentették be, hogy csak 2023-ban érkezik az első radar.
Akkor mégsem 2024-ben/-re érkezik meg mind a 12 L-39NG, mint ahogy néhány helyen írták.
Tartalékosokkal együtt elérni a 70ezres létszámot önmagában csodával határos lenne...ambíció az van!Épp most akartam én is idézni a népszerű falusi "buliindító" fordulatot, hogy:
"MIVAN?MIVAN?MIVAN?".
Csak mert én is is így értelmeztem. Mármint, hogy a 37500 főt meg akarják duplázni, és még efölött emlegette a tartalékosokat....
Nézd meg újra a videót...kicsi vagy nagy?
gurul vagy repül?